Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 21
ooana spune:
intru pe fuga sa va salut
si sa va spun ca a fost minunat la Sibiu
mamicile sunt extraordinare - de parca le cunosteam de o viata intreaga
delfinasii sunt atat de cuminti de i-am laudat la toata lumea deja
imi pare rau ca nu am facut mai multe poze, am pus cateva pe FB si sper ca diseara sa mai pun cateva si pe picassa
sunt in urma cu somnul evident asa cum spuneau si fetele in prima seara am dormit de la 1 iar apoi in urmatoarea seara de la 3
sunt de ACORD cu ce spuneau fetele, septembrie e tare tarziu...hai sa facem un sondaj poate poate ne vedem la inceputul verii in iunie
cu Beluistef ce pot sa zic, noi eram la zoo...cand am revenit am vazut-o dar am crezut ca face parte din celelalte persoane cazate la Han asa ca nu am dat importanta persoanei, abia ulterior am afcut legatura
PS. Paula si Andreea chiar au 2 baieti isteti, frumosi si cuminti - ma refer la cei mari delfinasii cum ziceam sunt de exceptie...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crissy77 spune:
Frumoase poze am vazut, pt organizare si buna desfasurare. Suntem o gasca de mamici din toate p.d.v. (si ca sa fiu rautacioasa... am intrat mai devreme la o gasca de proaspete mamici, acolo se scrie un subiect pe luna aproape)
Capitol nou
Cris2010 spune:
Fetelor, mai da cineva laptic Humana junior la delfinasi? Eu nu-l mai gasesc pe piata. Il luam de la Real sau Mega image.
Noi de o luna suntem pe lapte de capra si-l mai combin din cand in cand cu lapte humana junior.
SN adora laptele, oricat de satula ar fi, nu-l refuza niciodata.
Si tot cam de o luna am scapat si de suzeta. Pe 15 ian. am plecat la munte si am uitat suzeta si biberonul pt lapte. Mi-am adus aminte pe drum, eram inca in Bucuresti, puteam sa oprim pe la vreo farmacie sa luam, dar daca tot aveam de gand sa renuntam, am zis sa ne riscam...
Lapte a baut din pahar cu paiul, suzeta n-a cerut-o.
Dupa trei saptamani a primit o papusa, un bebe cu suzeta. Tot arata la suzeta si eram curioasa daca o sa ceara suzeta ei. I-am spus ca e suzeta lui bebe, si am intrebat-o unde e suzeta ei? S-a dus glont la locul unde tineam inainte suzeta... I-am spus ca nu mai este si arata si ea din umeri si din mani ca nu mai este suzeta.
Dupa vreo doua zile, ne tot ne chinuiam noptile cu somnul, am zis ca poate din cauza lipsei suzetei nu doarme bine si am intrebat-o daca vrea suzeta. A zis da, s-a bucurat tare cand am adus-o, cu timiditate a bagat-o in gura, a ros la ea cateva minute dupa care a scos-o si mi-a dat-o inapoi, si a adormit fara. Si asta a fost...
de Solnushka Natali - 13.07.2010