Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

laura, probabil e roseola. E virala, debuteaza cu aprox 3 zile de febra mare,dupa aia apar bubitele.trece singura in aprox o saptamana.antibioticul nu ajuta cu nimic daca e roseola,doar buleste ficatul si flora intestinala ingreunand vindecarea.verifica cu doctorul daca e asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

neata mamici dragi!
vreau sa va multumesc pt urari si pentru cele de pe fb si sa va servesc cu cate o felie de tortulet, vinisor fiert cu scortisoara si cafeluta! le dau cu intarziere pt ca nu am avut calculator, l-am avut la reparat si abia ieri seara l-am recuperat!
noi suntem bolnaviori de miercuri am avut febra, acum nu mai avem, dar medicul ne-a zis ca avem otita si rosu in gat, suntem pe tratament, speram sa treaca repede! i-am scos mucisorii cu batistuta si se pare ca am iritat o nara ca aparuse un firicel de sange. acum nu o mai folosim deloc, noaptea e mai greu ca are nasucul infundat si respira greu! ne chinuim si cu mancarea, laptic nu mai papam deloc si de nici un fel! in respt suntem vioi si tare activi
am vazut pozele, tare frumoase si copiii tare scumpi, se vede ca v-ati distrat, ma bucur pt voi!
fug sa mai recuperez din urma si va pup!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

lauri_ca, daca a avut rinofaringita si febra a venit la pachet cu asta, pai bubitele sunt reactia la febra mare. si daca 2 dr au dat acelasi diagnostic, asa o fi. ca la o adica, poti sa mergi la al treilea si sa zica altceva, nu inseamna neaparat ca ala are dreptate doar pentru ca a pus alt diagnostic... Isei i s-au tras in cateva zile, fara nici un tratament, nici nu o deranjau, doar eu m-am cam panicat si am fugit la urgenta atunci

am vazut pozele de la MI, SUPER! pentru Raul si Raisa nici nu am cuvinte, na! ei se cunosc deja de ceva vreme. paula, acuma ma gandeam ca asa bine ti-ar sta tie si cu o fetita! dar fetita ta, adica a ta si a lui Cosmin

drum bun, fetele, catre casa! abia astept sa nu ma satur de privit poze . intre timp poate mai fur o ora de somn, azi-noapte am fost la chef pana la 5 jumate si cum sotul era vesel rau, am venit pe jos din capatul orasului!!! noroc ca mama si Isa au ramas acasa si pe Maria am lasat-o dormind acolo. pe la jumatea drumului m-au luat niste crape de ziceam ca am contractii sa nasc , asa ca nu prea mi-a tihnit de plimbarea aia tare matinala... si dupa 3 ore de somn mi-a dat mama desteptarea , tot trebaluia prin casa ridicand jaluzelele de la geamuri, trantind usi, hmmm...

sa dau si-o ca eu am maaareee nevoie azi...

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

wow...cred ca a fost super intalnirea....
Raul si Raisa sunt predestinati fara discutie....
Tare frumos este sa veyi atatia delfinasi la un loc si parinti minunati de delfinasi! Asta intareste inca o data faptul ca aici suntem o familie frumoasa si mai ales suntem un grup de prieteni

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Multumesc fetelor pt. raspunsuri. Am cautat pe net despre roseola si corespund simptomele. Intr-adevar amandoi medicii au pus diagnosticul de rinofaringita dar nici unul nu a verificat ganglionii, iar bubitele au aparut ulterior. Din fericire nu a mai facut febra de 36 de ore asa ca e bine, antibiotic nu-i mai dau, oricum era viral. Daca se simte bine in continuare nu o mai duc pe la doctori sa ia alti virusi dupa acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salut, fetele!

Am ajuns acasa pe la 14, V nu a dormit deloc. Eu sunt racita, mi-am pierdut vocea, ma doare gatul intr-un mare hal, am facut un pic de febra. Ma simt oribil.

Va las aici poze siu intru mai incolo, ca nu mai am vlaga.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

hello girls!

a fost super la intalnire...dar vad ca deja ati aflat ce si cum... abia astept urmatoarea MI...si cum discutam cu fetele azi noapte, ce ziceti de septembrie in Bucovina?

vazut pozele...noi n-am facut prea multe...Raul si Raisa sunt mortali...

paula, dar v-ati intalnit cu Elena??? ca acuma citeam pe FB...noi unde eram oare???

va pup! revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

si noi am ajuns pe la 1, am fost al socri, am mancat..si apoi partea naspa a unei deplasari- despachetat si bagat la spalat, pus genti la loc..nici acum nu-s gata..Stefan nu a dormit deloc..Mihai intr-un tarziu, dupa ora 3.
cu soferul meu- am fost opriti de politie si la dus, si la intors..depasire nelegala. a doua oara viteza (66 in loc)..ioi..

eu am stat la povesti cu fetele doar vineri seara, desi eram ff obosita. de ieri insa sunt varza si eu..gatul meu nu a vrut deloc sa ma lase , prin urmare sunt fara voce. no..m-am dus sa barfesc cu fetele si n-am putut, mai :):):) va dati seama?????

acu, desi e duminica sunt la a doua masina de rufe, am mai scos din genti..mai tre sa fac felul2 pt maine pt mihai...inca o masina de rufe-ale lui Mitzucu

Oana, da voi cum rezistati atatea wk tot cu genti, bagaje si alte cele? pe mine impachetatul si despachetatul ma omoara!

desi mi-am promis eu sa iesim in fiec luna intr-un wk undeva, vad ca e f dificil domle cu nspe mii de bagaje pt 2 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

asa cum am zis, n-am prea facut poze, mai emreu uitam aparatul in camera...dar oricum, am vazut ca toate fetele erau dotate, asa incat... am pus cateva pozefacute de noi...prea putine, dar asta e...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

deci, mi-e somn de mor :(
si mai trebuie sa ma spal pe cap..sa imbaiez copiii..pe cap..adica stefan sigur va urla..vaaai..ca nu mai am energie...
cristina, ce iei pt gat? ca eu mi-am facut un ceai de musetel, da n-am mai apucat sa il beau, s-a racit intre timp...

Mergi la inceput