Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Na, ca nu m-am putut abtine sa nu le descarc. POZE MI 2

Eu am facut tare putine, fetele sigur au mai multe. Si cele de calitate mai indoielnica sunt facute de sotul meu, care considera ca fara blitz , ies mai bine.

Aaa, tb sa va atrag atentia asupra sentimentelor existente intre fiul meu si Raisa!! Pozele cu ei 2 pe sanie sunt graitoare!!

Alice, nu avea vanatai si dormea mult prea linistit , langa pat. E adevarat ca pe jos era mocheta. Nici suzeta nu si-a scapat-o din gura

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Asa paula asa, invarte cutitu in rana
Pozele de pe sanie sunt mortale, de pus in rama. Zici ca-s oameni mari cat sunt de expresivi

Mergi la inceput

Ah si mai vroiam sa zic : maaaamaaa odeta sa nu te recunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna, fete!
Sunt in urma cu cititul dar am vazut pozele de la MI! Ce minuni de copii am vazut! Iar Raul cu Raisa sunt mortali cum se privesc!

Am si eu o pb. in care va cer sfatul. Stefi a fost bolnavioara destul de rau, a facut o rino-faringita urata, cu febra f. mare, joi noapte a avut 40.2, nu va mai zic prin ce clipe am trecut. Oricum dupa ce au vazut-o 2 dr. am hotarat sa-i dau antibiotic de ieri de la 12. Astazi i-au aparut niste bubite rosii , intai pe burtica apoi si pe piept, spate si fata. Am intrerupt antibioticul in ideea ca a facut o reactie alergica la el. Dar ma gandesc de asemenea ca poate fi si de la febra mare (Isa parca a facut asa ceva) sau vreo rubeola, desi e vaccinata. V-ati mai intalnit cu asa ceva?

Va pup pe toate si o sa incerc sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

Laura, eu sunt pe aici da nu stiu sa te ajut. In rest cum se simte mititica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Laura sa nu fie rozeola care e o alta forma de robeola...sau de la febra....rozeola a avut si copilul nasilor, la fel febra si apoi bubite, au tinut 5 zile...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare delfinariu dupa o pauza mare parca nici nu mai stiu ce sa scriu suntem bine sanatosi...asta e cel mai important.

Noroc cu pozele de la MI2 asa mai scriu si eu ...ffff frumoase pozele cand ii vad pe delfinasi adunati toti la un loc ma topesc de dragul lor,ce mari si frumosi sunt totimamicile care mai de care mai slaba ....mor de ciuda ca nu am ajuns si noi

Laura-multa sanatate lui Stefi...David a avut roseola..dupa 3 zile de febra mare..poate nu e alergie la antibiotic...da o cautare pe google si vezi cum arata roseola...

distractie placuta in continuare fetelor de la MI2 beti un paharel si pt noi cele de acasa

n buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata, vin cu mare cu lapte

am vazut aseara pozele de la MI2 si m-a apucat plansul, ca de ce nu suntem si noi acolo i-am zis sotului ca la urmatoarea intalnire trebuie sa mergem musai!!!

pozele cu Raisa si Raul sunt graitoare, cum ai spus, Paula

a venit si Belu !!!!

Odette mami arati minunat!!!

am vazut numai mamici frumoase si copilasi mari si frumosi unu si unul! i-am aratat pozele sotului si ii povesteam de fiecare in parte de unde e, daca cunoaste sau nu...

ce ma bucur ca v-ati vazut, mamici frumoase!!!

va

aseara am facut clatite si m-am indopat, am pierdut sirul la cate am mancat, ca erau gustoase

si azi mergem la ziua unei fetite...sa vedem ce face piticotul meu pe acolo...

va o duminica frumoasa si drum bun fetelor!!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata!
Vazut pozele , cat despre Raisa si Raul se vede cat de mult se iubesc, sunt atat de draguti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

uf! ce as fi vrut si eu la intalnire!

Eu sunt pe aici, obosita rau, dar asta e - e normal cu 2 copilasi micuti. Ma omoara statul treaza cu orele peste noapte. Nu vrea neam sa readoarma repede. Sper sa scapam de schimbat pampersi si hainute (trage niste kk de te ia capul) noaptea si sa fie mai bine curand.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput