Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 o asteptam si pe Iuliana sa ne spuna ce ascunde acolo... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
In acest moment imi doresc doar sa fie bine bebele si sa fie asa pana la termen....Sexul il aflam oricum,nu? Oricum aici o sa fac prima oara anuntul
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+
crispro spune:
Krys, sau orez ( chiar daca e fiert in apa, si nu in lapte), cu mar copt si scortisoara- cred ca bun tb sa fie.
Iuliana, bafta pe maine la dr. Sa ne anunti cand vii de la medic, nu ne tine in suspans!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Iuliana, o sa fie! La vara cand vin la mare cu picii eu vreau sa ma intalnesc cu o burtoasa asa ca spune-i bebelusei sa stea cuminte la caldurica
Chiar, am fost de atatea ori acasa si nu v-am cunoscut. Adica pe tine si pe rubia. Cu elena si cu laura m-am vazut, dar abia astept sa le revad
crispro spune:
Rodi, ce faci? Cum sunteti? N/ai mai intrat de ceva vreme. Va pupam!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
Andrei de tanti
mami Ramo1901
Sot de ilinca
sa aveti parte numai de fericire in toti anii care vor veni!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
baby78 spune:
crispro evident ca va anunt ca doar aici am cele mai bune si saritoare prietene
Alice abia astept sa ne cunoastem
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+
katalina spune:
LA MULTI ANI ANDREI DE TANTI
PETRA, ma bucur ca ne vizitezi si ne scrii.Sa-ti traiasca puii,
ALINA, sanatate bunicii tale(of cit o iubesc si eu pe-a mea)
LA MULTI ANI SOT DE ILINCA!
E iarna adevarata pe aici, exact cum se vede la tv.,in oras ne mai descurcam ,dar la sate e dezastru,mai ales ca acolo sunt predominant batrini,vai de capul lor saracii...Magazinele duc lipsa de alimentele de baza, nu ajung tirurile pt aprivizionare,lumea e speriata, cumpara tot ce gasesc,scolile sunt inchise de o saptamina,trotuarele nu sunt deszapezite, nu poti sa mergi decit pe strada impreuna cu masinile,of
ALICE, eu innebuneam cu soacra pe cap...
LA MULTI ANI RAMO!
CRISPO:MULTA VOINTA SI PUTERE IN LUPTA CU TIGARILE
Nu stiu ce-are fi'miu, e tare mofturos la mincare...miine fac o supa crema de broccoli,poate ii place
ADRIANA, asa e,durerile sunt de la contractiile uterului, si le simti mai tare atunci cind alaptezi,nu-i asa,of, or sa treaca ,
trimit mes,ma dispera unu'mic aici
Alice_Elena spune:
:)) kata, mult nu mai am. Eh, exagerez si eu, ca ma ajuta saraca. Nu m-as fi descurcat singura cu amandoi. Dar trebuia sa isi ia viteza cand a venit maicamea ca atunci nu erau drumurile blocate.
Dar voi sunteti ok da? Nu duceti lipsa de nimic? Va punem ceva colet?
Roxana_Theo spune:
Sorina felicitari pentru bebelina!
Fetelor multumesc pentru raspunsurile legate de sterilizare.
Cristina cred ca faci foarte bine ca schimbi tetinele asa des caci si eu am observat ca prind un miros destul de neplacut insa m-am tot chinuit cu fiertul.
Rody ma alatur si eu Cristinei. Cand vii sa ne mai povestesti despre voi?
Victo spune:
ufff nu stiu nici eu cum sa zic cu wk asta..
noi azi am avut stralucita idee sa mergem la 10 km de Cj( in Feleac) la sanius (i-am luat lui Stefan costum de ski, m-am intolit si eu cu haine pt serv. dar tot mai am nevoiea)..brrr..o zapada pe sosea de numa. iar prin satul respectiv..jale, desi lama era pe marginea drumului. va zic sincer ca mi=a fost teama.
azi m-am intolit la palton..camasa ..tocuri..din astea.