Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
ciristina_serban spune:
Paula, cum fu la noul job? Povesteste-ne primele impresii.
Bine ca ati ajuns cu bine acasa de la sanius, fara peripetii.
Eu maine sper sa-mi scot copii la zapada, ca la cum ninge... va fi din belsug. In seara asta am iesit eu cu sotul nitel, ningea frumos si nu era ger deloc, asa ca ma incumet s-o scot pe Riana care inca mai are mucisori...
michelle1981 spune:
Si eu am scos-o azi pe Bianca in zapada, dupa mai mult de o saptamana de cand a stat in casa la caldurica Chiar daca ningea puternic si ii intrau fulgii in ochi, de data asta i-a placut. Se arunca in mormanele cu zapada.
saddie - sigur ca vreau ideile tale de meniu. Poti sa imi trimiti pe PM detaliile
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 saddie - sigur ca vreau ideile tale de meniu. Poti sa imi trimiti pe PM detaliile |
si eu vreau daca se poate bineinteles
Victo spune:
cristina, pai na.ce sa zic..n-a fost chiar groaznic :). dar na..am trecut de la un birou de 2 pers (eu si colegul) la un birou in care suntem 6 femei (taca taca). eu sunt singura care am copii. toata lumea e ocupata..doar cu colega cea nou venita, ca si mine mai discut una-alta. bem toate cafea :):). cam atat pt prima zi.
am plecat prima, la ora 15,10, daca tot nu aveam mare lucru de facut.
am o masa super minuscula ca si birou..sper ca doar temporar.
in schimb, ceilalti colegi ma asteapta inapoi :):)maine merg pe la ceva cabana sa chefuiasca un valentin.eu abia acum mi=am adus aminte..sotul meu probabil nici maine nu-si va aduce.
nu stiu e si chestia asta..dincolo am fost primita cu atata entuziasm..aici..m-am saturat sa ma plimb pe coridoare sa aflu una/alta.
denisa, imi pare tare rau de situatia prin care treci.
ciristina_serban spune:
Fetelor, citesc acu din Cartea Elenei Pridie, pe care (multumesc ilinca ) am gasit-o in grupul yahoo. Citesc si ma invinovatesc de lipsa de interes pe care am avut-o fata de beneficiile aduse de vegetale. Eu sunt o carnivora adevarata, si in general am privit cu dezinteres mare parte a legumelor. Insa citesc lucruri atat de noi pt mine si atat de importante, incat ... m-am debusolat complet. E clar ca trebuie sa ma documentez mai mult, sa invat cum sa papam sanatos si usor, usor sa incerc sa schimb cate ceva in alimentatia noastra.
Va multumesc ca existati dragele mele!
crispro spune:
chiar vroiam sa ca zic ca si dr Spock e pentru un regim vegetarian (nu interzice neaparat, obligatoriu carnea), dar sustine avantajele unei diete fara carne, lapte, oua.
Sa-l ajutam pe Alex
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui crispro chiar vroiam sa ca zic ca si dr Spock e pentru un regim vegetarian (nu interzice neaparat, obligatoriu carnea), dar sustine avantajele unei diete fara carne, lapte, oua. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Asa este..am gasit in carte referire la dr. Spock. M-a captivat tare cartea, dar deja nu ma mai pot concentra. E tarziu si multa informatie. Ma bag la nani si mai continui maine.
Va pupik. Noapte buna delfinariu!
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, ce faci? Cum sunteti? N/ai mai intrat de ceva vreme. Va pupam! |
ce sa fac? va citesc din umbra si cu ceva intarziere...
am ceva stres cu tata si cu vremea din Ro , cu Isa care se trezeste in fiecare noapte la 2 ca vrea la ea in patut in camera noastra , cu Maria stresata ca se ingrasa si care maine nu vrea sa poarte nimic rosu ca le-a spus profa ca maine indragostitii se imbraca cu rosu . am 2 zile libere (pana joi) si tot fac planuri, maine ar trebui sa ne chefuim ca facem 3 ani de la cununia religioasa dar fata nasilor are gripa si am vrea sa evitam cumva contactul intre copii . Isa mai are ceva mucusori (nu mereu) si e tot cu degetele in gura, am incercat sa fac programare la dr pentru nesuferitele alea de pete - asa se vad acum- dar nu sunt zile libere decat prin martie . in plus, nu stiu ce mi-a facut Maria la tastatura ca nu mai is semnele si literele la locul lor ...
nu stiu, is asa intr-o stare de parca astept sa se intample ceva , de aia nu prea apuc sa mai scriu aici. si pe cand am timp si dispozitie, nu mai stiu ce vroiam sa zic
racusor, ce fain era pe vremea farmeramei , aveam timp de morcovi si de altele , de pupici intre Isa si Andrei
crispro, tare ma bucur ca va lasati de fumat . bravo
fetele cu MI, eu cred ca o sa va intalniti cand era programat, in Ardeal nu e asa de rau si nici in rest pe drumurile nationale nu va fi ca acum. abia astept sa vad poze si sa citesc impresii
gravidutele, sa veniti numai cu vesti bune . baby, unul mare pentru tine asa, de control. alice, colicii aia se manifesta diferit de la copil la copil si nu inseamna ca daca nu a avut pana acum nu va avea - eu sper sa va ocoleasca , pupici si la scumpica Mara
no vedeti?? deja nu mai stiu ce vroiam sa spun
un pupic de control si pentru carla, nu mai zic nimic despre calin ca... eu cred ca tu il iubesti enorm, de aia ii ierti mereu iesirile (era sa le spun copilarii, dar astea sunt mai grave si mai cu intentie!). meriti pe cineva care sa te pretuiasca pentru ceea ce esti pe dinauntru si pe dinafara
maine sper sa fiu mai cu mintea limpede si sa va mai scriu... deocamdata daca n-aveti somn va las cateva poze
noapte buna, delfinariu
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Rody ma alatur si eu Cristinei. Cand vii sa ne mai povestesti despre voi? |
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Victo spune:
hai Cristina, nu iti fa chiar atat de multe mustrari de constiinta. eu spre ex. nici nu ma gandesc sa scot laptele, ouale din viata noastra. la mezeluri insa, lucrez. mancam putine /saptamana, mihai deloc inca (pana la gradi cd vor avea la mic dejun pastrama sau mai stiu eu ce sunculita).
nici carnea, pt ca sincer, pe mine nu ma satura chiftelele din legume, oricat mi-ar placea.
azi spre ex. au mancat cu mare interes cus/cus..desi Stefan a strambat din nas , ca nu e galben, ca la gradi.
n-as putea trai cu suc de patrunjel, conopida cruda si telina pane.
fara suparare pt fetele carora le plac.
postul era pt cristina :)
eu mai incerc si altceva..rar, ce=i drept.
acum spre ex savurez niste sarmale clasice..no..n=as putea sa mananc la pranz felul 2 paine din multicereale cu..ridichi sau ceva d e genu. pur si simplu.