Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
sorina_goga spune:
Suntem bine, avem 67 g, 8 cm si suntem FETITA!!!!!! Mami e in culmea fericirii!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +13
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga Suntem bine, avem 67 g, 8 cm si suntem FETITA!!!!!! Mami e in culmea fericirii!!! Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +13 |
Felicitari!!
A ramas numai un bb in burtica?
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
crispro spune:
citat din mesajul lui sorina_goga Suntem bine, avem 67 g, 8 cm si suntem FETITA!!!!!! Mami e in culmea fericirii!!! Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +13 |
Iuhuuu, ce fain!!! felicitari pt
Fete, multumesc mult de ajutor cu vacanta asta, de sfaturi, de recomandari. Asa noroc am eu cu voi!!!! Va iubesc pe toate!
Kryc, niste macaroane cu dulceata? sau cu nuca (dar nu stiu daca asta e ok pt alergii). Eu azi la mic dejun i-am dat paine graham cu unt, un ou fiert (ii poti da numai galbenusul) si un iaurt- voi lactate deloc???
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Iuliana e bebelina??? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Nu stiu sigur inca...Poate aflam vineri la eco de trimestru....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Felicitari!! A ramas numai un bb in burtica? Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +13
baby78 spune:
citat din mesajul lui ainotna Baby, eu am avut un hematom mititel, l-am descoperit la timp, nu l-am mai ridicat deloc pe Bogdan si am luat utrogestan. L-am avut mult timp, dar nu a mai crescut. Dar alte problem nu am avut, nu a trebuit sa stau in pat. Dar prietena mea a avut hematomul mai mare, apoi i s-a mai facut unul mai mic si desprindere (si ea avea copil pe care il tot ridica, ca si mine, cu carut cu tot) si a facut injectii toata sarcina. Si efort minim. Are un copil de toata frumusetea acum. Asa ca stai linistita, fara efort si urmeaza tratamentul si indicatiile medicului. |
Multumesc de raspuns Chiar pot spune ca m-a incurajat mult ceea ce mi-ai scris.
Kata
12+
baby78 spune:
bravooooooo!!!!!! Felicitari si sa ai o sarcina usoara pana la capat
12+
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui baby78
bravooooooo!!!!!! Felicitari si sa ai o sarcina usoara pana la capat Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 12+ |
FELICITARIIIIIIIIIII!!!
o asteptam si pe Iuliana sa ne spuna ce ascunde acolo...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ciristina_serban spune:
Felicitari!!!! Si baiat si fata....suuuper!!! Sa creasca mare sanatoasa!
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui crispro
Iuhuuu, ce fain!!! felicitari pt Fete, multumesc mult de ajutor cu vacanta asta, de sfaturi, de recomandari. Asa noroc am eu cu voi!!!! Va iubesc pe toate! Kryc, niste macaroane cu dulceata? sau cu nuca (dar nu stiu daca asta e ok pt alergii). Eu azi la mic dejun i-am dat paine graham cu unt, un ou fiert (ii poti da numai galbenusul) si un iaurt- voi lactate deloc??? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cris, uite macaroane cu dulceata e o idee buna. Nu mi-a trecut prin cap... galbenus ii dau, 1 sau 2 ori pe sapt. Lactate deloc, pana fac analize la tot ce insseamna LV.