Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
ciristina_serban spune:
Cris . Mercic de incurajari.
histamina, sanatate multa. Sa traca repede! , ca noi de o sapt ne chinuim asa si deja simt ca ma lasa puterile...
adriana, sper sa treaca repede burtica, sa te poti misca si tu in voie si sa te bucuri de cele 2 printese.
Off fetelor, sper sa se faca vremea mai buna si sa puteti ajunge toate cu bine la MI.
Noua medicul ne-a recomandat sa dam Osteocare sirop, in loc de vigantol. Cica e mai bun pt ca pe langa D3 are si supliment de Ca, Mg, Zn.
crispro spune:
Haha, Bumblebee, noi avem cam 2 nopti pe luna in care doarme de seara pana dimi, deci stam mai bine.
Tanti, merci! O sa mai intreb dr de vigantol. E o pediatra tare buna aici in zalau, am prins-o doar pana a implinit v 2 luni, a intrat in cic si acum se intoarce!!! Abia astept!!! Stiu ca l-a cautat pe v si in fund, i-a verificat reflexele la degetele de la picioare, l-a pipait intre coaste, peste tot s-a uitat! Si mi-a zis o gramada de lucruri, de parca stia ce imi trece prin cap. Si acum se reintoarce! Am zis ca merg cu v, numai asa, sa il vada, sa ne mai dea sfaturi.
Ma gandeam si eu cu mi/ul... Tare naspa vreme... Oare se poate amana? (sper ca nu zic o prostie...)
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
bumble, se pare ca ar fi de la uterul care se strange. Cel putin asa zice doctorul, si cica la a2a/ a3a sarcina doare mai rau ca la prima. Eu am patit-o si cu Rebeca, dar atunci m-au tinut durerile 1 zi, la fix o saptamana dupa nastere si gata. Acum sunt deja in a3a zi de dureri. Noroc ca nu sunt constante, ca ma duceam in lume.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
ilinca79 spune:
Fetelor sunteti niste dragute, ca de obicei, multumim frumos de urari!
La multi ani cu sanatate, Ramo!
Am fost si noi pe-afara, ce tare ninge! Foarte rau mi-ar parea sa nu se poata ajunge la MI. Dupa cum am mai zis, la noi in Ardeal nu cred sa fie probleme sa ajungem, dar fetele din Moldova, Bucuresti
crispro eu acum ii dau lui V extarct de muguri de brad in loc de Vigantol. Si asta e cu alcool, il dizolv cam intr-o lingura de apa ca altfel nu-l bea. Am citit undeva ca sa se dizolve cu vreo 15 minute inainte de administrare sa se evapore putin alcoolul.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
carla_2008 spune:
Fete dragi se pare ca nu venim la MI. Bineinteles ca se razbuna pe mine ca el nu are carnet si de-al naibii imi face tot felul,ba nu mergem la Sibiu,ba nu imi lasa masina desi 3 luni nu are acces la ea,ba raman fara bani de paine in casa,ba nu ridica tel ,ba ma jigneste,deci e clar........
in fine
Oana vroiam sa te intreb ceva pe teme juridice,tu cu asta te ocupi asa e?nu vreau sa abuzez ci doar o parere vroiam,se poate?un prieten vrea sa acceseze niste fonduri UE pe firma si numele meu. Sa il ajut sau nu?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Roxana_Theo spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi si de la noi!
Sanatate multa Adriana! Sa te faci bien cat mai repede.
Histamina sanatate multa si voua si multa putere sa ai mami sa treci peste toate! Ai o minune de strumf care merita toate eforturile!
ooana spune:
Cristina noi am platit 1700euro luand biletele cu earlybooking...in vara era peste 1000euro/pers
m-am uitat pentru voi si in 21 mai costa 2.098 camera pt 3 adulti + taxe de aeroport
mie concordul nu mi-a placut, l-am vazut anul trecut...incearca alt delphin mai ieftin....vezi Botanik, serviciile sunt la acelasi nivel in tot lantul de hoteluri
Eladea tin pumnii stransi sa incheiati "tranzactia"
Victo asa zice si cumnata-mea de ultimul etaj, ca nu ar mai cumpara in veci...si nasii mei tot la ultimul etaj si sunt disperati vara ...dar nah, cu aer conditionat cred ca rezolvi problema caldurii iar cu ploile izolezi bine tavanul...habar n-am ca nu vorbesc din experienta
noi am dat aprox 5000 euro in plus pe apartament pentru ca e situat la etajul 1 ...dar noi mai sus de etajul 3 nu am dorit sa ne mutam
Bumblebee tocmai am trecut printr-o situatie asemanatoare si ii multumesc lui DD ca avem relatii, pile, cunostinte
Ilinca LMA pentru sotul tau!
legat de mancare,am facut supa de rosii cu quinoa de pe blogul Cristelei e super buna!!! Matei a mancat foarte bine...am facut doar o singura modificare, am luat suc bio si cum nu are zahar adaugat deloc am pus eu o jumatate de lingurita de zahar brun, ca altfel mi se parea mult prea acrisoara...
legat de ski nu va spun decat ca: cine isi doreste sa nu mai amane ca ii va parea rau , fara monitor eu una nu as fi reusit si...daca nu mergeam la Sibiu in weekendul ce vine, eram din nou la Toplita pe partie
apropo de partii, macar cu sania nu ne ducem pana la Paltinis?
sunt 45km am verificat
Denisa la mine te refereai? daca DA parerea mea e sa nu incurci banii cu prietenia...adica trebuie sa iti fie un prieten in care sa ai mult prea multa incredere ca sa il lasi sa faca demersuri in numele si pe seama ta parerea mea
cu MI eu zic sa fiti OPTIMISTE!!!
ne vedem la Sibiu in 4 zile...aici prognoza
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Roxana_Theo spune:
La noi ninge, ninge intr-una. Parca cineva de sus si-a propus sa ne dea iarna asta toate zapezile dupa care tot suspinam de cativa ani incoace.
L-am scos si eu afara pe Theo; cred ca zece minute, insa am stat numai cu el in brate pentru ca nici nu a vrut sa atinga zapada.
Cristina Serban si eu sunt la fel ca tine cu mancarea. Felurile clasice, la care mai adaug cate ceva din ce mai vad pe la fete pe aici. Insa la mine necazul e ca nici nu am nici o motivatie sa inovez pentru ca Theo este tot catastrofal la mancarea gatita. Adica nu vrea nimic nou iar din cele vechi am surpriza ca o data mananca iar de multe ori nu.
Eu oricum ii fac mancare tot o data la doua zile. Pentru pranz. Iar la masa se dimineata mai mananca cand paine prajita cu unt, cand branzica fagaras goala si painea separat; uneori ii mai dau si ou (in tigaie; insa in loc de ulei ii pun apa). Si mai mereu incerc sa-i respect masa de fructe cu cereale si/sau branzica pentru ca altfel el nu vrea sa muste din nici un fel de fruct. Si eu chiar tin la fructe si legume.
Roxana_Theo spune:
Cristina si noi am luat bilete ptr Turcia cu early booking - 1450 de euro (ultra all inclusive, asigurari incluse, zbor cu Taromul). Noi mergem in Lara (e la 11 km de aeroportul din Antalya) la hotelul Miracle Resort.
Eu am ceva emotii legate de sterilizatul tetinelor caci Theo va bea lapte si atunci din biberon si nu prea stiu cum o sa fac. Ma gandeam sa-mi iau un fierbator din ala mic sau o cana de pus la priza ca sa i le sterilizez in camera.
Fetele care au mai fost cu piticii anul trecut imi pot da o idee?