Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 PS:Iuliana, cum esti? Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
acum sunt bine...sa zicasa...Nu mai am sangerare si nici dureri...Maine dmineata merg la control sa vedem ce face bebelina
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+
histamina spune:
fetele , pic de somn.
pic.
efectiv nu mai pot.
denisa, iti scriu si aici,ca poate mai e cineva generos ca tine: oameni buni, bani europeni s eiau numai pe nume propriu, in beneficiu propriu, cu indelungi controale,de mai bine nu ii luai.auditul de face la inceput, in timpul si dupa derularea proiectului. deiferentele de curs valutar le suporta din buzunarul sau cel care a contractat banii europeni.
atentie de doua ori, pt ca raspunzi cu patrimoniul din doatare.
crispro spune:
Ooana, Roxana, merci! Noi vrem sa luam ceva apartament la turci, cu minim 2 dormitoare. Noi suntem si saraci, si cu pretentii. Ma uit mult dupa camere- sa nu luam 2 separate, cele family sa fie cat de cat ok. Si as mai vrea si piscina incalzita. Cam multe pretentii. No bine, si daca e pe gratis tot e si mai bine. Glumesc.
Roxana, Vlad bea cu bibe laptele, dar eu nu ii sterilizez deloc. Poate o data la 2 luni imi mai amintesc... si atunci le fierb. Cam la 2 luni schimb tetinele de regula.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Roxana, voi in ce perioada mergeti?
Oana, prin ce agentie ati luat biletele?
Ieri s-a difuzat un nou episod din Neveste Disperate, l-am vazut acum! Ce imi place! Pacat ca e ultimul sezon!
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
roxana,
vezi ca exista solutii de sterilizat care elibereaza doar acid acetic si oxigen,nepoluante, netoxice. mi-a adus sora mea de la spital, in speranta ca le voi folosi.ea e hiper cu igiena, eu sunt un om curat,dar nu obsedat.daca ii pica jucaria jos, nu o sterilizez!
sunt insa f practice. le-am folosit in spital,cand am fost cus trumf.
exista si sapun,activex, cu triclosan,daca ti-e teama de infectii,mai ales ca e o tara straina.
michelle1981 spune:
Roxana - eu nu i-am sterilizat biberoanele, i le spalam la chiuveta cu apa (am avut bucatarie in camera). Dar este solutie de sterilizat de la chicco.
Crispro - noi am dat 1470 EUR, si este si piscina interioara (akka antedon). Nu stiu tarifele la alte apartamente.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
ilinca79 spune:
Roxana nici eu nu sterilizez nici sticla nici tetinele. Mie mi-a zis medicul ca dupa un an, sa nu mai sterilizez nimic, doar spalat cu apa si detergent de vase.
Cris_Serban tu esti in grupul yahoo? Au pus fetele acolo cartea Copilul Vegetarian unde gasesti multe retete simple si gustoase de mic dejun, fara lactate. Produse gen seminte si fulgi sigur gasesti in Galati la vreun magazin naturist. Trebuie sa cumperi doar o data si apoi sa vezi cum iti vin ideile de a le combina.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
carla_2008 spune:
Ideea e ca prietenul asta e prieten de fapt cu minunatul de Calin,iar Calin ca de obicei nu imi da nici un sfat.Oricum am apelat la o buna prietena avocat care mi-a povestit riscurile si am decis.
Va multumesc oricum.
vai asa rau imi pare ca nu putem ajunge la MI...
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oana, prin ce agentie ati luat biletele? |
iti trimit PM
Roxana prima oprire de la aeroport a fost in fata la Miracle...abia apoi am ajuns la Delphin
noi am avut in camera cana electrica in care am sterilizat
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip