Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
RODI, LA MULTI ANI FRUMOSI SI FERICITI IMPREUNA!!!! (vazut pozicile, e mortala Isa imbracata ca si Scufita Rosie...)
VALI, LA MULTI ANI SI TIE DE VALENTINE!!!!
sper si eu sa veniti cu toate la intalnire...al meu zice ca venim cu Suzuki si tot venim...
paula, esti mortala cum povestesti... zici ca ati fost la partie? era multa lume? pe ai mei (mai ales pe Eric) nu prea reusesc sa-i lamuresc sa iesim la zapada...nu le place...nici nu ma mir...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Rodi, la multi ani sanatosi impreuna, cu multa dragoste si intelegere!
Cartile alea si la noi au avut un succes enorm- mai mult prima carte- ferma animalelor. Vreo 2 sapt a fost fascinat de ea, cum o vedea, cum statea pe jos ate o juma de ora cu ea. I-am luat apoi numerele- nu i-a placut. Si acum i-am luat puii de animale, din aceeasi colectie- asta mai merge. Dar prim, chiar cand i-am luat-o a fost un succes de zile mari!
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
VALI(Aelita), la multi ani!!!!
RODI, La multi ani fericiti impreun!!!! Un mare pentru tine
Am fost la doctor. Bebe e bine....Am avut noroc ca hematomul si despinderea a fost la ligamente si nu la locul unde este cordonul ombilical. Deja desprinderea s-a redus si abea astept sa merg si vineri sa il mai vad.
Mi-a spus ca sexul nu se vede acum ca este prea devreme .....
Adevarul e ca acum cel mai important este ca e bebe bine. Eu nu am mai sangerat de duminica.
Abea astept sa merg vineri pentru ca acum am fost la sotul doctorei mele care mie personal mi s-a parut cam.......relaxat....Pe langa faptul ca mi-a spus ca nu se poate stii cauza sangerarii mi-a mai spus si ca il pot tine pe Tudor in brate si ca repaosul la pat nu are nici o legatura cu refacera sacului embrionar....
Acum va dati seama ca nu il ascult si voi incerca cat de mult posibil sa ma menajez si sa ajung cu bine la termen
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+
Alice_Elena spune:
Iuliana, ma bucur de vesti. Eu zic sa urmezi sfaturile date de doc ta si de balasa
La cine mergi, la peteanu?
Azi merg si eu la doc. Mi se oprisera lohiile si acum 4 zile a inceput sa imi curga iar, rosu ca la ciclu..
ciristina_serban spune:
iuliana, deci ne mai tii in suspans.... ma bucur ca bebica e bine. Stai in continuare linistita ca e mai bine sa fii preventiv!
Noi am fost un pic la plimbare, sa dam nas cu zapada multa din curte. Daca sunteti curioase avem cateva poze aici
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.101050069985145.1795.100002404563259&type=3&l=ba7edede5f
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Iuliana, ma bucur de vesti. Eu zic sa urmezi sfaturile date de doc ta si de balasa La cine mergi, la peteanu? Azi merg si eu la doc. Mi se oprisera lohiile si acum 4 zile a inceput sa imi curga iar, rosu ca la ciclu.. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Da,...doctora mea e ea...Lutescu....Acum am ajuns la el pentru ca ea trebuia sa plece din localitate....
Pe ea o ascult mai ales ca ea e foarte realista si te pune cu picioarele pe pamant imediat. Plus ca ce a spus ea corespunde cu ce mi-a spus Balasa (el) si ambii mi-au pus si cauza si faptul ca trebuie sa stau cat mai departe de orice efort....
13+
baby78 spune:
Krys,Asa este...mai bine previn decat sa mai trec prin ce am trecut...
stii ce mi-a spus?...Efort inseamna ceea ce fac docherii nu sa iti ridici copilul in brate
Eu una nu vreau sa risc cu nimic copilul din burtica asa ca...minim de efort...
Ieri Tudor a fost asa de dulce...Facuse kk si trebuia sa il schimb..Eram singuri si nu aveam cum sa il pun pe masa de infasat ..asa ca i-am spus ca trebuie sa ii schimb pampersul iar el...s-a dus direct in pat si s-a asezat pe spate...A fost atat de dulce
13+
crispro spune:
Iuliana, ma bucur din suflet ca e bine. Si eu zic ca tb sa te menajezi, sa nu il iei pe Tudor in brate si sa te odihnesti cat de mult. Ce figura e Tudor, dragul de el, ca e cuminte si intelege.
Sa-l ajutam pe Alex