Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui palomina Rody, multi ani fericiti impreuna! |
multumesc mult, si voua va doresc la fel
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
laurika1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorina_goga
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +13 |
Bravo , mami!Sa fiti sanatoase amandoua si sa vina la termen!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
copilul meu inca doarme si ma tot mir, ca de obicei la ora asta era deja treaz de 2 ore
Cris_s ma bucur ca ti se pare interesanta cartea. Eu zic ca nu-i nicioadata prea tarziu sa ne diversificam alimentatia.
Rody imi era dor de pozele voastre Maria mi se pare in unele o adevarata domnisoara, nu ma mir ca are deja preocupari de silueta. Iar Isa e o frumusete, ce-mi place cum i-a crescut parul si i-ai prins codita. Tie si lui Florin va doresc petrecere frumoasa azi, sa va iubiti mereu si sa fiti fericiti!
Denisa toate mailurile de pe grup, intra si in casuta ta postala de yahoo. Deci nu e o mare filosofie, poti citi tot acolo, pe emailul tau.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui tanti iti pun un film sa vezi cum trebuie sa cureti citricele sa nu iasa amara www.youtube.com/watch?v=2U2WRlJdjLg&feature=player_embedded#!" target="_blank">aici |
, niciodata n-am facut asa ceva , multumesc de video
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
michelle1981 spune:
Sa fiti iubite!
rody - la multi ani fericiti impreuna! Mini-concediu placut! Minunate comorile tale
Vali - la multi ani!
victo - eu alternez meniurile vegetariene/ vegane cu cele ovo-lacto si carne. Incerc sa inclin balanta si spre leguminoase, verdeturi, seminte.
Programul TV de iarna, februarie 2012:
-"Gheata cu Razvan si Dani"
-"Tanar si inzapezit" episodul 3642
-"Zapada pentru fiul meu"
-Desene animate "Tom si Gerul"
... ... -"Deszapezeste mama drumul",emisiune cu cantece de iarna, prezentata de Fuego
-"Acces Blocat" cu Simona Gherghe
-"Vrei sa fii un bun drumar?" cu Virgil Iantu
-"Un show canceros" ,prezinta Dan Capatos
-"Ce-am la tampla doctore?" emisiune de cucuie si fracturi pe gheata.Prezinta Oana Cantacuzino.
-"Te pui cu bocnele" ,prezinta Dan Negru.
-"In gura sobei" cu Mircea Badea.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
histamina spune:
muci,tuse expectoranta,secretii galbene.cred ca e de antibiotic.
offf, sotul zice ca venim oricum la Sibiu.
mie mi-e sa nu virusez si alti strumfi.
aseara ne-a murit bateria in benzinarie.a trebuit sa ne dea un nene de treaba curent.
cristina,rodica, e bine sa fie o masa vegetala in meniul copilului,insa o schimbare radicala e dificil de facut.
sunt persoane care tolereaza asta,care au organismul ce functioneaza mai bine numai cu fibre, in timp ce altele sunt structural carnivore.
indiferent de optiunea de mancare, ideea e sa te simti bine.
o admir pe pufescu,dar eu stiu ca niciodata nu as opta pt un astfel de regim,pt ca viata mea depinde la propriu de carne.
cam asa e.
ooana spune:
Vali LMA
citat din mesajul lui histamina stiri de ultima ora! am vb cu o f buna prietena din sibiu si mi-a spus ca in tot judetul sibiu este ok cu zapada, nu e nicio problema,se circula super! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
eu una nu imi fac probleme...Ardealul e protejat de obicei de orice fenomene metereologice care fac dezastre in alte parti ale tarii
ideea e sa ajungeti toate pana acolo
citat din mesajul lui ainotna am facut budinca de quinoa cu banana ca aveam niste banane |
spune-mi cum ai facut budinca!?
Michelle iti trimit PM
sa va povestesc de Matei i-am cumparat de la editura Crisan colectia de carti cartonate cu animale...ii plac la nebunie
duminica dimineata l-am gasit treaz si isi luase 2 carticele de pe raf - ajunge din patut la raft - si se uita linistit in ele
am zis ca e o exceptie
la amiaza cand s-a trezit l-am gasit la fel
daca vede o carticica o ia in mana si stam asa chiar si 30 min...el da paginile si imi arata cu degetul animalele...eu trebuie sa ii spun cum se numesc si cum fac...sunt animale care nu il intereseaza deloc...dar sunt unele care in mod constant mi le arata si se reintoarec la ele...si Doamne fereste sa ii spun ca se numesc altfel decat prima data
asta e distractia noastra in zilele astea reci
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
sorina_goga spune:
Nu stiu cum este la voi, dar in Iasi este o zapada de nu poti iesi din casa.Abia am reusit sa scot masina sa merg la dublu test!Si la ora asta ninge!!(cel putin la mine in cartier) revin cu poze!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +13