Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciristina_serban iuliana, deci ne mai tii in suspans.... ma bucur ca bebica e bine. Stai in continuare linistita ca e mai bine sa fii preventiv! Noi am fost un pic la plimbare, sa dam nas cu zapada multa din curte. Daca sunteti curioase avem cateva poze aici http://www.facebook.com/media/set/?set=a.101050069985145.1795.100002404563259&type=3&l=ba7edede5f Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
ti-am trimis "friend request" pe FB ...astept "accept"
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Iuliana, ma bucur din suflet ca e bine. Si eu zic ca tb sa te menajezi, sa nu il iei pe Tudor in brate si sa te odihnesti cat de mult. Ce figura e Tudor, dragul de el, ca e cuminte si intelege. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Da Cristina...m-a impresionat tare mult gestul lui Tudor. Plus ca acum e foarte afectuos cu mine si din cand in cand vine si ma pupa pe nas
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+
ilinca79 spune:
Sorina felicitari pt. bebelina! Voi v-ati mutat din nou la Iasi?
Alice, ti-o fi venit deja CM-ul. Am o prietena careia i-a venit la o luna dupa nastere, la ambii copii, chiar daca alapta exclusiv.
Iuliana ma bucur mult pt. vestile bune. Si eu zic sa ai grija cat poti sa te menajezi.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
michelle1981 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Da Cristina...m-a impresionat tare mult gestul lui Tudor. Plus ca acum e foarte afectuos cu mine si din cand in cand vine si ma pupa pe nas Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 12+ |
Ma bucur ca esti mai bine!
crys - vazut pozele, si pe Riana infofolici pe saniuta
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
bumblebee spune:
Un barbat savura o cafea la o terasa cand vede trecand pe strada o procesiune de inmormantare foarte neobisnuita. Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare. Intre sicrie mergea un barbat solitar cu un caine pitbull tinut in lesa. In spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 barbati. In cortegiu nici o femeie. Privitorul nu a putut sa-si stapaneasca curiozitatea, s-a apropiat de barbatul care ducea cainele si l-a intrebat:
- Domnule, stiu că este un moment nepotrivit sa va deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat ? A cui este inmormantarea?
Barbatul a raspuns:
- Ei bine, în primul sicriu se afla sotia mea.
- Ce a patit?
- Cainele meu a atacat-o si a omorat-o.
- Si cine se afla in al doilea sicriu?
- Soacra mea. A incercat sa o salveze pe sotia mea, dar cainele s-a repezit si la ea si a omorat-o.
A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi barbati.
- Domnule, pot sa va cer imprumut cainele , desigur , dupa inmormantare ?
- Sigur ca da... asezati-va si dvs la coada...
_
Într-o dimineata de iarna, sotul si sotia ascultau la radio în timpul micului dejun. "Astazi o sa fie 8-10cm de zapada. Va rugam sa parcati masinile pe partea de strada cu casele numerotate cu numere pare, pentru ca sa se poata trece cu plugurile de zapada" Sotia se duce repede si muta masina. O saptamâna mai târziu, dimineata, mic dejun, radio: "Astazi o sa fie 10-12cm de zapada. Va rugam sa parcati masinile pe partea de strada cu casele numerotate cu numere impare, pentru ca sa se poata trece cu plugurile de zapada" Sotia iar se duce si muta masina pe partea respectiva. O saptamâna mai târziu: "Astazi o sa fie 12-14cm de zapada. Va rugam sa parcati....." Si se întrerupe curentul.
Sotia suparata si ingrijorata intreaba:
-Dragul meu, nu stiu ce sa fac. Pe ce parte a strazii trebuie sa parchez masina?"
Sotul cu o voce calda si întelegatoare, spune:
-De ce nu lasi tu masina în garaj, de data asta?
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
bumblebee spune:
Iuliana, ma bucur ca e bine bblina! Doamne ajuta asa sa fie pana la termen!
Si eu sunt de parere ca efosrtul trebuie sa fie minim. si pe scumpelul si intelegatorul, Tudor.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Iuliana, ma bucur ca e bine bblina! Doamne ajuta asa sa fie pana la termen! Si eu sunt de parere ca efosrtul trebuie sa fie minim. si pe scumpelul si intelegatorul, Tudor. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
Tu ce mai faci? Nazdravanul tau ce nazbatii mai pune la cale? Mai are vanatai...cucuie proaspete?
Buricul cum arata? Poti sa te afisezi cu el ....Ai pus deja cercelusul?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+
bumblebee spune:
La noi e sigur, nu venim la MI. Nu e gata masina pana vineri si nu ne incumetam cu alta masina (e drept ca nici nu prea avem optiuni).
Daca vrea alta mamica sa mearga in locul meu? Ca oricum avansul e platit si e pacat sa se piarda de tot, macar sa profite altcneva.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
Roxana_Theo spune:
La multi ani Aelita!
Rody am vazut poze cu frumoasele tale. De peisaj nu mai zic. Superb.
La noi abia azi pot spune ca este frumos. Soare si zapada alba ca-n povesti. Asta pentru ca nu trebuie sa merg la serviciu si sa ma strecor printre troiene