Lupta cu iarna

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

DA [b]Capcaune/b] in toata supararea ta se vede clar SUFERINTA UNUI POPOR care este lasat de capul lui ... cu intentie!
Ca sa se aleaga -ul de el!

adica...????

Chiar nu stiu cum sa interpretez mesajul tau?

Mey...eu am impresia ca noi romanii suferim de mania persecutziei,zau asa!!!!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
DA Capcaune in toata supararea ta se vede clar SUFERINTA UNUI POPOR care este lasat de capul lui ... cu intentie!

Poate voiai sa spui un popor lasat fara resurse si inglodat in datorii, dar nu de "capul lui".
In conditile in care fiecare post si salariu de la primarie, de la scoala sau de la politie este stabilit de guvern sau in cel mai bun caz de judet, cum poti spune ca este de "capul lui"?

Dezapezire a fost lasata pe seama oamenilor, dupa ce drumarii au incasat bani de cinci ori mai mult pe km decat in Finlanda!

Mergi la inceput

Eu sper ca b.nica sa intre sa spuna ce-a vrut sa transmita cu mesajul asta!Eu una nu l-am intzeles,nu i-am prins ideea!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu sper ca b.nica sa intre sa spuna ce-a vrut sa transmita cu mesajul asta!Eu una nu l-am intzeles,nu i-am prins ideea!

Dana

Uite Dana prinde mesajul acesta:un popor amarat care este sub nameti si este pus la punct de un premier arogant care isi declina responsabilitatea.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Dana

Uite Dana prinde mesajul acesta:un popor amarat care este sub nameti si este pus la punct de un premier arogant care isi declina responsabilitatea.

Am intzeles si multzumesc ca mi-ai raspuns!

Nu cunosc premierul,nu stiu cu ce crezi tu ca-si declina responsabilitatea(viscolul si fenomele astea extreme au inceput sub celalat prim ministru daca nu ma insel eu,spun asta doar ca fapt crónologic nu pentru a-l scuza pe prim ministru!)ce am intzeles eu din subiectul asta este ca si cetatzeanul de rind trebuie s apuna osul la dezapezire nu sa astepte sa vina armata sa-i faca pirtie spre poarta!

Armata intrevine pentru a dezapezi drumuri europene,natzionale,nu pentru a face pirtie lui nenea din poza pusa de desprecopii!

Nu sunt bani.nu sunt fonduri insa d emulte ori lipseste si vointza,buna intentzie in totalitate!

Parerea mea, bineintzeles!Si ar fi multe de spus,insa...e de prisos!

Capcaunule,imi place tare d etine,esti obiectiv,vezi ce trebuie vazut si cind trebuie vazut,poate n-ar fi rau ca tu sa candidezi din partea forumului!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Apropo de spusele primului ministru: chiar daca in parte e adevarat ce a spus el, chiar daca paradoxal Gigi Becali i-a dat dreptate (pentru ca el a ajuns in Focsani pregatit cu de toate si a facut apel la voluntari sa vina cu el la deszapezire, au venit doar cativa desi era vorba de oamenii de langa ei) totusi nu cred ca era momentul ca el sa faca o astfel de afirmatie.
Mi se pare o gafa. Nu e momentul sa faca educatie pe de o parte si pe de alta parte autoritatile statului sunt acolo si trebuie sa-si faca treaba in folosul tuturor cetatenilor, fie ei lenesi sau harnici, bogati sau saraci, oraseni sau sateni, etc.

Iar vis a vis de intrebarile de mai sus, ce si de ce le lipseste oamenilor, lemnele, mancarea, apa.
La fel eu cred ca acum trebuie ajutati de stat, de cei care isi permit si doresc si apoi, la rece, dupa ce nebunia va fi trecut trebuie gandit si vazut ce e de facut ca sa nu se mai ajunga aici.

Chiar daca hotaram acum, teoretic ca oamenii aceia nu merita sau nu au de ce sa fie ajutati nu cred ca e cazul sa moara din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
DA [b]Capcaune/b] in toata supararea ta se vede clar SUFERINTA UNUI POPOR care este lasat de capul lui ... cu intentie!

Sa stii ca da! Imi iubesc tara si poporul, asa stramb cum este el. Daca stii sa cauti, gasesti foarte multe lucruri frumoase, si in tara, si in popor. Supararea mea e retorica, nicidecum nu ma lepad de tara si poporul meu. Vad ca lucrurile se misca. Incet insa. Poate ca daca ar fi mult mai multi care s-ar burzului pe propriul popor, s-ar atinge masa critica care sa traga dupa ea spiritul adormit, acela frumos.

Inzapezirea este in sufletele noastre. Suntem coplesiti sub nametii desertaciunilor vietii, si doar ici colo isi fac partie corectitudinea, cinstea, harnicia, omenia. Daca ne-am deszapezi sufletele nu am mai avea probleme cu zapezile reale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Noi nu avem casa in zonele puternic afectate, dar va pot spune situatia de la mine de la tara!
Mamaie, 77 de ani, singura, vineri cand am ajuns noi la tara, ea daduse zapada de pe podisca cum se spune la noi, ca sa avem unde sa bagam masina pana facem loc in curte! Daduse zapada la gaini, la put, la poarta! Zapada are cam 1 m deja, putin viscolita in fata casei, mai rau in spate, dar acolo nu avem nevoie!
Niste vecini, tata, mama, baiat de 22 de ani cu sotie, aveau o carare fix de 30 de cm pana la usa casei! Ca sa-si ia lemne s-au dus asa, prin zapada, se vedeau urmele gospodari de gospodari! Fix la ora 9 dim a venit sa cumere o jumate, sa se incalzeasca pesemne!
Am vazut o gramada de lume care-si cumparau acum lemne, cam ce minte or fi avut, ce-or fi zis, hai ca in Romania e ca-n Grecia, 5 cm de zapada odata pe an nu?
Unchiul sotului, sta la 10 km de Bucuresti, casa este in capatul satului, viscoleste ca in Baragan si se depune, are 3 m aproape zapada la ei in gradina, dar au dat-o de vreo 5-6 ori pe zi, s-au trezit si noaptea si au dat zapada, ce trebuiau sa faca, sa astepte sa vina armata sa i-o dea?
Cine este interesat, cine este om serios care nu asteapta sa-i pice para, pune mana si da la lopata, atat cat poate, cum poate, sa-si ia lemne, sa-si ia untura de la cazan ca sa-si prajeasca cartofi, cine nu, e ca "domnul" din poza, sa vina cineva sa-i faca si lui partie!
Ma uitam pe drum acum cand am venit, unde printr-o minune au ramas perdele de tufisuri nici macar nu e zapada pe sosea, unde au fost taiate, nametii sunt la putere!
Eu am un maaare cui impotriva firmelor de dezapezire din Bucuresti! N-au bagat macar o lama pe stradute, sunt sleauri de ramai suspendat cu masina, pentru acolo nu iau bani? A, si pe nesimtitii care dupa ce tu dai la lopata de-ti vine rau sa scoti masina, sa te duci la servici, undeva, iti ocupa locul, si iarasi lopetezi sa-ti faci alt loc, si iarasi ti-l ocupa si tot asa! Da n-ar pune unu mana sa faca loc!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Apropo de spusele primului ministru: chiar daca in parte e adevarat ce a spus el, chiar daca paradoxal Gigi Becali i-a dat dreptate (pentru ca el a ajuns in Focsani pregatit cu de toate si a facut apel la voluntari sa vina cu el la deszapezire, au venit doar cativa desi era vorba de oamenii de langa ei) totusi nu cred ca era momentul ca el sa faca o astfel de afirmatie.

Si cand anume ar fi momentul asta, Lali?
La vara, la 40 de grade?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Si cand anume ar fi momentul asta, Lali?
La vara, la 40 de grade?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Da, e un moment bun la vara, dar e cam tarziu.

Eu zic ca afirmatia asta nu a facut decat sa dea apa la moara celor ce de-abia asteptau o vorba de care sa se lege si nu i-a facut pe lenesi sa puna mana pe lopata. Deasemenea, in situatii de criza trebuie sa rezolvi cu prioritate criza si abia apoi sa faci analiza la rece. Analiza care sa se lase cu noi proceduri, cu demiteri daca e cazul si cu dojenirea cetatenilor lenesi.

Unul ca Gigi Becali poate sa faca astfel de afirmatii, el nu are nici o raspundere fata de oameni, pana la urma. Dar de la Ungureanu ma astept sa faca afirmatii mai cu cap.

Mergi la inceput