Lupta cu iarna

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Paff, eu mi-am luat libertatea de a copia mesajele tale si de a le trimite la Antena 1 si Antena 3.

Daca prietena ta doreste sa transmita prin tine chestiile astea nevazute, eu le trimit mai departe.

Sau poate suna chiar ea la TV, cum a sunat si parintele Marian Tudor.

In Braila ninge iar, se depune repede. Cumnata mi-a spus ca si unde a fost ea erau case care aveau in curte nameti de zapada. Se circula, dar greu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Mass media manipuleaza, are tot interesul sa faca asta. Rating pe de o parte, slugarnicie fata de unii sau altii pe de alta.
Daca evitam sa ne lasam induiosati de dramele punctuale, daca lasam de o parte troienele care ici-colo depasesc metrul (nu contest ca au ajuns si la 2-3 metri, dar asta este exceptie), vom vedea ...doar o ninsoare viscolita!

Zapada, ger si vant, atata tot! Nu este un cutremur major in fata caruia nu poti decat sa-ti faci cruce rugandu-te sa nu se crape falia chiar sub picioarele tale. Nu este o viitura care matura si sfarma totul in cale. Nu este un uragan care doboara tot ce sta in picioare, sau tornada care ia efectiv pe sus casele si masinile. Nu-i gerul Siberiei care ingheata pana si benzina din rezervor. Este doar o ninsoare, nu foarte abundenta (cel mult o jumatate de metru intr-o zi, 50 cm zapada este echivalent 25-50L/mp), viscolita (dar nu peste 100km/h), urmata de un ger obisnuit (rar sub -20). Chestii care la munte se intampla an de an iarna. Care s-au mai intamplat in Baragan, si chiar mai serios decat acum, in alti ani.

Sa nu exageram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Daca situatia nu-i dramatica din cauza viscolului, si este dramatica din cauza indolentei autoritatilor, cu atat mai mult sunt de condamnat si situatia nu trebuie sa fie trecuta cu vederea.
Ce se va intampla in cazul unui cutremur de mare amplitutine. Astia nu sunt pregatiti sa scoata victimele de sub daramaturi in timp util, cat mai pot fi salvati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu
Si in cele citeva zile cit am fost in Romania si umblat prin Bucuresti, nu am vazut pe nimeni la lopata. Sunt toti Bucurestenii batrini, ologi si neputinciosi?

lasa un numar de telefon si te sun data viitoare sa-mi vezi vecinii cand dau la lopata, ca sa nu mai traiesti cu impresia ca ai inventariat TOTI bucurestenii. ce-i drept, nu stau nici ei cu lopata-n mana 24 de ore din 24, ca sa-i recenzezi tu cand treci pe TOATE strazile din Bucuresti (presupun ca le-ai strabatut pe toate din moment ce-ti permiti sa vorbesti de TOTI bucurestenii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

la mine pe strada, de cand ma stiu e o lege nescrisa: se da zapada de pes trada,se fac nameti.cum ,necum, o data la 3 ore ziua, vin oamenii si elibereaza strada si depoziteaza zapada frumusel in troiene care ating acum si 2 m.
si unii au intre 70 si 80 de ani.
toti punem mana si se paote circula cat de cat.
poti iesi din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

andacos,m-ai facut curioasa cu "disparitia"functiei de paznic in Germania,asa ca am facut cautari pri presa.Sa fie vorba de spre asta?http://www.adevarul.ro/dosar/Bodyguard-_de_la_-gorila-_la_agent_de_securitateBodyguard-_de_la_-gorila-_la_agent_de_securitate_0_531547149.html

Draga mea,eu m-am referit la paznicul traditzional,ala care pazea diverse institutzii,avea in general o camarutza(cosmelie )la intrare,care facea ture de noapte...la ala m-am referit eu si nu la ce e prezentat in linkul tau!

Ce e in linkul tau n.-are nicio treaba cu meseria de...paznic!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Am dat azi la zapada de ... numai pot! La 10,30, la 14 si la 16,30 cu sotul. Am facut in curte mormane de...nu stu cat dar mai inalti decat mine 1,72.
Noi fiind noi veniti in zona dupa ce am dat zapada de pe strada pe gardul nostru ca sa putem pleca cu masinile. Azi s-a trezit un vecin sa ne anunte ca nu e voie pe trotoar ca ne da amenda primaria.
Daca il vad pe vreunul de la primarie ii rup picioarele! Ca nu au bagat o zi macar plugul sau ceva. Am dat la lopata in fiecare zi.
Despre sotul numai spun ca saracul imi zice in fiecare seara sa vindem sa ne intoarcem la bloc. Eu tot sper ca glumeste...da` imi e teama sa-l intreb...

Edit locuiesc in Bucuresti sector 4.
Asta ca era cineva care nu a vazut nici un bucurestean la zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Cititi neaparat: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-11499530-fost-mai-bine-iarna-lui-54.htm

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Desprecopii, am ajuns la concluzia ca degeaba dam linkuri ca ala pe care l-ai pus. Oamenii sunt prea convinsi ca statul tb sa le dea. Si-apoi nu demult se intrebau doamne cu stare, educatie si acces la informatie daca iarna tb musai cauciucuri de iarna. Ce pretentii sa mai avem de la nea Gica de la tara cu 4 clase trase de coada sa inteleaga ca iarna ii tb lemne de foc, adunate de prin toamna. Cum doamne iarta-ma sa te trezesti in plina iarna ca n-ai lemne?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da iulia ai dreptate! si eu am impresia ca vorbesc singura de multe ori... televiziunile vuvuzele manipuleaza in masa si spun oamenilor exact ce vor ei sa auda: ca nu trebuie sa faca nimic..
... insa chiar ma revolta uneori lipsa de logica si nu pot sa cred ca adevarul a ajuns atat de greu de spus...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput