HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)
Raspunsuri - Pagina 8
carpediem spune:
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit bulgarasilor!! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Noi suntem 2 in 1, sapt viitoare programam ceza, ori la sf sapt viitoare, ori sapt cealalta. Nu putem risca sa stau prea mult, ca eu sunt cu trombofilie si pe anticoagulant si trebuie oprit inainte.
Matza si pe mine m-a emotionat pana la lacrimi mesajul tau despre nastere. Majoritatea postarilor tale ori au fost f haioase, ori emotionante... Si uite ca ai nascut un pui de 4 kg, nu "o pisica mica" cum te temeai tu Si al meu pui e mai micut, de la trombofilie, as fi bucuroasa sa descopar ca e de 4 kg ca al tau la nastere, eu ma rog sa aiba 3 kg, acum o sapt avea 2.700
Va doresc un week-end frumos si linistit
37+
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste
My_Lady0091 spune:
Puiutz scump
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaelaradu spune:
citat din mesajul lui aerlilian Denisa, ce sa zic...mortala si mama ta!Iti dai seama ca daca iti facea soacra asa ceva i-ai fi luat scalpul direct... Mihaelaradu, m-am saturat de soacra-ta pana peste cap! Incep sa o iubesc pe a mea cand te aud povestind de a ta...Si eu zic sa mergi la medic in continuare, eventual te scuzi pentru ea, pleci capul si-ti vezi interesul. Trebuie sa mergi la el, mai ales ca zici ca nu sunt sanse de alt medic acum. Inghite pana te vezi cu copilul sanatos in brate si dupa aceea fa ceva, ca-ti mananca sanatatea femeia asta. Si ai si tu nevoie de liniste ca sa produci laptic... Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
M-am saturat si eu de ea ca de poame acre
Alice am incercat sa ma autosugestionez in directia propusa de tine, dar am un sot care e dator sa se ia cu doctoru' de gat. M-a deranjat ca si-a permis libertatea de a interveni intr-o problema a NOASTRA, si nu a ei.
Puiutza exact durerile alea le-am avut si eu aseara. Simt ca ma injunghie un cutit in vagin, dar prin partea superioara. Aseara am tinut-o asa vreo 2-3 ore. Ma ia, ma lasa...Mi-au dat lacrimile de durere si am sunat moasa de la Lamaze care mi-a spus ca pitica coboara.
Denisa trecut-am si noi prin problema "sfinteniei" numelui si am trimis sotul la Mitropolia sa ia DISPENSA pt numele IRIS Cine mai intreaba le arat hartia prin care Preafericitu' ma lasa sa pun nume la fata cum vrea muschii mei Offf, nici eu nu vad pozicile tale
Pup toate fetele. Pe mine ma scoate sotul in avans, pt ziua mea si Valentine's, in oras. Maine munceste, de ziua mea la fel, de Valentine's la fel
38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mihaelaradu spune:
citat din mesajul lui mar_ysa_28 La intrebarea de ce nu i-a zis altfel...Vasilica? ca tot a fost in ziua aia Cei Trei Ierarhi...a zis ca s-a gandit ea ca e mai frumos Georgiana decat Vasilica Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 Kariss Yasmin 30.01.2012 ********************************************* www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!! www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea Povestea nasterii ********************************************* |
Ce noroc pe tine ca Alexandra e nume de Sfant ca poate pe vremea aia era la moda Eufrosina sau Sofronica
Si noua ni se recomanda Daria, Alexia, etc din partea mamei mele, dar am rugat-o sa imi ofere si mie privilegiul de a fi mamica; ea a avut ocazia asta de 2 ori si a ales ce a dorit. E randul meu
38+ cu pisicutza Iris
noce spune:
Fetelor, mi-ati facut galerie, multumesc, ce dragute sunteti!
Bebelina nu da nici un semn, doar se joaca sau ma maseaza prin burtica. Eu m-am cam saturat de stat la mama, vreau la mine acasa, imi sustin moralul cu ciocolata multa.
Anca, si eu aveam senzatia asta la prima sarcina (si parca o am si acum) ca nu mai iese bebe din burtica. Si-mi spuneau prietenii "Copil in burta n-a ramas pana acum". Pana la urma a iesit. Si acum am doar 2 zile dupa DPN, cand ma gandesc ca e posibil sa mai astept 12 ... nu nerabdarea, cat dorul de casa.
Bianca, v-am mai citit eu din cand in cand, dar n-am reusit sa tin pasul cu voi. Am avut si program de gravida, dimineata afara, somn de pranz
Eu zic sa te tii tare cu alaptatul, o fi inceputul cu peripetii, dar dupa apoi e mana cereasca. 2 ani nu te doare capul, poti sa pleci oriunde cu copilul fara grija pachetului, apei, suzetei, etc
Mihacor, a nascut natural bebe de 5260 gr?? F-E-L-I-C-I-T-A-R-I!!!
Mihaelaradu, o fi si ceva bun in discutia soacrei cu dr, macar acum te tine minte si stie ca si-o ia daca te trateaza prost. Unii au nevoie de cate o voce ferma de femeie ca sa-si faca treaba.
Pari ca mai ai putin, nastere usoaaara si o Iris sanatoasa!
Puiutza, tu chiar ai semne. Vrem si noi!!! Eu zic, curaj mami, ca poti! Stai la verticala, respira adanc si imagineaza-ti cum coboara bebe, asa durerea se reduce mult.
Mami de Filip 1 august 2009 si 40s+
ane-maria spune:
citat din mesajul lui suzieq Miha, ce bebelas mare ai facut si ce curajoasa ai fost sa nasti fara epidurala. Adc, nu renunt la alaptat, numai ca asa mi-e de greu sa-l chinui ca e asa de mic si de firav, de multe ori ma uit la el si ma gandesc sa-l bag inapoi in burtica ca-l protejez mai bine asa. Denisa, foarte tare mama ta! Ane-maria ce anestezie ti-a facut la cezariana? Sophia, nu zici nimic? Fetele care mai aveti inca burtica bucurati-va de ea si profitati la maxim, mie deja imi e dor de perioada aia chiar daca in ultima perioada ma dureau toate si ma plangeam de orice. MTHFR C677T Homozigot Mami de Vlad, 01.02.2012 |
Suzieq , mi-a facut anestezie generala.
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
mihaelaradu spune:
Noce Ma bucur mult ca te-ai decis sa ne mai scri...eu am venit mai tarziu printre voi si nu imi amintesc postarile tale, dar ma tot uitam pe lista si ma intrebam ce s-a intamplat cu fiecare din cele care nu au mai scris. Deci semnele Puiutzei sunt de nascare? Inseamna ca si a mele
Hai Puiutza si cu mine!!!
Si acum artileria grea pt Noce:
38+ cu pisicutza Iris
puiutza27 spune:
Hai Noce!!!!
Gata mihaelaradu, nastem amandoua odata, am zis!!! Sa nu ma lasi singura!!! Cica fetitele vin mai devreme!!!!
Va pup pe toate pentru pupici si sustinere!
Incerc sa pun poze acum....
38+