HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)
Raspunsuri - Pagina 9
puiutza27 spune:
marysa, eu am vazut fetele. Ai doua printese! Sa iti traiasca, sa te bucuri de ele!
38+
puiutza27 spune:
Sa imi spuneti daca se vad pozele. Si sa imi scuzati nuditatea
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Puiutza27#5707923029257230162
38+
gianina1983 spune:
BUNA SEARA LUME
Puiutza una la mana eu nu vad pozele ca de fel ce e pe contul comun eu nu pot vedea asa ca sa spuna celelalte mamici daca vad ceva
iar acum sa stii ca am intrat special sa iti tai elanu la ideea cu fetitele vin mai devreme(Maria a venit fix la 40de sapta)scuze ca sunt rautacioasa dar nu mam putut abtine(am scris in gluma sper sa fie luat ca atare)
Va poop burticute si sa dea domnu sa nasteti cand vreti voi si cand sunt pregatiti bulgarasii
puiutza27 spune:
Gianina, nu esti rautacioasa deloc, si eu tot in gluma am spus ca fetitele vin mai devreme, nu cred in asta. Sa vina cand vrea ea, dar sa vina odata!!!
38+
mady_19 spune:
bulinutza,matza felicitari mamicilorsa va bucurati din plin de bebelusi....
felicitari mihacor pentru bebelu grasunel
mihaelaradu-gandeste-te doar la bebe
-mai aveti putin fetelor...puiutza...imi aduc aminte ca ajunsesem sa me enerveze si pe mine cand lumea ma intreba non stop "ce faci?"...
eu acu stau cu ilinca...mufata la tzitzi dupa o baitza buna...a ajuns sa pape si 140 de ml de lapte..asta de la biberon...m-am apucat sa beau muuulte lichide...mult ceai ca sa am lapte k e o problema...lapte praf nu mai vrea ca sa-i dau completare si ca sa se sature....
mamica fericita de bebelusha ilinca...
suzieq spune:
Mamicile cu baietei ati inceput decalotarea? Ca la noi parerile sunt impartite, un peditru spune ca se face din primele zile, altul ca mai tarziu so deja sunt in ceata.
MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012
My_Lady0091 spune:
Puiutz...vazut poze!Placut camera bebe la maxim..mai ales draperiile
Geanina..pozele Puiutei le vezi daca esti logata la contul comun ian.feb2012@gmail.com
MihaelaRadu...tin pumnii
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ica7 spune:
mihaelaradu si eu ma gandesc ca ea a avut intentii bune. asa cum zicea si alice. e adevarat ca n-ar trebui sa se bage in treburile voastre, dar asta e o bariera pe care sotul tau ar trebui s-o puna. mai ales daca stie cum reactioneaza maica-sa, n-ar fi trebuit sa-i spuna.
si ai dreptate referitor la legatura care s-a creat aici intre noi. eu ma gandesc mereu la fiecare dintre voi si abia astept perioada de masa a piciului ca sa va citesc si sa va raspund.
sa inteleg ca se pregatesc sa mai apara niste bulgarasi:
hai mihaela, hai puiutza, hai noce, hai sophia!!!!
iaura bine ca n-a fost complicat.uff, ai scapat.
denisavazut pozele cu piticele frumoase si cu tatal fericit.
puiutza nu vad pozele
suzieq eu am inceput decalotarea cam din a 2 a saptamana, adica imediat dupa ce am fost la pediatra. ii fac numai dupa baita si un pic de tot fara sa fortez.
ileana pregatita de disco? dar micutul nu e obosit dupa baitza ca sa doarma macar 2-3h legat?noapte usoara!
fetele de noapte buna, sau vedem noi cum va fi
danezza spune:
Mady - 140 la o masa?????? wow!
m-ai bagat la idei. a mea papa cam 60-80 si pediatrul zice ca aluat bine in greutate si se prezinta bine
cat zile/sapt are bebica?