HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara si de la noi

Felicitari mamicilor bulinutza, Matza si ane-marie! Sa fie sanatosi copilasii si pentru voi refacere rapida!

Un sir de motate pentru viitoarele mamici.

Eu sunt in plina depresie postnatala mai ales ca ma simt vinovata fata de Rebeca, ca nu ma mai pot ocupa de ea, au disparut momentele noastre de dragalasenie - mai ales ca ea ma evita. Plang de cate ori ma uit la ea. Sufar groaznic. Laptele a venit, inca mai am galme prin sani dar le rezolva repejor mandra. Din pacate pe Natalia au napadit-o colicii din a2a noapte acasa, urla din toti plamanii, asa ca fara sa imi placa deloc ideea am apelat deja la suzeta de cateva ori. Vineri am fost sa imi scoata firele la epiziotomie, acum ma simt chiar bine din punctul asta de vedere desi mai am de stat pe colac inca vreo 3 zile (la recomandarea medicului). Am enorm de lucru si nu am puterea si timpul necesar sa ma apuc de ceva - inca un factor de stres in plus.

Revin - mai am de citit nitel din urma
Asa... reconosc ca eu am ajuns la nastere neepilata si pentru ca am intrat direct in sala de nastere nici nu m-a mai tuns nimeni Si tot la fel am fost si la scosul de fire. I-am cerut scuze doctorului vineri - chiar mi-a fost jena ca m-am dus asa- si m-a asigurat ca nu are nici o problema cu asta. Si acuma, daca ar fi avut vreo problema, tot a fost dragut ca nu mi-a spus.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza27

Sa imi spuneti daca se vad pozele. Si sa imi scuzati nuditatea

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Puiutza27#5707923029257230162

38+

Unde ai pus tu alea 20 de kg????????? Arati super!!!

39+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui gianina1983

BUNA SEARA LUME
Puiutza una la mana eu nu vad pozele ca de fel ce e pe contul comun eu nu pot vedea asa ca sa spuna celelalte mamici daca vad ceva
iar acum sa stii ca am intrat special sa iti tai elanu la ideea cu fetitele vin mai devreme(Maria a venit fix la 40de sapta)scuze ca sunt rautacioasa dar nu mam putut abtine(am scris in gluma sper sa fie luat ca atare)
Va poop burticute si sa dea domnu sa nasteti cand vreti voi si cand sunt pregatiti bulgarasii

Mami de pisicuta MARIA-ELENA...17ian2012

Confirm: Fetitzele nu vin mai repede!!!!

39+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buna, dragutelor!
Puiutza nu vad nici eu pozele, deoarece nu pot intra pe contul comun aproape niciodata din cauza intrebarilor de siguranta.

Fetitele nu vin mai repede, eu am 39+2, iar pe Alexis l-am nascut la 38+6

Am si eu junghiuri vaginale, inghinale si acum parca se intind si spre fund. Asa de puternice sunt cateodata ca trebuie sa ma asez ca nu pot sta in picioare.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, sa stii ca si eu am avut niste sentimente tare ciudate cand am venit acasa. De fapt cam la o saptamana, cand a plecat maicamea si a venit soacramea.. Aveam impresia ca n-o sa ma pot ocupa deloc de mara, si ca educatia ei si tot ce dobandise era compromis apoi m-am gandit ca nu m-am deprimat la prima sarcina, doar n-o sa incep acum.
Rebe se va obisnui cu noua formula, nu te va mai evita. Nu o sa fie ca inainte, dar la un moment dat o sa fie chiar mai bine. Cand se face si natalia mai mare si te vor lua amandoua in brate, sau cand o sa le vezi jucandu-se impreuna, sau dragalindu-se..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

puiutza vazut pozele...chiar ca nu se vad cele 20kg. frumoasa butik.
biancabia vezi ca atunci cand intri in pagina de acces este scris fff mic daca vrei sa treci mai departe fara sa completezi ce iti cer ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

si eu pe aici, cu legatura de morcov la purtator...
voi vreti sa nasteti si mie imi vine sa-mi sun doctorita sa-i zic sa mai amanam pana s-o hotari el singur sa iasa.
nu stiu cum vine asta, dar in loc sa fiu nerabdatoare, mie mi-e o frica de el de-mi vine sa dau bir cu fugitii

puiutza si eu tot 20 de kile am pus..arati f bine si nu stiu de ce te stresezi ca oricum se duc ele

va
mai revin..

38+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

felicitari ane

multumesc!!!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

felicitari bulinuta si ane-marie si felictari matza si mihacor mamici e uriasi.

eu am laptopul virusat si se misca horor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ica, aseara a fostt mai bine in sensul ca...a adormit foarte tarziu din cauza unei dureri de burtica...Dupa ce s-a chinuit vreo doua ore, a umplut pampersul de kk si pe la 12 a adormit. S-a mai trezit la 4 sa pape si apoi la 07.30.

Mergi la inceput