HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
Mihacor....felicitarile mele!Refacere rapida!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
tebligia spune:
un banc sa ne descretim fruntile de la problemele cu soacrele
La farmacie vine o b#259;trān#259; de 80 de ani cu o re#355;et#259;.
Farmacistul o īntreab#259;:
- Re#355;eta este pentru dvs.?
- Da.
- #350;ti#355;i c#259; este o re#355;et#259; de anticoncep#355;ionale? Acestea nu v#259; fac nimic.
- Ba da, m#259; fac s#259; dorm lini#351;tit#259;.
- Cum a#351;a?
- Iau cāte o pastil#259; īn fiecare diminea#355;#259;, o pisez #351;i o dizolv īn paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. A#351;a dorm eu lini#351;tit#259;!
suzieq spune:
Miha, ce bebelas mare ai facut si ce curajoasa ai fost sa nasti fara epidurala.
Adc, nu renunt la alaptat, numai ca asa mi-e de greu sa-l chinui ca e asa de mic si de firav, de multe ori ma uit la el si ma gandesc sa-l bag inapoi in burtica ca-l protejez mai bine asa.
Denisa, foarte tare mama ta!
Ane-maria ce anestezie ti-a facut la cezariana?
Sophia, nu zici nimic?
Fetele care mai aveti inca burtica bucurati-va de ea si profitati la maxim, mie deja imi e dor de perioada aia chiar daca in ultima perioada ma dureau toate si ma plangeam de orice.
MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012
puiutza27 spune:
Ane-Marie, Mihacor, FELICITARI!!! Sa fiti sanatoase si voi si puiutii vostrii!
Matza m-a impresionat povestea ta pana la lacrimi, bravo draga noastra, esti foarte puternica. Sa iti revii repede si sa va vedem cat mai curand. Si apropo, bebe este al tau, nu va veni nimeni sa ti-l ia.
Si pe mine m-a capiat soacramea ieri, dar nici nu va mai povestesc pentru ca nu merita. Cred ca femeia o ia razna. Dar nu o sa o ia pe seama mea si a copilului meu. O sa aiba o surpriza daca nu se potoleste...
mihaelaradu, nu este prima data cand scrii aici pe forum despre lucruri la care si eu tocmai ma gandeam. Aseara ma gandeam la Cati, daca si cand se intoarce la Brasov... si incercam sa imi amintesc cum se numea melodia pe care am ascultat-o pe youtube cu formatia ei... poate imi spui draga mea ca tare mi-a placut!
Eu trec prin doua stari total opuse:
1. Imi doresc sa imi provoc nasterea sa scap odata si sa imi vad puiu (azi-noapte am avut niste cosmaruri cum nu cred ca au existat vreodata macar ca ideei in istoria filmelor horor, m-am trezit gafaind)
2. Imi e o frica de mor, ma panichez de raman blocata atunci cand ma incearca diferite dureri. Cele mai puternice sunt intepaturile pe care le simt in vagin, sunt din ce in ce mai dese, acum simt si de doua ori pe zi, 15-20 minute. Voi care sunteti de aceeasi varsta cu mine simtiti asa ceva?
Si amandoua sunt la fel de puternice... ce ma fac? Plang de cate ori am ocazia.... nimic nu este bine si toate intrebarile mi se par prostesti. Ma aduce la disperare intrebarea "Ce faci?" Cred ca nu o sa mai raspund la telefon, gata. Sa il sune pe Radu daca vor sa stie de mine.
Azi facem 38 s si marti mergem din nou la monitorizare, cu bagajul dupa noi...
Va pup pe toate!!!
37+
anca_cls spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui biancabia
tu nu vezi ce talie definita ai? ai doar o mingie in fata, din spate nu se vede ca ai fi gravida. Ai doar burtica si atat, cel putin asa se vede in poza asta Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 39+ |
Stii vorba aia: "Din fatza timbru, din spate zimbru!!!"
Concluzia: Asa se vede in poza asta. Am 1.71 si 85 de kg, 20 puse in sarcina!!!
39+ cu Eva Georgiana
anca_cls spune:
Puiutza, am avut si eu si au mai avut si fetele de aici intepaturi in vagin, tot pe la varsta sarcinii pe care o ai tu acum. Mi-au trecut, nici din alea nu mai am. Io am trecut de la faza cu frica (m-a incercat si pe mine in perioada precedenta) la faza de : sa vina o data! Eu cand mai am cate o durere, ma bucur!!!
Am fost la epilat si desi a fost "dura" cosmeticiana si salonul e la et. II cu scari din alea foarte abrupte, in afara de gafaieli si transpiratie excesiva (aveam doar tricou pe sub fash ca am calduri insuportabile) nu am avut alte senzatii...
Ziceam zilele trecute ca am mancarimi si bubitze pe spate si pe umeri, acum am si pe gat si a zis d-rul ca este : prurit de sarcina si nu avem ce sa ii facem, in afara de o crema mentolata cu care ma mai dau din cand in cand si efectul e de maxim 1/2 ora. Partea buna e ca ma mananca doar noaptea, la caldura si ziua e ok...
Cam asta e....Acuma ma apuc de ceva shmotru si sa fac ceva de mancare... Va
39+ cu Eva Georgiana
puiutza27 spune:
Anca m-ai facut sa ma urc pe cantar. Asadar: 1.72m, 77 kg, 21 kg puse in sarcina. Diseara pun poze, promit! Si schimb si poza de la avatar pentru ca nu mai prezinta realitarea.
38+
aerlilian spune:
Puiutza, Anca, o sa va reveniti dragelor, veti vedea...Cand vor incepe noptile de nesomn, cand va veni vremea buna de iesit la plimbare in parc...Temerea asta cu kg in plus o avem toate.Si eu am reusit sa dau jos doar 10 kg din cele 20 acumulate, dar nadajduiesc ca vor veni si vremuri mai bune. Deocamdata, cat alaptam, nu putem face mare lucru. Dimpotriva, simt o nevoie de dulciuri exagerata pe care incerc sa mi-o satisfac cu produse cat mai putin calorice. Parca pe dr_Anca am auzit-o cu aceiasi pofta de dulce. Dar ganditi-va ca alaptatul ne ajuta foarte mult la slabit. Am citit ca un alaptat consuma in jur de 500 calorii, deci...ALAPTATI!
Alice_Elena spune:
Mihaela, eu as lua interventia soacrei ca pe un lucru bun. Pana la urma doctorul tau trebuie sa stie ca nute poate calca in picioare cum vrea el. Daca atunci cand intri in travaliu apare o cunostinta de a lui? Ce faci? Lasa rusinea si baga tupeu!