HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaelaradu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_anto
Sa ii spui fetei care te epileaza sa fie "dura", sa nu te menajeze, poate incep si contractiile.. Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) Asa scapi si de curatenie |
Alina nu tine faza cu "dura" la epilat...Am fost eu si chiar imi doream sa nu-mi zmulga fulgii de aceea am si luat de la farmacie un gel care se aplica inainte epilare si mai taie din durere. Bullshit! M-a durut asa tare ca am rugat-o pe fata sa-mi dea pace. N-am avut nici pe naiba dupa
Pe mine nu m-a luat asa tare dorinta de evacuare, dar asa cum explicau Sophia, Bia, Olga, etc (oricum sirul nu mai e tare lung, mai suntem f putine burtici) toata lumea ne intreaba "ati nascut?". Sau daca sunam noi pe cineva ni se raspunde cu "S-a rupt apa?". E dragut, dar suparator sa auzi in urma fiecarui raspuns negativ "Offf, dar cand vine?".
Eu sunt extrem de suparata, necajita, furioasa
Joi am fost la spital la monitorizare, fara sotul cipriot, doar eu o romanca naiva care crede in drepturile omului si statul la coada
Dupa ce mi s-a facut monitorizarea (ultima, ca doar mai erau alte 3 cipriote inaintea mea, dar cu programari dupa mine ) am asteptat in zadar sa intru la imputitul de doctor. Cand am vazut ca dupa 2 ore de asteptat nu ma cheama inauntru, ba mai mult, o ia pe fata care tocmai venise, m-am aprins si am intrat peste el si am cerut explicatii. Foarte calm, nonsalant mi-a spus "e o cunostinta de-a mea. te deranjeaza?". Am iesit plangand si am plecat acasa.
Am trecut pe la sot, i-am povestit ce s-a intamplat si el, saracu', incerca sa ma calmeze dar n-a fost chip. Intre timp, suna scorpioana de soacra, care si-a dat seama dupa vocea lu' al meu ca eva nu-i ok. El ii spune ce s-a intamplat. Dupa alta juma de ora il suna dr pe al meu si se scuza, se roaga sa mergem vineri sa ma vada, blabla. Nu inchide bine ca suna si vita de soacra-mea, din nou. Ca l-a sunat ea pe dr si a facut ea cu el ca si cu ultimul om. De ce? De ce? Eu cu cine puii mei nasc acum? Cu toata nesimtirea si nerusinarea aluia, dar viata mea si a copilului meu e in mainile lui. Eu unde ma duc acum, la 10 zile inainte de termen sa nasc? Aici nu te ia nimeni daca ai trecut de 5 luni.
M-am necajit de am crezut ca mor. Da, m-am simtit nedreptatita, dar am venit acasa, m-am calmat si urma sa merg luni la dr sa ma vada. De ce a trebuit ea sa faca circ? Mi-e o rusine de imi crapa obrazul ca cineva din familia mea a tras de maneca un om cu 20 ani de experienta medicala si mai mult, de care eu depind. Pai ala ma poate chinui maxim de acum incolo.
Vai ca imi vine sa o strang de gat pe nesimtita asta de soacra. Cu ce drept se baga ea in familia mea? Ieri ne-am intalnit cu ea in Carrefour, dar nici nu m-am uitat catre ea ca o spanzuram daca deschidea gura.
Mai mult, aseara am fost la niste prieteni si m-au luat niste dureri de am crezut ca ma apuca nasterea. Simteam ca mi se rupe vaginul sub o presiune. Trosneau toate pe acolo..
No cam asta e la noi..Ramasei fara doctor, ca eu nu ma mai duc la ala. Mor de rusine
37+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mihaelaradu spune:
Felicitari Bulinutza, Matza, Ane-maria, Mihacor!!!
Miha da' ce bebelus mare ai ascuns tu acolo?! Si n-a venit nici de ziua lui tati, dar nici de ziua mea (dpn-ul tau)
Fetele sa fiti sanatoase, sa va recuperati usor ca sa va bucurati cat mai repede de minunile voastre!
Cati voi va mai intoarceti la Bv?
Lady sanatate multa tie si piticutzelor tale! Sau Rebecca e mai bine?
Anca_cls Bia Olga Eu is cu dpn-ul dupa voi. Puiutza e in aceeasi oala cu mine si Dari_nanau, dupa noi si Izish e intr-adevar ultima Mrg s-ar putea sa faca ceza sapt viitoare, iar Carpediem nu a mai intrat cu vesti. Anastasia cu gemenasii???
Fetelor ma linistesc asa de mult discutiile despre caca/pishu bulgareilor, despre alintatul la san, despre creme si cremulite, despre pasarici si putzulici..Mooooorrrr de dragul vostru! Una mai cu nelinisti, intrebari, dar si sfaturi si raspunsuri, decat alta. Ma simt ca intr-un cartier unde fiecare a dobandit o caracteristica. Fiecare a scris ceva, candva care o defineste, o "aminteste". Fiecare isi face simtita lipsa prin ceva! Pe langa grijile mele de zi cu zi (mancare, curatenie, SOACRA, florile de pe balcon) va gasesc constant printre gandurile mele. Ieri m-am gandit toata ziua la Sophia: o fi nascut? Cand Lady avea probleme cu sanul si a cerut sfaturi m-am simtit pierduta...Cum una dintre veterane are probleme si nu stie ce sa faca, cum sa repare?!?!?!?! Imi amintesc cu nostalgie cand asteptam sa se nasca bulgarasii de 27 decembrie si cand a intrat Cristina in prelungiri, cat de repede se scriau capitolele Uff, abia astept sa absolvim Facultatile impreuna
38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
ane-maria spune:
Buna fetele,
Mi s-a rupt apa marti pe 7,02,2012 la 7 seara ,stateam pe scaun si citeam pe forum :), initial am crezut ca am facut pipi pe mine insa nu se oprea deloc ceea ce curgea, asa ca am plecat spre spital ,la 8 am ajuns si pe la 1 dimineata am nascut.
Imi pare rau ca nu am timp sa va citesc, dar promit ca recuperez.
Nasterea a fost un pic complicata , am incercat sa nasc natural cu epidurala, insa cand am ajuns la dilatatie 5 dn . dr.anestezist a descoperit ca nu poate sa imi faca epidurala, nu erau bune analizele de la coagularea sangelui... asa ca am ajuns in cateva ore la dilatatie maxima fara anestezie insa iubita mea mica nu a vrut sa iasa , dupa aproximativ 6 ore dn Dr. ginecolog a ajuns la concluzia ca trebuie sa imi faca urgent cezariana asa ca am nascut prin cezariana.. Nu a fost usor insa dupa ce am vazut-o am uitat ca m-a durut ceva .
Pitica mea este bine si e sunt ok asa ca nu mai conteaza nimic altceva din ce a fost.
Viitoarelor mamici si mamicilor va urez sanatate maxima si bebei sanatosi si frumosi!!!
va
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
ane-maria spune:
VA MULTUMESC DEASEMENEA PT URARI !!!
VA
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
mrg spune:
Mihaelaradu,eu zc sa mergi in continuare la dr tau...nu cred ca si mai aduce el aminte de soacra-ta,la cate o avea pe cap...Multa bafta!
Mihacor,sa te bucuri de copilul tau si sa fiti sanatosi!
Ane-Maria ai avut ceva peripetii pn sa iti tii copilul in brate,dar important e ca sunteti bine acum!Pana la urma ce anestezie ti-a fc pt cezariana ca ziceai ca nu ti-au iesit prea bine analizele?
Idei pt desfundat nasul mucios aveti?nu ctiu ce sa mai fc...
37+ sapt
mar_ysa_28 spune:
mihacor....bravo mami!!! Nu mai zic la Leyre avea 5.200 g la final de 5 luni...
Asta mica, Kariss se pare ca face deja pernite la degetele si s-a mai implinit si ea...aseara la 12 zile avea 2700 nemancata inainte de baita deci 350 g in 1 sapt de cand am iesit din maternitate.
Mihaela ma tin sa va pove de multa vreme ce am patit cu MAMA mea!
Eram in spital dupa ce am nascut si vb la tel cu mama, era trista ca nu il gasise pe parintele acasa sa imi faca nu stiu ce apa...eu nu ma pricep si i-am zis sa faca ea ce stie. Imi strecoara o aluzie ca sa ii zica si un nume de sfant ca asa sa aiba si ea....la care eu sar si ii zic ca tocmai deaiaia am ales Yasmin sa fie nume de floare sa sarbatoreasca de Florii s.a.m.d.....la cere ii repet sa nu se apuce sa ii zica in vreun fel.
Imi parvine sticla cu apa minune in 2 sacose cu busuioc si inauntru ce crezi ca gasesc...un bilet pe care scria Karis Yassmin Georgiana
Va imaginati ca am inceput sa sot fum pe nas...la propriu...nu imi venea sa cred...nu m-a deranjat ca nu a scris corect cu toate ca ii dictasem pe litere dar ea a decis sa ii puna ea nume la copilul meu...mai ales ca eu ii spusesem sa nu faca asa ceva....
Denisa, super mami de
Leyre Alexandra 08.11.08
Kariss Yasmin 30.01.2012
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea
Povestea nasterii
mar_ysa_28 spune:
La intrebarea de ce nu i-a zis altfel...Vasilica? ca tot a fost in ziua aia Cei Trei Ierarhi...a zis ca s-a gandit ea ca e mai frumos Georgiana decat Vasilica
Denisa, super mami de
Leyre Alexandra 08.11.08
Kariss Yasmin 30.01.2012
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea
Povestea nasterii
aerlilian spune:
Denisa, ce sa zic...mortala si mama ta!Iti dai seama ca daca iti facea soacra asa ceva i-ai fi luat scalpul direct...
Mihaelaradu, m-am saturat de soacra-ta pana peste cap! Incep sa o iubesc pe a mea cand te aud povestind de a ta...Si eu zic sa mergi la medic in continuare, eventual te scuzi pentru ea, pleci capul si-ti vezi interesul. Trebuie sa mergi la el, mai ales ca zici ca nu sunt sanse de alt medic acum. Inghite pana te vezi cu copilul sanatos in brate si dupa aceea fa ceva, ca-ti mananca sanatatea femeia asta. Si ai si tu nevoie de liniste ca sa produci laptic...