HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)
Raspunsuri - Pagina 5
tebligia spune:
MATZA SI ILEANA mie dr mi-a pus burtiera la 12 ore de la operatie timp in care am stat cu saci de nisip si calup de gheata pe burta
vreau sa zic k mai am un pic de burtik si nici nu atarna
acum am un fel de body care este cu tot spatele si trebuie sa stau tot timpul cu el, e confortabil iti respira pielea in timpul zilei si noptii, o sa caut pe net sa vad unde-l gasiti
http://marenagroup.com/garmentstore/product/tabid/199/p-33-1st-stage-suit-with-suspenders-and-no-leg-coverage.aspx
marenagroup.com
tebligia spune:
felicitari fetelor pentru bulgarasi
mihacor chiar k l-ai facut de 2 luni sa-ti traiasca grasunelul
anca_cls spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biancabia anca_cls ce talie ai! Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 39+ |
Ce talie am??????????? Nu mai am!!!
39+ cu Eva Georgiana
alina_anto spune:
MIHACOR FELICITARI!!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
anca_cls spune:
Felicitari Mihacor!!! Cum se spune pe la noi prin Ardeal: Tulai Doamne!!!!!!!! Mare copil facusi si a venit pe unde a fost proiectat!!! Bravo! Asteptam deta;lii si mult norocel la bebe!!!
Fetelor eu la 12:00 merg la epilat si voi merge pe jos, oricum nu stiu dc as mai putea sta la volan... Sper sa ma ia contractiile si daca nu ma iau, dupa-masa fac curatenie
39+ cu Eva Georgiana
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_cls Fetelor eu la 12:00 merg la epilat si voi merge pe jos, oricum nu stiu dc as mai putea sta la volan... Sper sa ma ia contractiile si daca nu ma iau, dupa-masa fac curatenie 39+ cu Eva Georgiana |
Sa ii spui fetei care te epileaza sa fie "dura", sa nu te menajeze, poate incep si contractiile..
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
Asa scapi si de curatenie
biancabia spune:
MIHACOR, FELICITARI!!! IMPRESIONANT BB AI FACUT!! SA FITI SANATOSI!!
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 39+
biancabia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_cls
Ce talie am??????????? Nu mai am!!! 39+ cu Eva Georgiana |
tu nu vezi ce talie definita ai? ai doar o mingie in fata, din spate nu se vede ca ai fi gravida. Ai doar burtica si atat, cel putin asa se vede in poza asta
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 39+
gianina1983 spune:
Felicitari ANE-MARI SA FITI SANATOASE AMANDOUA SI REFACERE USOARA
MIHA MAICA DA CE URSULET AI ASCUNS TU IN BURTICA IOI DOAMNE FELICITARI SI RECUPERARE USOARA IAR BEBE SA FIE SANATOS SI PAPACIOS(vei avea nitica treaba cu bebe asa maricel )
In rest va salut pe toate si va doresc un weekend linistit iar celor ce isi doresc cu ardoare sa vina bebeii mai repede mult norocsi niscaiva motate asa de antrenament
Si sa urez si eu la cat mai multe lunite sanatoase si fericite pt sarbatoriti
ica7 spune:
matza ce sa zic...chapeau.. cum zic francezii. in primul rand mesajul tau m-a facut sa plang doar imaginandu-mi prin ce ai trecut. ma bucur ca acum esti acasa. o sa fie greu la inceput, dar incet, incet o sa-ti faci un program si binenteles o sa ai timp si de noi ca tare mult ne-ai lipsit. si felicitari! bine ai venit alexandru sa fi cuminte, mancacios si s-o asculti pe mami!
despre burtica asa arata. ca un jeleu. perfecta descriere. eu am purtat o centura de la mothercare si un chilot cu burtiera luat de la obor cu 15 lei, dar arata mult mai bine cea arata de ligia.ligia de unde ai cumparat-o?
mihacor felicitari!!! wow ce bb urias. si nastere naturala. bble meu nici dupa aproape 1 luna 1/2 nu are atata
bulinutza felicitari! deci bb e bine! bravo ca tare mult te-ai mai chinuit si tu!
fetelor daca pana acum ne concentram sa vedem cine naste acum ne concentram sa vedem care ramane ultima
cateva
pentru incurajare.