Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

fetelor, voi unde sarbatoriti Pastele? ceva, idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Off acceptati sa-mi dati cu sutul in fundulet...zau asa...stiu nu am mai intrat...nu prea reusesc sa le impac pe toate. Sper ca sunteti bine si voi si dovleceii. Noi intre gastroenterite, amigdalite, otite si varicele nu mai reusim sa o scoatem la capat. Si daca unul are ceva imediat molipseste sipe ceilalti si tot asa.
Eu continuu sa am o viata f furtunoasa...ma lupt in continuare cu durerile mele de spate....ma rog mergem mai departe.

Vreau sa va intreb...dovleceilor vostri le-au iesit al doilea rand de maselute? Ca lui Mattia inca nu....

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Dana ce ma bucur sa te vad!
Nici Mihai nu are al doilea rand de masele iesit complet si la el au inceput de la 4 luni.

Ioana stam acasas sotz lucreaza luni, a doua zi. Sincer eu as fi vrut sa plecam la bunicii mei asa...

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!

Ce fac fetele?
Noi suntem bine. Sper ca si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata!
o saptamana frumoasa sa avem cu totii! eu tot mai sper la primvara, sa stiti. macar asa, un pic, numai sa vina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

buna dimineata!
o saptamana frumoasa sa avem cu totii! eu tot mai sper la primvara, sa stiti. macar asa, un pic, numai sa vina!

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mi-am luat o mare teapa ca eu m-am imbracat mai flu-flu de primavara si apoi mi-a fost frig. Asa ca acum am deja doua ceaiuri mai calde la activ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna,

Vin si eu pe la voi asa un pic ca mi s-a facut dor de voi.

Noi am fost plecati la Bruxelles si apoi la Amsterdam. A fost frumos, mai ales la Bruxelles. Amsterdamul m-a cam dezamagit. E multa mizerie si multi tampiti. Zona in schimb e super frumoasa. O sa incerc sa pun si poze pe FB.

Am citit din urma si vreau sa va spun ca ne incadram si noi in aceeasi categorie. Nu vreti sa stiti ce urat tipa Rares daca nu primeste ce vrea sau daca nu facem/stam ce/cum ne zice el.

Pe mine ma framanta din ce in mai mult faptul ca nu vrea sa vorbeasca. A inceput sa lege silabe dar fara sa intelegi nimic din ce zice.

Partea mai nasoala e ca din decembrie e in permanenta cu nasul infundat. Drept urmare nu se poate odihni, e nervos si tot asa. Mai mult, de 3 zile se scobeste in nas atat de tare incat ii curge sange din nas. Deja mi-a patat toate fetele de perna existente in casa. Acum, poate stie vre-una dintre voi daca ar putea avea nasul atat de sensibil de la apa de mare? E adevarat ca am ajuns sa ii dam si cate 20-30 de pufuri in nas pe zi cateodata. Ar putea fi de la altceva, gen anemie/lipsa de fier? Colac peste pupaza a mai cazut si cu capul de ciment in balcon de pe scaun pt ca el nu poate sta linistit nici o secunda. In fine.

In principiu ar trebui sa zic multumesc ca e vioi si vesel dar deja ma oboseste excesiv. Partea buna e ca ii place grozav la cresa (atata timp cat nu il duc eu, pt ca cu mine plange). Se joaca mult cu copii dar a invatat si o groaza de prostii si a inceput sa ne articuleze cate-un dos de palma sau cate-unn picior de vedem stele verzi.

In rest... crestem. Schimbam adidasi peste adidasi, haine peste haine....

Dana, lui Rares i-au dat toate cele 4 masele din randul doi. Cu toate astea, nu cred ca e vreo problema daca nu i-au iesit inca. O sa apara ele.

De Paste am vrea sa plecam la socrii la tara. Am fost intr-un weekend si a fost super incantat. Vrem sa ii luam saptamana asta o casuta de joaca si un topogan si sa stam vreo 2-3 la tara, la aer curat. Sper numai sa fie cald, sau cel putin sa nu ploua pt ca altfel se va face ca porcul in noroi.

Sper sa reusesc sa intru mai des pe la voi dar la munca la mine e oribil. Nu reusesc niciodata sa termin ce am de facut si e super stres. Acum cica iar dau afara si tot asa....

Va pup fetelor si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Buna!

Monica ce bine imi pare ca te mai citesc.Cat despre Rares incearca mai mult ser fiziologic decat Marimer. As putea sa-ti spun (am citit, dar nu am incercat) Aloe first de la Forever. Stiu ca este bun pentru arsuri, cazaturi in general uz extern, dar am auzit ca face minuni si in caz de rosu in gat sau nas infundat.

Ioana voi ce mai ziceti?

Lali nu ai mai dat pe aici. Te-ai suparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Buna!

Monica ce bine imi pare ca te mai citesc.Cat despre Rares incearca mai mult ser fiziologic decat Marimer. As putea sa-ti spun (am citit, dar nu am incercat) Aloe first de la Forever. Stiu ca este bun pentru arsuri, cazaturi in general uz extern, dar am auzit ca face minuni si in caz de rosu in gat sau nas infundat.

Ioana voi ce mai ziceti?

Lali nu ai mai dat pe aici. Te-ai suparat?

Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

nu mai,nu m-am suparat,sunt doar o lenesa... sunt pe aici,scriu cate un mesaj pe ici-coloo, si mereu uit pe cate cineva.

Va pup pe toate. Vin eu acusi cu o autostrada!

Mergi la inceput

Eram sigura, dar te-am tachinat.
Ce fac pustii?
Noi suntem bine, Ramona are unn program variat saptamana asta: ieri a fost la biserica si acum ma intreaba intr-una de IIsus Hristos de ce a fost rstignit, de ce i-au batut cuie etc...
Pe Mihai l-am inscris la gradi! bine sotul...ca eu sunt la munca si el e la noapte de servici.

Mergi la inceput