Bine ai revenit Monica!
nu ii mai pune pufuri din alea. eu am cumparat ser fiziologic, din ala la litru din care se pun perfuzii si ii pun cu seringa cate 1-2 ml in fiecare nara.
eu am o maaare problema! asistenta de la gradinita este de o incompetenta crasa. sa va explic! dupa ce acum doua saptamani m-a trimis la infectioase ca are copilul varicela cand el avea alergie (ceea ce i-am si spus ca are) acuma am dat de lata belea. in we am fost la tara, copilul a stat numai calare pe caine/in cotetul cainelui asa ca l-au piscat purecii... rau, ce e drept. acuma iar e convinsa detseapta universului ca are copilul varicela. cu o ora inainte era convinsa ca are alergie, din nou, si incerca sa ma convinga sa-i dau pastile oentru ca nu eu am dreptate care am fost acolo cu copilul, ea are dreptate ca stie ea mai bine.
va marturisesc cu toata sinceritatea ca-mi venea s-o plesnesc. m-a trimis iarasi la infectioase sa-mi dea aia adeverinta ca nu e varicela, ”ca sa nu aiba ea probleme”... halal medic, halal act medical
Offfff mai Ioana!
Sincer nu stiu ce sa-ti spun, dar ar fi bine la o sedinta sa ridici problema cu dna asistenta.
Laura, de+abia ma abtin sa nu-l retrag de la gradinita asta. pe cuvant iti spun! mi-e teama ca ma duc cu el la infectioase sa-mi dea adeverinta si vin cu alte bazaconii de acolo. asa ceva n-am pomenit de cand sunt
Casuta nou-nouat : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171608&nm=Dovlecei-de-septoct-2009-20