Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ioana multumesc , dar la noi se anunta niste zile si saptamani de foc.Dar tot voi fi si pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare gagici!!

Eu sunt acum acasa ,dar am fost la tata sa fac cu sora-mea curatenie, ca duamna mai are putin si naste. Sunt franta fd oboseala si atata stiu : nu-i gravida de trei ani si o luna de cand sta acolo, ca de atunci nu a spalat perdelele,tras paturile si dulapurile si spalat covoarele,ca a spus singura ca nu au mai fost facute astea de cand le-a facut sora-mea mijlocie,iar cei trei saci de mizerie de sub covoare au confirmat. Asta e,sunt dezamagita, obosita si scarbita. O sa imi revin,de mers acolo tot o sa merg,ca se naste fratiorul meu, o sa incerc pe cat posibil sa nu intervin in ceea ce face,decat daca va fi la felo de violenta cum este cu baiatul ei mai mare.

O sa citesc si din urma,dar dupa ce ma voi odihni bine de tot,ca acum nu prea le g doua vorbe coerente.
Am fost si l-am adus si pe Paul de la soacra,unde a stat cateva zile,singura ca sot a ramas cu fata acasa. Mam incadrat in trei ore sa ajung,sa iau copilul ,sa ma intorc acasa,intre doua alaptari. M-a enervat rau ea cand m-am urcat in maxi-taxi cu baiatul,ca el plangea, voia cu masina ei nu cu microbuzul, si striga/tipa/ arcuia de spate. Pe langa el mai tipa si dilia,sa ma asez,imi spunea unde sa ma asez , imi tot baga in fata geanta si o galeata de 10 l cu capac,cu varza murata( nu iesea nici un miros din ea ) ,si i-am spus sa plece,si sa ma lase in pace,ca ma asez si singura, sa le lase unde le pun eu,ca nu ma ajuta nimeni cand cobor. A plecat imbufnata ,dar ma enerveaza ,ca eu ma chinuiam sa il linistesc si ea punea si mai mult stres pe capul meu. Nu imi place sa o supar dar asta e, poate alta data nu mai se impune asa .

Pupici tuturor copilasilor,am aruncat numai asa o privire pe deasupra mesajelor,o sa revin cu mesaj mai detaliat.
PS Monikus,deja te-ai intors sau nici nu ai plecat?

Mergi la inceput

'neata!

Fetele va las si fug. Am de facut o procedura...asa ca poate mai tarziu vb detaliat.

LAli welcome back!
Ioana ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata
s-a sculat si rata
s-a sculat si ursu
si-a-nceput concursul!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Ce faceti fetelor? Eu sunt satula deja de treaba! Sper sa reusesc sa recuperez ce ati scris azi !

Mergi la inceput

Pai tu ai scris cel mai mult. Chiar zilele trecute ziceam ca am ramas eu cu Ioana.

Mergi la inceput

Neata!
LAura,m-am expeimat ca o cizma! Trebuia sa scriu "sper sa recuperez azi,ce ati scris din urma".

Am intrat doar sa las cafeaua aburinda, ca am treaba de dimineata.Si bineinteles ca nu am recuperat ieri ,ca m-a sunat sora-mea si am iesit in oras cu ea si copiii.

Pupici si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Buna!

Eu beau , eu beau! Ca sunt mare amatoare de cafea.
In rest noi suntem cu activitatile zilnice, nimic nou iesit din comun.
Stati ca mi-am adus aminte. Stiti ce mi-a spus Ramona ieri:Mami cand ma fac mare ma casatoresc cu Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineataaaaaaaaa

Mergi la inceput

Azi Ramona a vopsit copacii cu var la gradi.
Fetele va urez un week-end placut si cu plimbari daca e vremea frumoasa.

Mergi la inceput