BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

vineri, 17 Februarie 2012 - Max:-5C - Min:-13C
sambata, 18 Februarie 2012 - Max:-6C - Min:-13C
duminica, 19 Februarie 2012 - Max:-3C - Min:-10C

acum imi dau seama ca asta e prognoza pt Tg-Mures

Crispro, nu e incalzita piscina interioara...dar sincer nu am auzit sa fie frig in mai la turci
piscina incalzita am avut in Egipt

Eladea la MI vin taras si in carje, oricum ajung

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Offf, Oana, deci nu e incalzita piscina... Frig nu va fi afara, nu cred. Dar poate va fi apa rece.No, mai vedem

Ochidut, ai un mesaj pe FB.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

crispro la Barut Lara unde am fost noi era si piscina incalzita, mai mica bineinteles decat piscinoaia normala. Noi n-am folosit-o ca in singura zi in care ne-a plouat am fost la shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Baietii mei se zbantuie ascultand Cargo. Tre sa gasesc ceva de facut sa le placa in casa.

Mergi la inceput

Denisa, te rog mult ajuta-ma daca poti! Nu ii gasesc la V medicamentul. Azi trebuia sa il ridic de la farmacie, dar nu l-au gasit. Te rog mult daca poti si crezi ca gasesti la tine, sa imi dai un cont, sa iti trimit banutii si sa il cumperi tu (si il aduci la Mi). Dar numai daca poti, ca nu vreau sa te incurc. Medicamentul e Cypripedium CH30 (normal e de la Plant Extract, dar probabil ca si alte firme il fac). Daca nu este concentratia asta, e ok si mai mica (CH9). Daca nu poti, nu-i nici un bai, sa stii. Ti-am scris aici ca nu stiam daca sa iti trimit pe mail sau Fb, nu stiam pe ce intri.

Oana, Saddie, merci mult de raspunsuri. Saddie, dar ce preturi am vazut la Barut Lara.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Bamboletta, iar lipsesti??? Ce faceti, nu veniti la MI?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Nu putem veni sotul a avut accident luni a intrat unul cu masina din spate...si nici acum nu a dus masina la service sa o repare...nu sunt locuri...abia luni il cheama si pe el...
Plus de asta nu cred ca ar vrea sotul sa plecam pe o asa vreme.
Asta e sper sa ne vedem la MI3.

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Denisa, te rog mult ajuta-ma daca poti! Nu ii gasesc la V medicamentul. Azi trebuia sa il ridic de la farmacie, dar nu l-au gasit. Te rog mult daca poti si crezi ca gasesti la tine, sa imi dai un cont, sa iti trimit banutii si sa il cumperi tu (si il aduci la Mi). Dar numai daca poti, ca nu vreau sa te incurc. Medicamentul e Cypripedium CH30 (normal e de la Plant Extract, dar probabil ca si alte firme il fac). Daca nu este concentratia asta, e ok si mai mica (CH9). Daca nu poti, nu-i nici un bai, sa stii. Ti-am scris aici ca nu stiam daca sa iti trimit pe mail sau Fb, nu stiam pe ce intri.

Oana, Saddie, merci mult de raspunsuri. Saddie, dar ce preturi am vazut la Barut Lara.

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cristina, in Cluj l-ai cautat si nu l-ai gasit? daca n-ai cautat, pot sa caut eu...

cristina, tocmai am sunat la afrmacia din Cluj de la care cumpar eu de obicei...CH9 au pe stoc, CH30 nu au, dureaza 2 sapt daca faci comanda...tu imi spui cum vrei si te ajut...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Eladea, am sunat in Cluj la Remedium- la toate- nu il au pe stoc. In Cluj il au la farmacia vizavi de sora, Ch 9- ca noi l-am comandat si a ajuns miercuri acolo. (maine il ia sotul, sper). Da ti-au zic ca pot comanda CH30? la ce farmacie??? Ca nu este nici in depozit, la plant extract (nu au decat ch5, 7 sau 9). Iar sanse sa gasesc CH30 am numai daca vreo farmacie pe stoc, sau pe cand s-a mai produce...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Eladea, am sunat in Cluj la Remedium- la toate- nu il au pe stoc. In Cluj il au la farmacia vizavi de sora, Ch 9- ca noi l-am comandat si a ajuns miercuri acolo. (maine il ia sotul, sper). Da ti-au zic ca pot comanda CH30? la ce farmacie??? Ca nu este nici in depozit, la plant extract (nu au decat ch5, 7 sau 9). Iar sanse sa gasesc CH30 am numai daca vreo farmacie pe stoc, sau pe cand s-a mai produce...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

farmacia TERRAFARM, 0264/594129 (e mai sus de Sora, spre hotelul Melody)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Da, da, aia e. Merci Eladea! Acolo am fost si noi, nu aveau deloc pe stoc, au sunat la depozit, si ne-au zis ce variante avem- adica ch 5,7 sau 9. Am sunat-o inapoi pe Nitu, era in consultatie, mi-a raspuns alt dr, si mi-a zis sa iau Ch 9, sa ii dau de 4 ori pe zi (in loc de 3 ori). Si a comandat sotul Ch9. Maine merge sa o ia. O sa il pun sa mai intrebe de Ch 30, poate au de unde sa il aduca. Merci mult!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput