BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Da, da, aia e. Merci Eladea! Acolo am fost si noi, nu aveau deloc pe stoc, au sunat la depozit, si ne-au zis ce variante avem- adica ch 5,7 sau 9. Am sunat-o inapoi pe Nitu, era in consultatie, mi-a raspuns alt dr, si mi-a zis sa iau Ch 9, sa ii dau de 4 ori pe zi (in loc de 3 ori). Si a comandat sotul Ch9. Maine merge sa o ia. O sa il pun sa mai intrebe de Ch 30, poate au de unde sa il aduca. Merci mult!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

n-ai pt ce...mie mi-a spus farmacista ca pe comanda fac in 2 sapt...mai intrebati...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

fetele care fac lapte din migdale: e mai ieftin sa-l faci acasa? e gustos? ca eu am facut o singura data si a iesit cam nasol, un gust f ciudat...

asa incat am cumparat lapte de migdale de pe driedfruits...acu am facut o noua comanda...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

plus una din razbunari e cu banii,imi spune ieri ca nu a platit impozitele la firma si ca nu mai am nici indemnizatia pt copii,ca nu mai vad nici un leu.

stai linistita cu indemnizatia nu conteaza ca nu isi plateste impozitele,indemnizatia o plateste statul si a contat decat perioada de dinainte de acordarea indemnizatiei,acum poate sa dea si faliment firma si tu tot primesti indemnizatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Hello!
Eu abia azi am reusit sa ma reintorc online.(revin la realitate).N-am mai avut net de vreo 4 zile s-au rupt niste cabluri,aici pe la noi.Vad ca sunt spiritele mai incinse(aveam vreo 100 de mesaje pe mail=FB+grup)???Ma duc sa ma lamuresc sa nu incurc mai mult treburile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

crispro noi am platit 1400 E anul trecut, e diferenta mare anul asta? In mai e mai ieftin, dup-aia cam cresc preturile. Da' Delphinu' Oanei cred c-a fost mai scump

eladea eu il fac acasa laptele de migdale. N-am calculat daca-i mai ieftin. Mie imi place si simplu dar ii mai poti pune cateva curmale sau scortisoara, miere, etc. dupa gust. De pe dried fruits nu am luat ca are zahar in compozitie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saddie

crispro noi am platit 1400 E anul trecut, e diferenta mare anul asta? In mai e mai ieftin, dup-aia cam cresc preturile. Da' Delphinu' Oanei cred c-a fost mai scump

eladea eu il fac acasa laptele de migdale. N-am calculat daca-i mai ieftin. Mie imi place si simplu dar ii mai poti pune cateva curmale sau scortisoara, miere, etc. dupa gust. De pe dried fruits nu am luat ca are zahar in compozitie.

mersi...da, am vazut ca are zahar...eu oricum il amestec cu putin lapte de vaca...deocamdata asa i-l dau lui Eric...e vreo pb oare ca-l combin cu LV?

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PETRA vreau sa iti spun ca m-a emotionat povestea ta ! Stiu ca e adevarat ce spui,ca poti iubi copiii adoptati ca pe propriii copii.Inclus poti iubi unul biologic si unul adoptat in mod egal.
Nu am auzit nici un parinte sa nu isi iubeasca copilul adoptat ! nu vorbesc de cazuri de exceptie cu parinti denaturati,ca mai multe cazuri sunt de parinti biologici care fac rau...deci pe ei ii las de-o parte.
Te felicit pentru minunile voastre ! Te felicit ca ai adoptat doi .gemeni,nu ?
Copiii astia sunt minunile lui Dumnezeu,sunt nascuti pentru mama care nu a putut sa ii poarte in burta,dar sunt veniti aici pentru EA ! Sunt multe mame asa care sunt asteptate de copiii de acolo,de la casele de copii,si inca nu stiu ,nu cred ca vor putea iubi,nu isi asculta inima:acolo e toata dragostea lor si vor iubi pana la Dumnezeu si inapoi !
Se crede ca nu poti iubi copilul nebiologic,asa cum se crede ca nu se pot iubi mai multi copii la fel. Multe mamici nu mai fac al doilea copil de frica sa nu cumva sa nu poata sa il iubeasca la fel . E o frica din prea multa dragoste si responsabilitate.Dar cine ii are,stie ca la al doilea se dubleaza dragostea pentru amandoi ,la al treilea se tripleaza pentru toti trei si ai impresia la un moment dat ca nu iti mai incape atata dragoste in piept ! In nici un caz nu se imparte,precum painea,ci se inmulteste !
La fel ca tine,cine are adoptati stie ca nu exista dragoste mai mare pentru acesti copii !!!!! Poate tocmai pentru ca au fost atata de asteptati !
Sa va traiasca ,sa creasca mari,sanatosi,si sa ii faceti fericiti !

Vreau sa mai spun despre adoptii,ca multi spun ca e riscant cu ei,ca multi nu ies "buni".Dar ce inseamna a iesi bun?De cele mai multe ori e vorba de ceea ce isi doresc parintii,si nu daca e cu adevarat bun sau rau copilul devenit adult. De multe ori acesti parinti asteapta la batranete o rasplata ! pentru sacrificiul pe care l-au facut.totul se rezuma la EI ! din moment ce au fost crescuti asa,gandindu-se doar la ei ca parinti,nu la copil,e normal ca adult fiind acestia sa se indeparteze .
A lua in adoptie nu inseamna un noroc pentru acel copil.Norocul e al parintelui ! marele lui noroc e acel copil,si marea fericire.trebuie sa iute de el insusi ca adult,de nevoile lui,si sa asculte nevoile copilului.doar el conteaza de acum.daca reuseste sa se lase pe el de-o parte,si sa traiasca doar pt copil,atunci va iesi un adult BUN indiferent de genele pe care le aduce.
Mama mea mi-a dat o data un exemplu nu tocmai bun de un fost copil infiat...ca uite M cum a ajuns.Si i-am spus:sunt convinsa ca daca ei ar fi avut un copil biologic,era la fel ca M cel infiat !!din cate ii cunosc eu. Au avut ce au educat.
Cate exemple proaste nu sunt si despre copii biologici????
Doar ca ne atrag atentia doar ceilalti si raspunsul e mereu acelasi:pai daca nu era copilul lor !
cum sa nu fie al lor?ce a venit la 20 de ani si le-a batut la usa?nu conteaza 20 de ani crescut intr-o familia,si conteaza cele 9 luni intr-o burta necunoscuta?

Petra,scuze pt pe langa subiect
ESTI O NOROCOASA CA I-AI INTALNIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

la 8 incepe un film pe digi tv- podurile din madison county, am vazut o bucata din el mai demult.
o seara usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Citat:

mersi...da, am vazut ca are zahar...eu oricum il amestec cu putin lapte de vaca...deocamdata asa i-l dau lui Eric...e vreo pb oare ca-l combin cu LV?

Asta chiar nu am habar, teoretic dupa regulile de asociere a alimentelor e ok. Mai in detaliu cred ca trebuie sa apelam la pufescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Aelita, ce dor mi-a fost de tine si de postarile tale ce merg direct la suflet.

Saddie, cam la 1700euro am gasit, 7 nopti cu plecare din cluj. Pana
La urma cred ca la concorde merge, tot 5 stele, pt ca am gasit un family suite, cu 2 dormitoare si living, 2 bai, la 2800 euro (3 adulti si v). Imi convine mai mult decat 2 camere separate, chiar daca sunt mari, dr nu as vrea nici sa doarma mama singura. Mai bine stam impreuna, mai stam seara la povesti. Iar pt mama singura in camera era 1000 euro, deci tot acolo suntem cu banii. In mare cred ca asta ramane ( concorde).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput