BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui petra73

printzu si printzi, cum ii alintam noi, au 1 an si 3 luni, si sunt la noi de cand aveau 2 luni.
revin...

Aveti toata admiratia mea!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

petra, ce fain ca ati avut sansa sa ii luati asa de micuti! iar ei ce norocosi sunt! sunt baietel si fetita?

aoleo..iar va ninge?

eu o astept saptamana viit. pe o matusa sa stea cu mihai..dar deocamdata satul lor e izolat si nu stiu cand va putea pleca!
soacra pleaca in 20 febr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

petra, bun venit...ai toata admiratia mea... ma inclin in fata celor care au atata dragoste, empatie, curaj, dorinta de a face bine unor sufletele nevinovate...

denisa, draga mea...ufffffff....e mare nesimtit sotul ata al tau, iarta-ma...efectiv nu pot sa-i inteleg pe cei ca el...

dar am o intrebare pt tine: de ce naiba l-ai mai luat de sot daca la fel se comporta si cand erati daor prieteni? (nu trebuie sa-mi raspunzi, era o intrebare retorica...) te imbratisez tare, parerea mea o stii demult...tu doar hotarasti ce sa faci mai departe...

cat despre adoptie - si eu mi-am pus intrebarea cum ar fi sa...eu personal, nu stiu daca as putea adopta...paote, daca nu reuseam sa fac copii, ma gandeam la varainta asta...dar acum, nu stiu sincer daca as putea iubi un copil care nu e al meu...nu ma intelegeti gresit, mi-s dragi si ajut copiii fara posibilitati sau cei napastuiti, de cate ori pot...plang de fiecare data cand vad cate un caz de genul...dar parca n-as putea sa infiez unul...

crispro, si eu simt la fel fata de iarna...o urasc...si vreau sa treaca odata... desi sunt nascuta in dec, ca Paula...

mie imi plac fructele goji, doar sucul e cam naspa...are un gust nasol...

oana, distractie faina pe partie..eu nu stiu sa inot(mi-e frica de apa, daca nu ajung cu picioarele pe jos... am schiat putin, dar nu ma dau in vant, mi-e frica sa nu cad sa-mi rup ceva... prefer sa patinez (cu role sau cu patine de gheata)...

va pup! ne auzim later!

Eric a plecat la Turda, Filip daorme de 10 minute...ce liniste eeeeeeeeeeeee....

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ce capitol trist.....am ramas marcata cu copilul pe care il dau inapoi. Cum zicea si Aelita, nu cred ca erau finalizate acetele de adoptie, o fi fost in plasamanet.....insa oricum e cumplit......

Paula, cred ca e foarte greu sa nu faci diferente, macar inconstient, iar ca si motivatie a adoptiei, sunt de acord cu Bumblee. Nu o sa dezbat subiectul mai pe larg, pentru ca sunt convinsa ca nu e momentul potrivit pentru tine. Trebuie sa te redescoperi pe tine, sa te impaci cu tine, sa stabiliti din nou armonia in familie. Si dupa toate astea te vei putea gandi daca vrei sau nu. Sa te gandesti la asta acum (si te rog sa ma scuzi daca sunt brutala...si poate nu e asa...) mi se pare ca e ca si cum te-ai ascunde sub un paravan, ascunzi toate probleme vechi sub pres prin incercarea de a gasi ceva nou care sa te readuca la viata. Viata ta e momentan acolo in casa si trebuie sa o pui in ordine.
Nu mi se pare o idee buna nici sa deschizi subiectul cu Cosmin... nu va intelege .... va avea senzatia ca in loc sa va "regasiti calea" si sa te ocupi de familia tu il abandonezi....va crede ca nu esti implinita asa in formula asta.....Sa nu uitam ca barbatii traiesc dupa alti parametrii emotionali, cu toata bunavointa lui el nu poate simti ca tine.

Denisa, nu pot crede ca treburile astea tot revin....si am senzatia ca nu se vor termina niciodata. Tu poti oricand sa ne scrii, nici pe departe nu ne bati la cap, macar asa sa te descarci si tu, chiar daca intr-adevar noi nu putem face nimic palpabil pentru tine.
Cred ca sunt la o ora "mai dura" sau cel putin cerebrala.....ca si Paulei i-am cam taiat-o cu adoptia......dar numai asta imi vine in cap sa iti zic....si te rog mult mult sa ma ierti ca te voi intrista....dar eu sincer nu cred ca el se va schimba vreodata. Cu nici o discutie...cu nimeni...nici cu frumosul, nici cu raul. Vor alterna perioadele bune cu rele..dar pe masura ce trece timpul perioadele rele vor deveni din ce in ce mai rele, iar cele bune se vor diminua. cumva ai sesizat asta in ultima vreme? ca poate ma insel..sper din tot sufletul sa ma insel
Tu, ca orice mama, vrei ce e mai bun pentru puii tai. vrei sa ii vezi crescand frumos si linistiti intr-o atmosfera armonioasa de familie dar vrei sa le poti oferi si tot soiul de lucruri materiale, care sa fim seriosi, chiar daca exista armonie, "lucrurile astea materiale" o coloreaza altfel, in culori mai bune....Plus vrei sa creasca cu un tata copii tai, vrei sa te bucuri de barbatul tau......Si atunci te vezi impartita, nici cu el nu e bine....dar nici fara el nu ai certitudinea ca iti va fi bine. Parerea mea este ca pana nu vei avea o siguranta financiara iti va fi foarte greu sa iei o decizie
trebuie sa iti gasesti un loc de munca. Apoi ia o foaie in mana si gandeste-te la toate aspectele unei vieti de zi cu zi, parte organizatorica cat si financiara, si vezi cum le-ai putea rezolva pe toate, cine te-ar putea ajuta...etc etc Fa-ti ca un "back up plan"
Si dupa asta te poti hotari ce faci.
Nu e un sfat sa il parasesti ci e un sfat sa faci un pas inainte, sa te organizezi si sa fii cerebrala.
cat despre separare definitiva... daca ar fi cazul.....e posibil ca dupa o vreme sa descoperi ca mai degraba te-ai eliberat de ceva..decat ai pierdut...si viata poate reincepe chiar mai frumos.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ooana, voi va cam faceti de cap

Crispo, eu ma tot uit la meteo, se anunta light snow..chiar sper sa fie asa. oricum peste tot in tara de miercuri incep sa isi revina temperaturile, vor fi in jur de -2 ziua chiar mai mult.

sper sa nu mai intervina nimic cu MI... Mirela nu vine. Acum si cu Denisa.... Voi mereu aveti ceva cu masina, parca si la MI1 va era stricata masina nu? si te-ai certat cu el inainte si tot asa ti-a zis ca nu veniti Poate gasiti o cale...Ma si amuz gandindu-ma ca daca veniti totusi...poate isi ia si o bataie Calin de la atatea femei Poate mai sare gardul odata, de data asta ca sa fuga de noi

Saddie, trimite si tu meniul...sa il trimit la omul ala....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

vineri, 17 Februarie 2012 - Max:-5C - Min:-13C
sambata, 18 Februarie 2012 - Max:-6C - Min:-13C
duminica, 19 Februarie 2012 - Max:-3C - Min:-10C

eu zic ca e rezonabil

Ochidut stai sa vedem in ce "stare de soc" ne intoarcem de la Toplita

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

denisa, si eu gandesc exact ca ochidut...dar n-am avut timp sa dezvolt raspunsul meu...

oanaaaaaaaa, sper sa nu faceti vreo prostie la ski...ca iei bataie!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Oana (ochidut) am trimis acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Saddie, Ooana, stiti cumva daca la Delphin (la turcaleti) piscina interioara e incalzita??? zice sotul musai sa cautam asa ceva, ca daca vremea nu tine cu noi, sa putem inota macar la cea interioara.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bamboletta, iar lipsesti??? Ce faceti, nu veniti la MI?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput