BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vrei sa il sun eu pe vasi? ca il sun :):)

am niste nervi..eu sunt acasa cu Mihai, pe sot nu l-am putut convinge sa nu meraga la sanius cu Stefan- care nu are haine de schi-maine o sa ma duc sa ii cumpar. si sunt -12 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, se pare ca a revenit semnalul, de azi noapte nu era.

Victo, . Vasi cred ca doarme acuma de rupe, sigur o fi stat pana dimineata la baute. Is curioasa daca a rezistat la tigara :) merci, Victo. I-am trimis mail ca am avut probleme cu semnalul, sa nu se sperie ca nu da de noi :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

paula, nici sa nu te gandesti sa cumperi la ultimul etaj! - la ploi puternice, pe undeva iti picura pe tavan..iarna e frig de mori- cd au fost noptile alea geroase, de-abia se facea in camera la copii 19, 3 grade (centrala setata pe 20,5, la 70 grade temperatura apei in centrala), vara crapi de cald- am nopti si cu peste 30 gr in casa de dormim cu aerul conditionat pus pe minim.
mai cauta, ca sigur veti gasi. si de dati 10.000 in plus, nu conteaza.
pe luna ian. ma astept la o factura la gaz de vreo 6 mil. in conditiile in care cum ziceam, am 20,5 in casa (bine in living sunt 21, 5 maxim 22).

Mergi la inceput

am si eu tovaras la mancat placinta cu dovleac- Mihai :):)
tre sa ma spal pe cap, sa imi fac o tzara de manichiura, maine ma prezent la beroul de la capetala de jodet..ioi..am o groazaaaaa

deci numa eu sunt pe aici vorbareata..da fug la o cafea ca trage mihai de mine.
aa..si el vorbeste pe bebeluseasca lui..stefan imi mai traduce..le diminutiveaza mult pe majoritatea cuvintelor..(imi dau seama ca zice multe silabe..de genu..tetitita..asta inseamna ba carticica, ba vacuta, ba bavetica)
nu-si poate zice numele..zice tot ceva de genul..teateata..naneanea..:):)
zice mama, tata, apa, pa,da,nea(nu), ata (alta/asta), caca, teta (stefan), tai-tai..si in rest stalceli pe care le intuim noi ce inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bunica mea aseara s-a simtit rau, si-a pierdut constienta, a varsat, nu mai reactiona deloc. Au dus-o la spital, la camera de garda, intr-un tarziu vine si o doamna si cum nu a primit nimic, pt ca astia ai mei nu au fost 'pregatiti' (luati complet din oala) nici nu a bagat-o in seama. Nici macar un EKG nu i-au facut . Si-a revenit, vorbeste, o tin internata si poate maine o sa vina sa o bage si pe ea cineva in seama. Noi fara masina nu am putut pleca asa in toiul noptii cu baiat.. Am pus de-o supica de curca si ma duc la spital.
Maine cred ca o iau pe semnatura acasa si o duc la un cardiolog, la privat, evident. Imi pare atat de rau ca in tara asta daca te duci cu buna ziua si cu caciula in mana esti luat de prost..
Am avut noroc ca la bunica a trecut, se pare ca a fost ceva minor. Dar daca nu era? Daca ar fi fost ceva care-i putea pune capat vietii? Probabil ca murea cu zile..

Da, Crisu', a murit WH. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace..

Paula, eu la primul si la ultimul etaj m-as feri, ca de tamaie. La parter e horror, oricine umbla in beci, care se uita in casutele postale, care tranteste usa la intrare, care-si scutura picioarele de zapada, care ca-i copil si ploua afara si mai stau pe casa scarii. Plus ca iarna e un frig pe jos, brr, pai centrala e la 21,5 si pe jos sunt 13 grade.
Vara in schimb e racoare.
Lasa, ca veti gasi apartamentul care vi se potriveste.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crispro, mersic si tie de info... da, stiu, o sa platim impozit mai mare pe casa, fiind cumparata pe numele socrilor si ei mai avand un ap. Dar decat sa platesc TVA de 24%, e mai ieftin asa...

oricum, paote se mai schimba de 10 ori legile la noi in tara, asa ca cine stie ce-o mai fi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice, unde ai dus donatiile? e vreun centru de colectare in sector 3?

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, nu stiu in sectorul 3 daca e, noi am fost la academia militara. m-am bucurat sa vad ca era multa lume care ducea alimente

Mergi la inceput

Merci Alice, f prompta Ca era Paul prin oras si se gandea sa le duca

Crispo, ati fost tare frumosi la botez.

Mergi la inceput

Sunt cam suparata....ca iar ne-am chinuit o gramada sa ii facem analizele de sange Larisei. Tot asa nu ii gasea vena...numai ca nu aveam cum sa nu le repeam pt ca data trecuta (acum jumate de an) mai multe valori nu au iesit in limite normale..... si stateam ingrijorata.

Si mi-au venit analizele...cele de data trecuta sunt acum in valori normale dar sunt altele modificate, mai precis scazute. o sa ma tot framant aici pana mergem la doctor, asa ca m-am gandit sa va zic si voua...... M-am uitat pe net, dar normal ca nu imi pot da eu seama....ba imi mai vin si idei crete....si ma tot ingrijorez
- eozinofile - 0,07; val norm 0,1 - 1
- limfocie - 2,98; val normale 3,5 -11
- proteine serice - 6,36; val norm - 6,6 - 8,7

si nici nu cred ca ne poate primi maine pediatra. o sa sun med de fam sa vad ce zice

Mergi la inceput