BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ochidut, diferentele sunt fff mici ca sa te ingrijorezi.
noi am avut o pb cu stefan de genu..ieseau valorile transaminazelor de 2-3 ori mai mari! acolo te ingrijorezi, cand in loc de 15 iti iese 45..nu cand e vorba de chestii atat de nesemnficitavie.
oircum, si eu am murit si am inviat in fiecare luna cand vedeam rezultatele alea. la 1 an au fost ok. la fel si la 2 ani, dar de atunci uite ca ne-am relaxat si nu am mai fost cu ei la analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of bumble, sanatate bunicii tale...e f trist ce spui acolo, din pacate e realitatea cruda... si eu auzisem acu ceva vreme de un caz,care m-a revoltat...omul era batran, bolnav si sarac si abia dupa cateva zile l-au bagat in seama pe bietul om...asta dupa ce i se cerusera cateva milioane ca sa-i faca nu stiu ce... sa-i impusti nu alta pe unii...

ochidut, si eu zic ca diferentele sunt f mici si nu cred ca e motiv de ingrijorare...tot ce stiu e ca eozinofilele ies marite in caz de paraziti/alergii..la voi nu e cazul...de restul nu stiu ce sa zic...va o sa vezi ca e bine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
Am citit si eu mai pe sarite caitolele din urma, mai detaliat pe acesta...Trebuie sa se trezeasca sasha asa ca sper sa termin ce am de spus

Victo, succes la noul loc de muca! Il pupam e Mihai cuminte, intelegator,cooperant, ne violent .si frumos pe deasupra :)
Denisa, cum ti-a iesit telina pane? Am facut si eu dar nu am putut-o manca, nici unul, nu ne-a placut. Cat despre sot, eu una stiu ca nu as putea suporta nesiguranta asta...de fapt din ce spui tu e mai mult o siguranta ca nu se astampara niciodata. Of! Putere iti doresc sa-ti poti gasi mai repede calea cea mai buna pt tine si copiii tai minunati
Saddie, bravo pt vointa! Vreau si eu sa mai tin un pic de Montignac, cam pt vreo 4-5 kg, ar fi perfect
Krys, pt burta recomanda Michelle cardio. Eu am zis ca ma apuc dar de unde atata vointa si timp…
Crisro, ce frumos povestesti tu de Vladut vorbaretul si sociabilul! Si dansatorul! Am vazut si pozele de la botez . Felicitari lui Vasi pt renuntatul la fumat si poate te lasi si tu de tot!
Alice , lui Sasha i-au iesit intai 4 premolarii si apoi caninii. Daca ati ajuns la Academia Militara, puteati sa ne faceti o vizita
Ilinca, la multi ani sotului!
La multi ani Andrei de Tanti!
Iuliana, Doamne ajuta sa fie totul bine. Sa stai linistita, sa nu mai faci efort deloc! Gravidutelor, aveti mare grija la ridicatul delfinasilor, nu e indicat sa ii mai ridicati deloc, pot aparea mereu probleme. Eu la Sasha am avut hematom pt ca l-am ridicat pe Bogdan mereu, fara sa stiu…Eu sunt si mica de inaltime, efort mare…
Bumble , sanatate bunicii! Eu sunt in tratative cu sotul sa plecam din tara, din mai multe motive, inclusive acesta…Bine, sotul inca nu stie ca sunt chiar tratative

Mergi la inceput

Am ajuns si noi in sfarsit la doctor sa ne citeasca analizele si sunt ok, a zis ca nu-i vorba nici de anemie, nici de lipsa de calciu. M-am linistit.
Nu mai sunt raciti acum, dar Bogdan nu a mai fost la gradinita de ceva timp (luni l-am dus si a fost singurul copil din grupa…), nici nu stiu daca se deschide gradinita dar oricum nu cred ca il mai duc nici saptamana viitoare.
Sasha a avut laringita si s-a facut bine fara medicamente, pe care le-a refuzat in mod sistematic. Daca il fortam sa le ia vomita peste cateva minute iar daca i le puneam in lapte, il bea doar jumatate, oricat ii puneam (si 60 ml si 240 ml). Aerosoli nu face din principiu (cand vede aparatul urla), am mai reusit o data sa-i facem in somn.
Afara nu am iesit, adica la zapada, ca asa am mai fost ba in vizite, ba la cumparaturi. Vroiam sa va mai spun multe dar nu mai stiu ce…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Hai neata! Am adormit si eu cu fimiu putin

Hahaha Anca, n-am stiut, data viitoare ma bucur ca sunt bune analizele pana la urma. Cu Plecatul din tara ma mai apuca si pe mine ganduri dar nu stiu cum as rezista. Au mai incercat ai mei sa ne stabilim in italia dar eu si soramea nu am rezistat. Poate acum ca am familia mea ar fi altfel, nu stiu. Unde ti-ar placea sa locuiesti?

Bumble, sanatate bunicii!!

Mergi la inceput

In Seul dar cred ca sansele tind spre zero, asa ca ma multumesc cu orice tara civilizata

Mergi la inceput

Petra, mai scrie repede doua mesaje ca sa apari in timp real
Nu mai stiu cand a trecut mara la un somn. Inainte de un an parca.. Tu nu pui niste poze cu voi?

Mergi la inceput

Anca, de ce tocmai acolo?? Sa fi sigura ca esti departe tare de tara? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am fost la bunicuta, la spital. M-am linistit cand am vazut-o .
Ea oricum habar nu are ce s-a intamplat cu ea. Adica tine minte ca intr-un vis foarte confuz. De acum pericolul mare a trecut. Astept cu nerabdare ziua de maine, ca ar trebui sa vina in vizita medicul care a preluat-o din garda. Aia de a ascultat-o 2 secunde la inima si gata.

Crisu', felicitari pt lasatul de fumat! Ce super ar fi sa nu mai fumeze deloc Vasi, de tine nu mai zic, ca io-s muma padurii cand vine vorba de fumat.
Paula, tot mi-a stat pe limba sa te intreb daca ai mai fumat..

Anca, ma bucur ca puii sunt bine si ca analizele sunt ok.

Petra (desi zau ca nu am vazut mesajul), V a trecut la un singur somn la 1 an.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra73 spune:

promit pun si niste poze cat de repede

Mergi la inceput