BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Cand am luat decizia sa cumparam apartamentul a cantarit mult faptul ca din balcon vad curtea scolii unde o sa mearga Ducu, deci o sa-l spionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Eladea, marius zice asa : daca faceti vanzare/cumparare cu socrii intr-un an de la achizitionarea casei, se plateste impozit 3% din valoare + tva 24%. daca faceti vanzare/cumparare in urmatorii 3 ani, se plateste doar impozit 3%. Iar daca trec 3 ani se plateste impozit 2%
Ai inteles ceva? Ca eu m/am ametit de tot

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

alice, ...mersi de raspunsul prompt...Calin zice ca el a citit ceva ca dpdv fiscal, doar daca vanzatorul se ocupa cu tranzactii imobiliare si a efectuat pana la momentul respectiv cel putin 5 tranzactii imobiliare, se plateste TVA 24%...altfel nu...ori, noi cumparam pt uz propriu, nu facem tranzactii de genu, in mod curent...de-asta nu stim sigur...dar na, oricum nu e o pb ca va fi pe numele socrilor inca 3 ani de aci incolo...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!
Paula, eu stau la casa, la iesire din oras- zona linistita, ne dam cu sania in curte, facem gratare vara, il pun pe vlad in curte in piscinuta. Daaar, musai masina si daca vrei un suc. Bine, noi ne-am obisnuit si mereu am suc/paine in casa. Dar- daca vreau sa ies la plimbare cu v, sa merg prin oras , musai cu masina. La gradi/ scoala, mereu cineva tb sa il duca/aduca, pana va sti un pic singur cu autobuz. In schimb ce imi place maxim e ca am loc de parcare!!! Ca eu is varza cu parcatul! Si ar fi un stres pt mine sa tb zilnic sa caut pe langa bloc parcare :)

La noi noaptea a fost greuta, un milion de treziri, plus 2 ore stat treaz. Dar nu-i bai, ca de sapt viit incepem tratamentul.

Nu v-am zis: s-a lasata Vasi de fumat, dupa 14 ani de fumat zilnic!!! Asa ca m-am lasat si eu cu el, sper sa reuseasca! Mie nu imi e atat de greu, ca eu m-am mai lasat, ba cateva luni, ba un an jumate. Dar el nu a mai incercat pana acum. Initial si-a luat tigara electronica, a tras 3 zile din ea, si apoi s-a lasat de tot, nu mai trage din nimic. Plus ca el la botez nu a fumat deloc, iar eu langa el am tras juma de pachet.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

si sa va dau si neata si cafeluta calda sau ceaiul aburind...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Eladea, si eu stiam ca in primul an daca vinzi achizitia platesti 24%. si e ceva si cu mai multe imobile- cu cat ai mai multe, cu atat taxa e mai mare.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

A murit whitney houston, ati auzit? :(

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Fetele din Cluj-aveti semnal la tel, retea Orange? La noi se pare ca a picat semnalul... Si nu pot vb cu Vasi:(

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Neata mamici! Cafea?

Iuliana, ce ai facut la doc? Esti bine?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

multumesc ca te gandesti la mine....Acum sunt mai bine dar....joi pe la ora 13...am inceput sa sangerez...Nu tegandi la doua trei picaturi ci la starea ca si cum ai face pipi...Am inceput sa simt ca ma doare burta si eram sigura ca am pierdut copilul...Norocum meu a fost ca era acasa sotul si mama il adormea pe Tudor..M-am imbracat si am plecat la clinica (pe drum am sunat-o pe doctoa mea care ma putea primi la ora 15)...La spital simteam cum curge sangele in valuri...M-a vazut un doctor )Balasa) si mi-a spusca caopilul este bine dar mi s-a desprins sacul embrionar....Mi-a dat tratament plus repaos la pat...De acolo am plecat la cabinet la doctora mea....M-a vazut si ea...acelasi diagnostic ...Mi-a marit doza de urogestan la 800 mg/zi si 30 mg duphaston (cred ca este o doza de cal dar...sper sa fie bine)
A ramas sa merg sa vedem cum sunt marti si apoi vineri. De joi stau in pat si incerc sa fac minim de efort. Vad ca azi s-a diminuat mult sangerarea.....Sper ca va fi bine.
Tot ce pot sa spun este ca am trait clipe cumplite si nu imi venea sa cred ce se intampla...Eram atat de fericita ca ma apropiam c pasi repezi de luna a 4 si totul era bine...incat ce s-a intamplat a fost un adevarat soc....
Tudor nu intelege ce se intampla...de ce nu ma pot juca cu el..de ce nu il iau in brate...dar ne dragalim cat putem in pat...E cumplit dar sper ca totul va fi bine

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+

Neata fetele!!

OOf Iuliana, hai ca o sa fie bine.stai cumintica in pat, si o sa fie bine.Nici Cristian nu intelegea ce se intampla cand am patit-o eu, si a fost foarte cumintel zilele alea.hai ca o sa fie bine, nu se poate!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Fetele care stati prin Dr Taberei, stiti cumva pe unde sunt crese , gradinit/crese?

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, eu am semnal.poate e pe o zona de drum unde nu este

Mergi la inceput