BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee La multi ani, fratior scump, Andrei de Tanti! Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
La multi ani Andrei!!! Sa cresti mare, sanatos!!!
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Haha, si de ne enervam, venim tot asa imbracati si la Mi. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
nu ti-as recomanda...o sa te faci turturi...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ciristina_serban
La multi ani Andrei!!! Sa cresti mare, sanatos!!! Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
LA MULTI ANI SANTOSI SI FRUMOSI, ANDREI!
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
CRISTINUTA, sunteti foarte frumusei... sa va fie de bine botezul...
fetelor,HEEEEEELP!!! care va pricepeti la chestii notariale/fiscale, naiba stie de care...
exista o mica pb, evident...nu se putea ca totul sa fie ok... daca am achizitionat deja un ap cu 5% TVA, presupunand ca luam casa pe numele socrilor, cand putem sa-l trecem pe noi/sa ni-l vanda??? sau cum se procedeaza...
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
Eladea, marius zice asa : daca faceti vanzare/cumparare cu socrii intr-un an de la achizitionarea casei, se plateste impozit 3% din valoare + tva 24%. daca faceti vanzare/cumparare in urmatorii 3 ani, se plateste doar impozit 3%. Iar daca trec 3 ani se plateste impozit 2%
Ai inteles ceva? Ca eu m/am ametit de tot
paula_m spune:
Neata!!!
Gata.
Andreea, ce ma bucur ca v-ati gasit casuta.
Si noi am fost ieri, am vazut niste ap, mi-a ramas sufletul la unul mare, peste 100 mp, doar ca e la et 4, din 4. Asta e singurul inconvenient. Si ei i-au in calcul si varianta de schimb de apartamente, ceea ce e ideal pt noi.
Si am vazut si o casuta, dar parca nu vreau ca Raul sa fie dependent de noi. Casa e la 3 min( cu masina) de unde stam noi acum, dar nu are legaturi cu mijloacele de transport...Adica oriunde am vrea sa mergem, tb sa mergem cu masina. Nu-mi prea place. Desi si ei ar face schimb cu apartamente.
Greu tare...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
Alice_Elena spune:
Paula, acum depinde si ce iti dorestti mai tare. De ex mie imi place la casa dOar vara. In rest mi se pare prea multa munca si mult mai scump de intretinut. La bloc e mai simplu mai de puturosi ( ca mine)
Pe de alta parte la casa n-ai vecini sa fsca gauri in pereti cand dorm copiii sau sa vina la usa ca le tropai in cap. Poti face un gratar ceva vara. Stii ca e in siguranta raul juxandu-se in curte..
Oricum mai cautati nu? Casuta cate camere are?
matusa77 spune:
Neata!
Paula, noi am luat apartament tot la et.4/4- nu suntem tare incantati de lucrul asta, dar a fost singura varianta, era in zona pe care ne-o doream, la cateva blocuri de unde stam acum. Acum ne-am mai impacat cu gandul, renovarea a inceput cu refacerea acoperisului, l-am facut cu un soi de suluri din aluminiu in loc de carton din ala cu smoala.