BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iuliana, doamne ajuta sa fie bine! Menajeaza-te sj ia tratamentul si saptamana urmatoare sa ne spui ce e in burta acolo Balasa el sau ea? Din cate stiu el e mai bun..

Petra sa va traiasca copilasii!

Eladea, asteptam vestile bune marti. Si sampania virtuala :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Krys, sa te faci bine repede!

Eladea, suuper, deci e cam sigur, nu?

Krys, inca nu am inceput tratamentul pt somnul lui v, dar are zile si zile. Unele mai bune, altele de mers in lume. Dar ma bucur la maxim de noptile bune, ca nu stiu cand le mai prind.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

La multi ani Andrei de Tanti! Sa cresti cuminte, sanatos, sa asculti de parinti si sa fii afectuos cu fratiorul!Petrecere frumoasa!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Eladeea, cred ca da, ca avea si ceafa si cotlet in meniu. Eu in centralizarea pe care o sa i-o trimit lui oricum am scris cotlet.

Iuliana, sa ai grija de tine, stai linistita ca va fi totul bine.

Iar ninge in Buc imi vine sa ma impusc, nu mai suport vremea asta

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra73 spune:

Fetelor, se pare ca postarile mele mai au de asteptat pana sa fie citite...Eu v-am scris vineri seara...iar acum e sambata si nimic
Multumesc si celorlalte fete pentru primire si aprecieri, dar sunteti prea dragute.

Sunteti TOATE niste mamici deosebite, dedicate, si am avut mereu ce invata de la voi. eu va citeam, chiar daca ai mei sunt mai mici, sa vad ce urmeaza, ce ma asteapta. Si aveti niste copii frumoooosi, ma delectam mereu urmarindu-le pozele.

Noi inca avem 2 somnuri pe zi, ceea ce pentru mine e fff bine, mai am timp sa le fac papica, sa mai adun dupa ei. seara ne culcam pe la 8.30 si dorm pana la 8. Ai vostri cand au trcut la un somn? eu sper sa-i tin la programul asta macar pana la primavara cand vom sta mai mult pe afara.

Denisa, sper si eu sa ne intalnim candva cu picii. Oricum pana atunci, daca va vad,sa stii ca te trag de maneca.

PS sunt curioasa cand apare si mesajul asta.

toata gasca de mamici si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, si nu numai ca ninge, dar se si pune rapid. Mai devreme a apucat marius sa zica ceva de masina si n-am mai scapat de mara, vroia sa mearga papa cu masina asa ca ne-am imbracat toti 4 si am plecat sa ne plimbam :)) ne-am oprit la un magazin si a cumparat marius faina ulei niste conserve si le-am dus alora care strang alimente pt oamenii inzapeziti si am venit acasa..

La multi ani Andrei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Si noi am intrat acum in casa, vai ce m-am saturat de vremea astaaaa!!! . Io intotdeauna am zis ca pe mine m-a scapat barza din greseala pe-aici. Eu sunt programata pentru tropice

baby
sa dea DD sa fie bine si sa fie bb sanatos si la termen.

eladea bravo! sa o stapaniti sanatosi!

michelle multumesc am ceva meniuri salvate pe un alt site de diete unde mai intru, daca vrei iti pot trimite pe mail una, alta sau link la site dar trebuie sa-ti faci cont ca sa le vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, fratior scump, Andrei de Tanti!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

poze de la botezul de duminica - nu va mirati, suntem imbracati la fel (eu si sotul) ca si la botezul de acum 2 sapt... no, asta e!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Haha, si de ne enervam, venim tot asa imbracati si la Mi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput