BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Neata mamici! Cafea?

Iuliana, ce ai facut la doc? Esti bine?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

multumesc ca te gandesti la mine....Acum sunt mai bine dar....joi pe la ora 13...am inceput sa sangerez...Nu tegandi la doua trei picaturi ci la starea ca si cum ai face pipi...Am inceput sa simt ca ma doare burta si eram sigura ca am pierdut copilul...Norocum meu a fost ca era acasa sotul si mama il adormea pe Tudor..M-am imbracat si am plecat la clinica (pe drum am sunat-o pe doctoa mea care ma putea primi la ora 15)...La spital simteam cum curge sangele in valuri...M-a vazut un doctor )Balasa) si mi-a spusca caopilul este bine dar mi s-a desprins sacul embrionar....Mi-a dat tratament plus repaos la pat...De acolo am plecat la cabinet la doctora mea....M-a vazut si ea...acelasi diagnostic ...Mi-a marit doza de urogestan la 800 mg/zi si 30 mg duphaston (cred ca este o doza de cal dar...sper sa fie bine)
A ramas sa merg sa vedem cum sunt marti si apoi vineri. De joi stau in pat si incerc sa fac minim de efort. Vad ca azi s-a diminuat mult sangerarea.....Sper ca va fi bine.
Tot ce pot sa spun este ca am trait clipe cumplite si nu imi venea sa cred ce se intampla...Eram atat de fericita ca ma apropiam c pasi repezi de luna a 4 si totul era bine...incat ce s-a intamplat a fost un adevarat soc....
Tudor nu intelege ce se intampla...de ce nu ma pot juca cu el..de ce nu il iau in brate...dar ne dragalim cat putem in pat...E cumplit dar sper ca totul va fi bine

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, ce spaima!!! Ai grija de tine, sa te odihnesti cat poti. Iti doresc sa fie totul bine. Nu te necaji pt Tudor, e bine ca o ai le mama ta sa te ajute, mai e sotul, tu il dragalesti cum poti. Doamne ajuta sa fie bine!

Denisa, multumesc mult de tot!!! Stiu ca ai multe pe cap si totusi ti-ai facut timp si de mine. sper sa il gaseasca si sa vina pe miercuri.

Vasi meu merge azi la Mures, la un chef, pana maine. Eu raman la chef cu v :) doarme mai bine de cateva nopti, mai sta treaz ( dar spre dimineata), asa incat apuc si eu cam 4-5 ore de somn pana se trezeste el.

Astept sa va vad la mi, ma apuc de facut liste :)

Oana, pt noi pestele indiferent, ca lui v nu o sa/i dau. Daca este paine pe acolo, el mananca :)

Azi i-am facut lui v la pranz o reteta dintr-o revista de copii-lasagna vegetala, a mancat f bine. Se fierb niste paste ( stelute). Se rade un morcov, un dovlecel, se toaca o ceapa. Legumele astra se calesc in ulei ( eu am pus si apa), se adauga un lic de sos de rosii peste ele, un pic de apa/ supa de legume- si se lasa sa scada un pic. Eu am mai pussi patrunjel verde tocat. Apoi intr-un vas pt cuptor (l-am tapetat cu unt si pesmet) se pune un rand din acele legume, un rand de paste, un rand de branza ( eu am pus de vaci) si tot asa cu randurile pana se termina compozitia. Un pic de cascaval razuit deasupra si la cuptor, 15-20 min, la 200 grade. A mancat tare bine.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamicute...

am vesti bune...zic eu... cred ca ne-am gasit casuta potrivita...si marele noroc e ca se afla tot in zona noastra, unde intentionam sa ne cautam teren/casa... marti, daca toate-s bune, incheiem contractul...iuhuuuuuuuuuu...

iuliana, iubita, uf mami...ce sperietura...doamne....bine ca sunteti bine...stai cumintica sa fie totul in ordine si roaga-te la DD... il pupam si pe puiutul mare, saracutul...

paula, spor la cautat apartament pt voi... asta te va mai ajuta sa te gandesti si la altceva si sa-ti mai revii...

denisa, fetelor, mersi de sfaturi ref la laptele de migdale...o sa ma incerc si eu sa fac...sa vad ce-mi iasa...

ochidut, nu stiu daca ai vazut intrebarea mea, ref la meniul pt vineri...scuze ca te stresez...se paote oare sa ne faca nenea o portie de cotlet la gratar in loc de ceafa?

krys, uf mami...sanatate si tie...am fost si eu ca tine, acu cateva zile...se pare ca mi-am revenit...

Filip are 11.5 kile, inaltime undeva spre 81-82 cm, cred...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Cristina, Andreea Va multumesc...Sper ca va fi bine

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Iuliana, draga de tine. Ce emotii!! Ma bucur ca bb e la locul lui si acolo sa stea pana la termen!! Oare progesteronul injectabil nu te-ar ajuta mai mult? Doze de astea mari se practica atunci cand sarcina e cu risc.

Eladea, sper sa fie bine si sa bem pt semnarea actelor!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eladea, sper sa fie bine si sa bem pt semnarea actelor!
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

alina, doamne ajuta...daca totul va fi ok, de Valentine vom deveni proprietari... dau de baut la MI!!!

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ELADEA - sa fie intr-un ceas bun, sa va rezolvati cat mai repede actele si sa va mutati cat mai repede in casuta noua!

BABY - ce sperietura!! Dar ai facut efort, sau cum s-a declansat? Refacere grabnica, sa poti alerga iar dupa pitic prin casa!

PETRA - te admir sincer, aveti un suflet mare. Sper sa mai intri si sa ne mai povestesti despre voi

RUBIA - mult succes in noua activitate, sa dai kg jos cat mai repede!

SADDIE - te admir pt perseverenta ta si pt rezultatele obtinute! Ai postat undeva meniurile tale? Ti le notezi undeva? Ca tare as vrea sa ma inspir si eu, desi nu neaparat pt a slabi.

AELITA, KATA, OTILIA - si mie mi-e dor de posturile voastre. Va asteptam mai des pe la noi

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">14+

Mergi la inceput

michelle, ...am uitat sa precizez...casutele inca nu sunt construite...de fapt doar 3 dintre ele sunt ridicate, urmatoarele 3 urmeaza...s-a primit recent autorizatia de constructie...urmeaza sa inceapa lucrarile in martie si speram ca pe noiembrie-decembrie sa ne mutam...dar e bine si asa pt noi...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Alina, Michelle si in special Rubia

Nu am facut efort ..nu am ricaticat .....eram in bucatarie..in picioare faceam mancare.....Doctorul a spus ca se intampla cand se mareste uterul sa se intinda ligamente si sa se rupa provocand hemoragii...Deasemeni este risc crescut pentru cele care au cezariana.....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Iuliana, ce sperietura… Ai grija de tine in continuare, menajeaza-te maxim si cu ajutorul lui D-zeu totul va fi bine. Sanatate maxima!

Crispro, draga de tine, deci ramai singurea cu Vladut. Inteleg ca e o mica diferenta la somn acum cu noile medicamente??

Eladeea, wow….nu stiam ca va cautati casa. Ce bine ca ati gasit ceva tot in zona. Felicitari si Doamna ajuta sa decurga totul bine sis a semnati contractual. Marti bem o sampanie de casa noua!

Mergi la inceput