BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
ciristina_serban spune:
Am inceput mesajul aseara si l-am terminat azi.
Va citeam si scriam in asteptarea sotului, dar apoi a venit de la drum lung, si nevazuti de 2 sapt, am stat la povesti pana s-a facut tarziuuuu.
Sunt terminata de raceala. Ma simt foarte slabita, am o durere de cap infernala si imi simt sinusurile ranite rau de tot..
Din tot ce am citit ma axez pe ideile principale.
Denisa, as vrea sa pot sa-ti dau din puterea mintii si a inimii mele, sa poti cumva sa iei cele mai bune decizii si sa treci peste perioada asta urata din viata ta, si sa se faca iarasi soare si frumos pt voi toti, pt toata familia. Eu sunt o familista convinsa, si asa ce ma doare sufletul cand aud de probleme intre soti, incat pt mine speranta moare ultima. Esti o mamica model, frumoasa si deosebita, si meriti mult mai mult respect si apreciere. Nu am trecut prin asa ceva, dar numai gandul ca s-ar intampla asta imi produce o suferinta teribila. Nu-ti fie teama ca ne deranjezi cu postarile tale, descarca-ti sufletul si sper ca DD sa te ghideze sa iei cea mai buna decizie pt tine si scumpii tai copilasi.
Despre adoptie, ce sa zic.. e o problema foarte delicata. Cu siguranta mi-ar fi greu sa iau o astfel de hotarare.. Petra, felicitari pt cele doua minuni din viata voastra! Imi plac f mult numele lor! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa va bucure inimile zi de zi! Aveti toata admiratia mea!
Pe Riana nu am mai cantarit-o de mult. Cred ca are vreo 13 kg acu, iar cm…??? O sa o masor /cantaresc azi… ca sunt varza!
Ilinca , La multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti!
Aelita, mi-a facut placer sa te recitesc. Onoreaza-ne mai des te rugam. Pupici la pici!
Otiliaaa... ce mai faceti voi? Mai povesteste-ne...
Bambo, asa ce mult mi-a placut cum ai scris. Esti foarte inzestrata in ale exprimarii… (iar eu dupa cum vezi… is praf!!!) Pup!
ochidut spune:
Cristina-s sanatate.
Vad ca si Riana e grasunica, ca eu credeam ca numai noi suntem mai umflatele. Desi doctorul tot timpul zice ca e perfect proportionala pe curba cresterii.
Oricum cred ca Larisa mereu o sa para mai grasunica, ca are falcute...asa am avut si eu pana la adolescenta
crispo, nu cred ca e slabut V.
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Oana!!!, cum ti-a putut trece asa ceva prin cap????. De ce sa ma supar?Va multumesc tuturor pt sinceritate si pt ca ajutor!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
Alice_Elena spune:
Paula, nu a plecat nimeni de la mine (nici macar soacramea ). Tot zice ca pleaca dar daca au fost drumurile inchise...
De dormit dorm noaptea :) am dormit de la 23 la 8, 8 fara. Nici nu stiu de cate ori s-a trezit radu ca adorm rapid la loc
Spor la cautat
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Cristina-s sanatate. Vad ca si Riana e grasunica, ca eu credeam ca numai noi suntem mai umflatele. Desi doctorul tot timpul zice ca e perfect proportionala pe curba cresterii. Oricum cred ca Larisa mereu o sa para mai grasunica, ca are falcute...asa am avut si eu pana la adolescenta crispo, nu cred ca e slabut V. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Oana, multumesc! Daa... si noi traim cu aceeasi impresie ca Riana se numara printre fetitele grasunele. Are si capul mare, cu falcute si inaltuta e... pare de 2 ani ce-i drept... dar nu-mi bat capul inca... nu prea are cu cine sa semene grasa... si inca e mica, in crestere.. e prematur sa trag concluzia ca are o problema.
ciristina_serban spune:
Gata, cantarit/ masurat copil.
12,8 kg imbracata si 86 cm. Eu cred ca e bine... nici mult nici putin..
carla_2008 spune:
CRISPROO ,am sunat la farmacie si luni vor pune o comanda,pe miercuri ar ajunge. MA SUNA.Deci asteptam.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
ochidut spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Gata, cantarit/ masurat copil. 12,8 kg imbracata si 86 cm. Eu cred ca e bine... nici mult nici putin.. Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
si noi aproape la fel 12,8 si 88
ochidut spune:
Carla, stiu ca nu la asta iti e gandul...dar cand stii ceva sa ma anunti daca mai veniti....si eventual un meniu...
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui ochidut Ce capitol trist.....am ramas marcata cu copilul pe care il dau inapoi. Cum zicea si Aelita, nu cred ca erau finalizate acetele de adoptie, o fi fost in plasamanet.....insa oricum e cumplit...... Paula, cred ca e foarte greu sa nu faci diferente, macar inconstient, iar ca si motivatie a adoptiei, sunt de acord cu Bumblee. Nu o sa dezbat subiectul mai pe larg, pentru ca sunt convinsa ca nu e momentul potrivit pentru tine. Trebuie sa te redescoperi pe tine, sa te impaci cu tine, sa stabiliti din nou armonia in familie. Si dupa toate astea te vei putea gandi daca vrei sau nu. Sa te gandesti la asta acum (si te rog sa ma scuzi daca sunt brutala...si poate nu e asa...) mi se pare ca e ca si cum te-ai ascunde sub un paravan, ascunzi toate probleme vechi sub pres prin incercarea de a gasi ceva nou care sa te readuca la viata. Viata ta e momentan acolo in casa si trebuie sa o pui in ordine. Nu mi se pare o idee buna nici sa deschizi subiectul cu Cosmin... nu va intelege .... va avea senzatia ca in loc sa va "regasiti calea" si sa te ocupi de familia tu il abandonezi....va crede ca nu esti implinita asa in formula asta.....Sa nu uitam ca barbatii traiesc dupa alti parametrii emotionali, cu toata bunavointa lui el nu poate simti ca tine. Denisa, nu pot crede ca treburile astea tot revin....si am senzatia ca nu se vor termina niciodata. Tu poti oricand sa ne scrii, nici pe departe nu ne bati la cap, macar asa sa te descarci si tu, chiar daca intr-adevar noi nu putem face nimic palpabil pentru tine. Cred ca sunt la o ora "mai dura" sau cel putin cerebrala.....ca si Paulei i-am cam taiat-o cu adoptia......dar numai asta imi vine in cap sa iti zic....si te rog mult mult sa ma ierti ca te voi intrista....dar eu sincer nu cred ca el se va schimba vreodata. Cu nici o discutie...cu nimeni...nici cu frumosul, nici cu raul. Vor alterna perioadele bune cu rele..dar pe masura ce trece timpul perioadele rele vor deveni din ce in ce mai rele, iar cele bune se vor diminua. cumva ai sesizat asta in ultima vreme? ca poate ma insel..sper din tot sufletul sa ma insel Tu, ca orice mama, vrei ce e mai bun pentru puii tai. vrei sa ii vezi crescand frumos si linistiti intr-o atmosfera armonioasa de familie dar vrei sa le poti oferi si tot soiul de lucruri materiale, care sa fim seriosi, chiar daca exista armonie, "lucrurile astea materiale" o coloreaza altfel, in culori mai bune....Plus vrei sa creasca cu un tata copii tai, vrei sa te bucuri de barbatul tau......Si atunci te vezi impartita, nici cu el nu e bine....dar nici fara el nu ai certitudinea ca iti va fi bine. Parerea mea este ca pana nu vei avea o siguranta financiara iti va fi foarte greu sa iei o decizie trebuie sa iti gasesti un loc de munca. Apoi ia o foaie in mana si gandeste-te la toate aspectele unei vieti de zi cu zi, parte organizatorica cat si financiara, si vezi cum le-ai putea rezolva pe toate, cine te-ar putea ajuta...etc etc Fa-ti ca un "back up plan" Si dupa asta te poti hotari ce faci. Nu e un sfat sa il parasesti ci e un sfat sa faci un pas inainte, sa te organizezi si sa fii cerebrala. cat despre separare definitiva... daca ar fi cazul.....e posibil ca dupa o vreme sa descoperi ca mai degraba te-ai eliberat de ceva..decat ai pierdut...si viata poate reincepe chiar mai frumos. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Oana iti multumesc de randuri.cUM SA MA SUPAR?nici vorba.am nevoie intr-adevar sa imi arate cineva lucurile si din alt unghi. Ai dreptate,trebuie sa ma organizez mai bine in primul rand,sa gandesc la rece ce voi face,cum voi face.Iar cu alternatul perioadelor bune si rele,intuiesti bine....din pacate cam asa e....
oricum eu as vrea tare mult sa venim la MI. Insa el zice ca nu venim numai de al naibii sa ma raneasca,plus ca poate nici nu m-ar lasa sa conduc pe zapada asta el neavand carnet.Ciar nu vreau sa va incurc.nu stiu ce sa zic....
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar