BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Dar cred ca e cam slabut comparativ cu ceilalti delfinasi, nu??? |
Andra are 11,3 si 86 cm. cam tot acolo. eu zic ca e f bine atat.
Mycya spune:
Ilinca La multi Ani sotului!!!
Petra felicitari si din partea mea !!! sa va traiasca minunile si sa va dea Dumnezeu multa sanatate sa le fiti alaturi toata viata si sa ii faceti fericiti!!!
Denisa iti doresc multa multa putere sa poti lua decizia cea mai inteleapta.
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui petra73 ...am revenit noi i-am botezat sara si luca. Sara umbla de la 11 luni, luca de la un an si o luna. Vorbesc pe limba lor, se joaca impreuna de cele mai multe ori, se iubesc, isi dau unul altuia sa manance din manuta, si... sara e satena cu ochi albastri, luca brunet cu ochi negri. Toata lumea ne intreaba daca sigur sunt gemeni. si noi ne-am intrebat. e foarte frumos cu ei, dar nu usor. nici o secunda nu am regretat alegerea aceasta si ne simtim binecuvantati si norocosi ca sunt sanatosi, se dezvolta absolut normal varstei, sunt veseli, dragastosi si ...frumosi si normal, ca voi toate, ma consider cea mai fericita mamica din lume |
Sa-ti traiasca gemenasii!Iti multumesc pt suport,Poate ne intalnim la o plimbare in parc intr-o zi cu picii.Niste poze ne arati cu ei?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui crispro Denisa, te rog mult ajuta-ma daca poti! Nu ii gasesc la V medicamentul. Azi trebuia sa il ridic de la farmacie, dar nu l-au gasit. Te rog mult daca poti si crezi ca gasesti la tine, sa imi dai un cont, sa iti trimit banutii si sa il cumperi tu (si il aduci la Mi). Dar numai daca poti, ca nu vreau sa te incurc. Medicamentul e Cypripedium CH30 (normal e de la Plant Extract, dar probabil ca si alte firme il fac). Daca nu este concentratia asta, e ok si mai mica (CH9). Daca nu poti, nu-i nici un bai, sa stii. Ti-am scris aici ca nu stiam daca sa iti trimit pe mail sau Fb, nu stiam pe ce intri. Oana, Saddie, merci mult de raspunsuri. Saddie, dar ce preturi am vazut la Barut Lara. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
se rezolva cum sa nu Crisu auzi tunoi avem farmaciile 3 si inca 2 specializate pe remdii,trebuie sa gasesc
ps:eu sunt o uituca de prima clasa,mai ales acum cu zapacelile astea,(nu din rea vointa ci nu ma pot concentra mai nou)asa ca te rog muuuuuult sa imi mai scrii maine sa nu uit,aici sau pe fb
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui eladea2005 fetele care fac lapte din migdale: e mai ieftin sa-l faci acasa? e gustos? ca eu am facut o singura data si a iesit cam nasol, un gust f ciudat... asa incat am cumparat lapte de migdale de pe driedfruits...acu am facut o noua comanda... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
eu nu am cumparat gata facut,dar am facut acasa.Ieftin nu e aia e clar.Nici eu nu ma omor dupa el,de fapt nici un lapte vegetal nu prea imi place,incerc sa ma obisnuiesc. ai incercat varianta Ligiei Pop?cu curmale
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui aelita PETRA vreau sa iti spun ca m-a emotionat povestea ta ! Stiu ca e adevarat ce spui,ca poti iubi copiii adoptati ca pe propriii copii.Inclus poti iubi unul biologic si unul adoptat in mod egal. Nu am auzit nici un parinte sa nu isi iubeasca copilul adoptat ! nu vorbesc de cazuri de exceptie cu parinti denaturati,ca mai multe cazuri sunt de parinti biologici care fac rau...deci pe ei ii las de-o parte. Te felicit pentru minunile voastre ! Te felicit ca ai adoptat doi .gemeni,nu ? Copiii astia sunt minunile lui Dumnezeu,sunt nascuti pentru mama care nu a putut sa ii poarte in burta,dar sunt veniti aici pentru EA ! Sunt multe mame asa care sunt asteptate de copiii de acolo,de la casele de copii,si inca nu stiu ,nu cred ca vor putea iubi,nu isi asculta inima:acolo e toata dragostea lor si vor iubi pana la Dumnezeu si inapoi ! Se crede ca nu poti iubi copilul nebiologic,asa cum se crede ca nu se pot iubi mai multi copii la fel. Multe mamici nu mai fac al doilea copil de frica sa nu cumva sa nu poata sa il iubeasca la fel . E o frica din prea multa dragoste si responsabilitate.Dar cine ii are,stie ca la al doilea se dubleaza dragostea pentru amandoi ,la al treilea se tripleaza pentru toti trei si ai impresia la un moment dat ca nu iti mai incape atata dragoste in piept ! In nici un caz nu se imparte,precum painea,ci se inmulteste ! La fel ca tine,cine are adoptati stie ca nu exista dragoste mai mare pentru acesti copii !!!!! Poate tocmai pentru ca au fost atata de asteptati ! Sa va traiasca ,sa creasca mari,sanatosi,si sa ii faceti fericiti ! Vreau sa mai spun despre adoptii,ca multi spun ca e riscant cu ei,ca multi nu ies "buni".Dar ce inseamna a iesi bun?De cele mai multe ori e vorba de ceea ce isi doresc parintii,si nu daca e cu adevarat bun sau rau copilul devenit adult. De multe ori acesti parinti asteapta la batranete o rasplata ! pentru sacrificiul pe care l-au facut.totul se rezuma la EI ! din moment ce au fost crescuti asa,gandindu-se doar la ei ca parinti,nu la copil,e normal ca adult fiind acestia sa se indeparteze . A lua in adoptie nu inseamna un noroc pentru acel copil.Norocul e al parintelui ! marele lui noroc e acel copil,si marea fericire.trebuie sa iute de el insusi ca adult,de nevoile lui,si sa asculte nevoile copilului.doar el conteaza de acum.daca reuseste sa se lase pe el de-o parte,si sa traiasca doar pt copil,atunci va iesi un adult BUN indiferent de genele pe care le aduce. Mama mea mi-a dat o data un exemplu nu tocmai bun de un fost copil infiat...ca uite M cum a ajuns.Si i-am spus:sunt convinsa ca daca ei ar fi avut un copil biologic,era la fel ca M cel infiat !!din cate ii cunosc eu. Au avut ce au educat. Cate exemple proaste nu sunt si despre copii biologici???? Doar ca ne atrag atentia doar ceilalti si raspunsul e mereu acelasi:pai daca nu era copilul lor ! cum sa nu fie al lor?ce a venit la 20 de ani si le-a batut la usa?nu conteaza 20 de ani crescut intr-o familia,si conteaza cele 9 luni intr-o burta necunoscuta? Petra,scuze pt pe langa subiect ESTI O NOROCOASA CA I-AI INTALNIT ! Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Vali iti ador postarile
ai mare dreptate
scrie-ne si tu mai des
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Alice_Elena spune:
Neata mamici! Cafea?
Denisa iar bantuiai netul in miez de noappte?
Vali, si mie imi lipseau mesajele tale, imi lipsesc si ale katalinei. Se vede ca sunteti mame cu experienta, mereu raspundeti frumos. Ca si otilia de altfel
Iuliana, ce ai facut la doc? Esti bine?
paula_m spune:
Neata
Alice, tu cand dormi? Ti-au plecat ajutoarele?
Ce cuvinte frumoase pot spune unele mamici!!!
Eu ma pregatesc de vanat apartamente. Ce nu-mi place!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
ochidut spune:
citat din mesajul lui paula_m Neata Alice, tu cand dormi? Ti-au plecat ajutoarele? Ce cuvinte frumoase pot spune unele mamici!!! Eu ma pregatesc de vanat apartamente. Ce nu-mi place!!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! poze iarna 2011-2012 |
spor la cautari!!
te-ai suparat pe mine ca am cam dat cu bata in balta cand ti-am zis ca nu e timpul, cu adoptia? ca acum am remuscari
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Eladeea, cu laptele de migdale eu am facut doar de 3 ori, nu cred ca sunt buna de sfaturi Ala din comert insa are zahar si probabil ca mai are si tot felul de conservanti... Eu l-am indulcit cu curmale, cu miere, cu scortisoara sau cu banana...diverse combinatii.
Fetele pt MI care si-au ales sambata seara pastrav, nu il vreti la gratar? Ca deabia acum cand mi-a trimis Saddie meniul am sesizat ca ei il fac prajit.....si vroiam sa ii dau putin si Larisei....dar prajit nu..... Cred ca si noi, ca si saddie, il vom alege prajit.
de Larisa Ioana 24.06.2010