Adulterul-noul cod civil

Adulterul-noul cod civil | Autor: XIO

Link direct la acest mesaj

Ma face sa imi para rau ca nu ne-am casatorit acum 11 ani

http://stirileprotv.ro/stiri/social/noul-cod-civil-esti-casatorit-de-20-de-ani-si-calci-stramb-platesti-toata-viata-despagubiri.html

Mie mi se pare cam tras de par....voua?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ma face sa imi para rau ca nu ne-am casatorit acum 11 ani

http://stirileprotv.ro/stiri/social/noul-cod-civil-esti-casatorit-de-20-de-ani-si-calci-stramb-platesti-toata-viata-despagubiri.html

Mie mi se pare cam tras de par....voua?

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Intr-o tara in care pe multi nu-i convingi nici cu politia sa plateasca pensia alimentara pt copii, ma-ndoiesc sa aiba vreun ecou asa ceva. Din pacate Si ma refer doar la barbati, caci am vaga senzatie ca-s majoritari la capitolul amantlacuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Gata, imi fac firma de detectivi particulari, aia o sa aiba un...cozonac de mancat cu legea asta.

Citat:
Intr-o tara in care pe multi nu-i convingi nici cu politia sa plateasca pensia alimentara pt copii

asta e meteahna veche...mama povestea ca taica-su (bunica-meu) se muta din garnizoana in garnizoana sa nu plateasca pensie pt cei doi copii. In schimb cand au crescut si erau amandoi in facultate, deci 2 burse+salariul bunica-mii a vrut sa se reintoarca la familie...dezgustator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mie mi se pare corect!Te distrezi si platesti nota!
Nu prea stiu cum o sa fie obligati sa plateasca...dar asta e alta poveste....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Gata, imi fac firma de detectivi particulari, aia o sa aiba un...cozonac de mancat cu legea asta.

Citat:
Intr-o tara in care pe multi nu-i convingi nici cu politia sa plateasca pensia alimentara pt copii

asta e meteahna veche...mama povestea ca taica-su (bunica-meu) se muta din garnizoana in garnizoana sa nu plateasca pensie pt cei doi copii. In schimb cand au crescut si erau amandoi in facultate, deci 2 burse+salariul bunica-mii a vrut sa se reintoarca la familie...dezgustator.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Sunt conditii bine precizate - legal discutand, ca sa poti sa faci o astfel de firma.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Oooo... pai ai timp berechet sa iti inseli partenerul de la momentul zero (cand te casatoresti) si pana pe la a 19-a aniversare a casatoriei. Si na, te mai opresti si tu, ca-ti ajunge!! NU mai intinzi coarda ca sa risti sa intri in sfera celor 20 de ani...
Asa te-ai scos

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Suprinzatoare constatare...

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Oooo... pai ai timp berechet sa iti inseli partenerul de la momentul zero (cand te casatoresti) si pana pe la a 19-a aniversare a casatoriei. Si na, te mai opresti si tu, ca-ti ajunge!! NU mai intinzi coarda ca sa risti sa intri in sfera celor 20 de ani...
Asa te-ai scos

mda, eventual se satura el sa fie luat de fraier si calca stramb fix in anul 20

Mergi la inceput

...in anul 19, 11 luni si 29 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Se aplica si retroactiv?
Concret: am o prietena caruia i-a facut unul un copil. Ala e insurat si mai are un copil.
Tipul vrea sa divorteze. Cica voia demult...dar acum a ajuns la fapte. La el nu mai trebuie sa dovedesti ca a calcat stramb...ca a recunoscut copilul prietenei mele. E bun de plata, fapta fiind comisa inaintea aparitiei legii?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

De cand se aplica retroactiv legea?!

Mergi la inceput