Adulterul-noul cod civil
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Nu se aplica. Cum sa se aplice? Doar de la data intrarii in vigoare. Acuma daca faci asta se aplica, nu in urma cu un an sau nshpe ani.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
monicabo spune:
Mey, eu am glumit, doar asa, zicandu-mi de ce or fi dat timpul acest de 20 de ani, si n-au pus 5, 10 sa 15.. poate cinstit era din primul an, daca tot merg pe ideea asta cu despagubirile..
N-am inteles exact la ce s-a referit Rufus, clar la cuplurile deja divortate la momentul aparitiei codului, nu se aplica, insa:
se aplica legea asta pt un cuplu cu 20+ ani de casatorie, unde momentul "flagrantului" a fost surprins acum dupa adoptarea legii, dar momentul incheierii casatoriei a fost inainte de adoptarea acestei legi? (na, acum 20+ ani)?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
marius spune:
Da, se aplica in acest caz.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Nu se aplica. Cum sa se aplice? |
Pare logic...adulterul a fost descoperit acum si este invocat in procesul de divort. Sotia doreste aplicarea legii noi, iar avocatul ei o incurajeaza.
De aia am intrebat.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
marius spune:
O incurajeaza degeaba. La momentul faptuirii nu exista aceasta dispozitie legala.