Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!
Raspunsuri - Pagina 13

lalitica2000 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui monicabo lalitica2000, esti cumva pacienta a dr. Tutunaru, scriai pe la "Asteptand un ingeras in viata noastra", subsectia "paciente optimiste a dr T"? Scriai de "mazariche" cadn erai cu burtica... Tu esti au ba? Dca esti tu, ce repede a trecut timpul, se fac deja 2 ani! Imi aduc aminte ce fericita erai cand ai aflat de sercina!  . Iti urez La multi ani pt David, si multa sanatateDaca te confund, imi cer scuze, dar tot iti fac urarile de mai sus! PS: ma scuzati pt "invazie" aici Monica, mami de 2  : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)Povestea sarcinii si a nasterii Andreei Povestea nasterii super rapide a Anei Maria  | 
da, da...eu sunt

miremia spune:
 Lali pai weekendul asta nu e nicio intalnire. ![]()
Dar putem sa stabilim una pt sapt viitoare sau cand va este bine voua.
 Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_
Mirela si 
Mara Ioana (ianuarie 2010) 

danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
 Multumesc, dar nu mai invat Nici noi nu am sarbatorit Valentine's Day . Eu sunt fan vopsit brunet . Sa iti fie de bine vopseala , si tie Rux (sa te faci stil Marilyn Monroe   La multi anisori Sebastian si Daniel ![]()  Sa fiti mereu fericiti si sanatosi ![]() Simply,mami de fetita frumusica  | 

ce de bunatati !La multi ani tati de Ariana
, langa cele doua fete superbe !!! pentru maine, in caz ca nu-s pe faza

danasor spune:
 Legat de Vali
, nici noi nu o consideram ceva oficial, dar macar cu o floricica acolo tre sa vina si el, macar la date din astea... 1,8 martie si ziua mea... ca in rest...imi zice sa-mi iau bani sa-mi iau ce vreau eu 
Lali 
, sanatate lui David, sa treaca repede mucisorii
Mire 
 de intrebarea despre A., face foarte bine si foarte multe... de fapt am scris un mesaj lung despre asta , si l-am pierdut, am sa ma mobilizez din nou ![]()
La noi este extrem de frig, dar un soare..., e greu tare cu statul in casa, astept primavara, sa alerge prin curte pana la epuizare![]()

danasor spune:
 Voi ce le dati dimineata sa manance?
 A. nu mai mananca laptic dimineata, doar seara sau daca cere dupa-amiaza;  ii dau pe la 9 sau 10  cand se trezeste ou/ paine cu unt/ cu almete / cereale 

miremia spune:
| citat din mesajul lui danasor Voi ce le dati dimineata sa manance? A. nu mai mananca laptic dimineata, doar seara sau daca cere dupa-amiaza; ii dau pe la 9 sau 10 cand se trezeste ou/ paine cu unt/ cu almete / cereale pui mic  | 
Mara mananca orez cu lapte, ou fiert, prune uscate si biscuiti, strudel cu mere. Ii mai dau cascaval cu rosiute, branzica pe paine si cereale cu lapte dar nu mananca.
 Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) 

atlantique spune:

Buna fetele!
Am aparut si eu la orizont.
Am trimis poze cu noi pe mailul comun.
Nu dati cu pietre daca sunt prea mari ca nu stiu sa le micsorez
Citesc din urma.

atlantique spune:
citat din mesajul lui tomaca![]() ![]() ![]()   La Multi Ani, Sebi! ![]()   La Multi Ani, Daniel! ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]()  | 
La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!

lalitica2000 spune:
| citat din mesajul lui miremia Lali pai weekendul asta nu e nicio intalnire. Dar putem sa stabilim una pt sapt viitoare sau cand va este bine voua. ![]()   Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!![]() _ Mirela si  Mara Ioana (ianuarie 2010)  | 
uafff...am crezut ca mi-a scapat vreo intalnire
...dar in rest...sunt available chiar si in week-end
. Iti urez La multi ani pt David, si multa sanatate
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
 La multi anisori Sebastian si Daniel 
 La Multi Ani, Sebi!