Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Buna fetele!

Am aparut si eu la orizont.

Am trimis poze cu noi pe mailul comun.
Nu dati cu pietre daca sunt prea mari ca nu stiu sa le micsorez

Citesc din urma.

Si sunteti tare, tare simpatici!

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Voi ce le dati dimineata sa manance?

A. nu mai mananca laptic dimineata, doar seara sau daca cere dupa-amiaza; ii dau pe la 9 sau 10 cand se trezeste ou/ paine cu unt/ cu almete / cereale

pui mic

are si david perioade cans refuza laptele si dimineata nu numai seara si atunci la prima lui masa, cea de lapte, care e pe la 7-7:30 dimineata eu ii dau gris cu lapte sau o budincuta de lapte cu vanilie, iaurt/branza cu fruct, biscuiti...depinde de fiztele lui, de ce imi accepta...daca mi-ar manca si mie paine ce bine ar fi...dar foarte rar accepta cate o felie de paine cu branzica/unt...david e foarte selectiv la masa si te ia prin surprindere...azi mananca ceva cu pofta si maine iti scuipa tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Sunt suparata! Aproape treminasem un mesaj luuung cat o zi de post si s-a dus!

O iau mai tarziu de la capat ca se trezeste Alex acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna ziua si de la noi...

Am culcat copila...si musai sa mai si scriu cate ceva...

Dece
... de cafea....am baut-o de la birou, si n-am apucat nici sa multumesc...ca asa se aduna vinerea ...toata treaba...

Onitza....

Nyny...sorry de patanie, offf... pupam puii mici si dragalasi si pe mami a lor!

Alicredo...cu bunicii ...cred ca David o sa se simta tare bine, mai greu o sa va fie voua fara el...

Ruxita, Evyme...sa va fie de bine blondul.

Lali......si iris e selectiva si imprevizibila la papa...niciodata nu stiu la ce sa ma astept...la fel face...o data papa cu pofta, data urmatoare..acelasi fel il scuipa cat colo...

Danasor.. pupam fetele frumoase si studioase ...cu papa de dimi....iris papa pe la 5.30 un bibe, pe la 8.30 inca unul...iar pe la 12, la prima masa solida, fructe cu iaurt, sau cu branzica si biscuiti (tot terci de bebe). Cateodata ii dau cereale straciatella de la milupa, in loc de fructe. Dupa ce isi papa masa, primeste gold flakes cu lapte, mozzarella, rosioare cherry, pilaf de orez, paste cu branza, cascaval, paine cu almette, sau cu branzica kidiboo, iaurt straciatella...sigur, nu toate deodata..in combinatii de "n" luate cate "k", in functie de inspiratia de moment, a mea sau a bonei si bineinteles, de dorinta princesitei.

Atlantique...v-am admirat in poze! Sunteti tare, tare dragalasi!

Mire.....Sa-ti fie de bine vopsitul!

Tomaca.....multumim mult pentru materialele de pe mail!

Simply......zile frumoase impreuna sa aveti, si La Multi Ani pentru tati de Ariana! Ce bunatati gatesti tu acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Acum doi ani la ora asta aveam pe piept o mogaldeata pentru care eu eram intreaga lume. Timpul insa zboara si universul lui s-a marit. Ce simt eu acum cu siguranta simtiti toate, asa ca va invit sa ne veselim si sa intindem masa mare: avem visinata de casa pt incalzire, aperitive ca sa domolim nitel fiebinteala, continuam cu o pizza cu ce vrea fiecare, sampanie si tort de mere si crema de zahar ars.
Va pup pe toate si va multumesc ca existati!
Revin mai tarziu, ca acum n-am loc la calc si va scriu de pe telefon.

Mergi la inceput

Nyny bine ca nu a fost mai rau! Ce dulce este el! Isi impaca sora.... puiul mic si empatic.

BF eu am citit pe niste tuburi cu homeopate ca inainte sa le iei nu trebuie sa consumi alcool, tutun, alimente cu miros puternic, mentolat. Daca este marketing, e organizat

Dece de cafea! Cum mai esti?

Tomaca sper ca nu, ca era si el cam bulversat. Ma bucur sa aflu ca se intampla si la alte case. Acum vrea sa faca doar la wc. Reductorul lui are un cioc de rata si cat sta vorbeste cu el (ma-macul nu ine pish, nu ine kk sau ma-macul apuma ine pish - asa ii spune, ma-macul, articulat si eu abia ma abtin sa nu rad de fata cu el si sa nu il mananc)

Ruxita, fara suparare, sper! Sa-ti iasa culoarea asa cum iti doresti! Eu mi-am facut o imagine despre cateva dintre voi si tu erai blonda
Sper sa functioneze tratamentul si sa scapati de raceala!
Sorry de laptop!

Lorex cum fu la examen? Ce te invidiez ca aveti intalniri de genul acesta. Noi parca suntem intr-un catun...

Danasor. Maine joc la loto
Dimineata eu ii dau ou ochi facut in apa sau omleta cu f putin ulei, pane cu crema de branza, paine cu unt si cas, paine cu unt si gem sau dulceata, cereale cu lapte, ocazional i-am dat cremwursti de curcan (din etichete rezulta ca sunt cu piept si pulpa si au doar condimente naturale), pate facut in casa...cam acestea sunt variantele.

Onitza, Livia

Mire, noi nu facem nimic special de Valentine"s Day, acolo o bomboana, o floare ceva... Desi as putea zice ca anul acesta este diferit ca plecarea noastra la munte a fost amanata pt weekendul viitor...daca nu nige iar. de aprecieri!
sa-ti fie de bine vopseaua!

Simply, ce de bunatati. Toata ziua faci cate ceva!
La multi ani sotului tau, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

Lali, asa si la noi, daca aude ca este cineva la baie incepe...mami pishu, tati pishu ....acum lucram la partea a doua
Eu am noroc cu el ca nu face f multe fitze la mancare. Are perioade cand nu mananca ceva si nu insist si ii dau dupa o perioada. Nu ii plac mancarurile cu sos....si cam atat. Dimineata mananca f bine. Eu gris, paste cu lapte ii dau seara daca nu ii place ce mancam noi.

Sorina de aprecieri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Acum doi ani la ora asta aveam pe piept o mogaldeata pentru care eu eram intreaga lume. Timpul insa zboara si universul lui s-a marit. Ce simt eu acum cu siguranta simtiti toate, asa ca va invit sa ne veselim si sa intindem masa mare: avem visinata de casa pt incalzire, aperitive ca sa domolim nitel fiebinteala, continuam cu o pizza cu ce vrea fiecare, sampanie si tort de mere si crema de zahar ars.
Va pup pe toate si va multumesc ca existati!
Revin mai tarziu, ca acum n-am loc la calc si va scriu de pe telefon.

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

de tratatie! Sa creasca mare si sanatos, sa aiba o viata frumoasa cu tot ce isi doreste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salut!

La multi ani, Arya Miruna!

La multi ani, Sebi!

La multi ani, Daniel!

Tomaca, interesante informatii despre acele remedii...M-ai pus pe ganduri. Trebuie sa ma documentez.

Cu olita...mai greu, dar macar e prietena, chiar daca nu e folosita in scopul in care a fost fabricata.

Atlantique

Simply, chiar ma gandeam ca am lansat-o si nimic...Mirela?

livia1980 nici Kiti nu vorbeste prea multe (mama, mami, tati, tata 9gata), noooc, papam, kk, pipi, bee(bebe), acm (acum), vavoo, kiti (Cristi), usoo (usor), apa si alte cateva pe care nu mi le amintesc). Si are si 2 ani si 2 luni, aproape. Rabdare, va vorbi si el.

Ruxita, lasa ca iti iese cum vei vrea tu, culoarea parului. Pana la urma, merita sa incerci, nu?

Trimit si mai incerc dupa ce-mi da voie, fi=miu...

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/27-martisoare" target="_blank">Martisoare

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Deci fete dragi, cine vine la o cafea weekendul viitor?

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

lalitica2000, esti cumva pacienta a dr. Tutunaru, scriai pe la "Asteptand un ingeras in viata noastra", subsectia "paciente optimiste a dr T"? Scriai de "mazariche" cadn erai cu burtica...

Tu esti au ba? Dca esti tu, ce repede a trecut timpul, se fac deja 2 ani! Imi aduc aminte ce fericita erai cand ai aflat de sercina!. Iti urez La multi ani pt David, si multa sanatate

Daca te confund, imi cer scuze, dar tot iti fac urarile de mai sus!

PS: ma scuzati pt "invazie" aici

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

da, da...eu sunt....multumim de urari...asa este, trece repede timpul asta de nici nu-ti dai seama...acum 2 ani si mai bine de jumate era o mazariche in burtica mea si acum...iaca...flacau in devenire..sa-ti traiasca si tie fetele si sa va aduca numai bucurii

Lali de David luptatorul nostru

Merci frumos! Asa este, timpul trece extraordinar de repede, astia mici cresc.. Deci gata, faceti 2 ani.. Mai tinem legatura!
Toate cele bune, pupici

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput