Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!
Raspunsuri - Pagina 15
alicredo spune:
am avut o zi libera ...maine lucrez...va puuup...noapte buna!
si azi am auzit ptr prima oara : "mami, hai!"...separate le stie de cateva saptamani..dar impreuna nu le-a spus pana acum
nyny spune:
... sa semnez si eu condica
Annaiss urez si eu La multi ani micutei tale cu intarziere. Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti.
Onitza petrecere frumoasa maine.
Ruxita sa-ti fie de bine schimbarea de look si bravo pt curaj. Cum mai e Kay?(mare lucru sa ai un sef intelegator, asta apropo de faptul ca te-a lasat sa pleci acasa ieri cand avea febra)
Mire nici noi nu sarbatorim Valentinul dar nici nu ma supar daca primesc cadou. Ati inceput marea operatiune sau mai amanati cateva zile?
Simply, sa traiasca tati de Ariana. Petrecere frumoasa maine.
Lalitica sanatate pt David si tati. Sa fie ceva usor care trece repede. Nici mocofanul meu nu prea mai bea lapte seara, in schimb mananca f bine mancare. Ii dau pe la 8 seara un castron plin cu ciorba ori pilaf ori paste... ce avem pregatit pt el ..si ii mai fac cam 120ml lapte dar trag mult de el sa-l bea. Nu i-as mai face dar nu scap de el, face parte din programul artistic de seara.
Danasor te admir pt sporul la invatat. Pupam ochisori frumosi de A.. Micul nostru dejun este acelasi de vreun an si jumatate incoace... combinatii de fructe: daca se poate banana in fiecare zi, e fan banana.. plus para, mar, kiwi, kaki (cand gasim), mandarina, portocala si mai cere cateodata biscuiti sau pufuleti. Acum imi dau seama, dupa ce am citit meniul la Mire ca nu i-am mai dat de mult gris/orez cu lapte... trebuie sa incep sa-i fac iar, stiu ca-i place. Altceva cum am citit la voi, gen: paine cu..., sau ou fiert/prajit/omleta nu vrea de nici o culoare. Foarte greu accepta alimente noi. Abia l-a convins Mara sa muste din snitel si pe urma nu-l mai opream. El are de fapt mai mult o problema cu forma de prezentare ... ca altfel daca e pasat mura-n gura n-are nici o treaba.
Atlantique ai ales niste poze super, le-am admirat. Alex e tare scump si expresiv. Ma bucur sa va cunosc.
Alicredo sa nu-ti faci probleme pt vacanta lui David ... il trimiti la distractie nu la vreo cresa saptamanala. Asta nu te face o mama rea. Iti dai seama ce rasfatat o sa fie? Mai greu o sa fie de voi fara el, dar decat sa va chinuiti si sa-l lasi cu cine apuci mai bine in centru atentiei cu bunicii. Si cu ocazia asta poate adementi si barza daca tot ramaneti porumbei singurei.
Livia WB. Noi stam binisor cu vocabularul dar asta e in mare masura meritul sora-sii.
Alexa hai afara din butoi. Stiu ca e greu dar o sa treaca si perioada asta nasoala... vor veni si zile senine. Ce mai face Dragos?
Micki de regula nu prea am timp sa ma rasfat dar pot sa spun ca ma deconectez uneori la o masa cu prietenii in oras (destul de rar acum ca e iarna) sau 15 min pe luna la pensat ... mi-am propus sa ajung si la manechiura tot asa o data pe luna, sper sa si reusesc... si cam atat.
Sorina poate reusesti sa te odihnesti putin in weekend.
Evyme multumim pt tratatie. Sa-ti traiasca puiul.
Tomaca multumim mult pt info de pe mail si nu numai. Maine ma bag la studiat.
Lorex super ca organizeaza gradinita astfel de intalniri. La noi sunt Sf-uri.
Hai ca sunt la zi ca parca picasem din luna. Ca de fiecare data sper ca n-am uitat pe nimeni si daca am facut-o n-a fost cu intentie.
Ma duc sa-mi mai pup o data puii si ma bag la barlog.
Noapte buna.
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Acum doi ani la ora asta aveam pe piept o mogaldeata pentru care eu eram intreaga lume. Timpul insa zboara si universul lui s-a marit. Ce simt eu acum cu siguranta simtiti toate, asa ca va invit sa ne veselim si sa intindem masa mare: avem visinata de casa pt incalzire, aperitive ca sa domolim nitel fiebinteala, continuam cu o pizza cu ce vrea fiecare, sampanie si tort de mere si crema de zahar ars. Va pup pe toate si va multumesc ca existati! Revin mai tarziu, ca acum n-am loc la calc si va scriu de pe telefon. din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!! |
cat pe-aci sa va ratez...
La multi ani si multa sanatate! O petrecere frumoasa sa aveti de 2 ani in casuta voastra (inca te mai invidiez pt achizitie, pt mine esti tipa care si-a luat casuta!) Si Sebi sa primeasca multe-multe cadouri si adaptare usoara la gradi! Nu vreau sa zic urari pt toata viata inainte ca poate ne mai vedem...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui atlantique Ruxita, fara suparare, sper! Sa-ti iasa culoarea asa cum iti doresti! Eu mi-am facut o imagine despre cateva dintre voi si tu erai blonda Sper sa functioneze tratamentul si sa scapati de raceala! Sorry de laptop! |
... aha, si ce m-a dat de gol ca sa zic asa (ca as fi de fapt o blonda?)
e grav daca pana si o femeie care vrea sa se faca blonda (adica eu) are prejudecati despre blonde, dar asta-i filmul...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalitica2000
are si david perioade cans refuza laptele si dimineata nu numai seara si atunci la prima lui masa, cea de lapte, care e pe la 7-7:30 dimineata eu ii dau gris cu lapte sau o budincuta de lapte cu vanilie, iaurt/branza cu fruct, biscuiti...depinde de fiztele lui, de ce imi accepta...daca mi-ar manca si mie paine ce bine ar fi...dar foarte rar accepta cate o felie de paine cu branzica/unt...david e foarte selectiv la masa si te ia prin surprindere...azi mananca ceva cu pofta si maine iti scuipa tot... Lali de David luptatorul nostru |
Lali, ziceai de gradi! cum e posibil asa ceva in cazul vostru??? nu ziceai ca aveti program foarte strict? sau doar pt cateva ore??? sau la o gradi foarte speciala???
Ruxita spune:
citat din mesajul lui miremia Deci fete dragi, cine vine la o cafea weekendul viitor? Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
mire, da, prezent!!!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui miremia Eu sunt cu vopseaua in cap. Si nu, nu ma fac blonda. Rux eu nu mi te pot imagina blonda, nici morcov. Ciocolata e prefereata mea, am incercat si eu o decolorare o data, n-a iesit cum am vrut eu dar poate mai incerc. Si vine imediat si Valentinul.....faceti ceva special? Noi nu l-am sarbatorit niciodata. Si asa cum bine zicea micki cum ramane cu intalnirea? Parca ne propusesem sa ne vedem in fiecare luna. Cus edinta foto pro a pufilor cum ramane? Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa-ti fie si tie de bine vopseaua! dar nu e vorba de o schimbare dramatica de look, nu?
Eu azi am trecut si pe la salon si coafeza m-a felicitat pt faptul ca am reusit sa nu-mi ard parul (ca vin atatia si atatia tipe la salon cu parul ars iasca si cu bube si cojite pe pielea capului)... aviz, evyme, e chiar periculos sa te faci singura cu decolorant ca poate sa ti se aprinda parul (iese fum!!!) si marea mea gresala a fost ca mi-am pus decolorant pe radacini si cand de fapt trebuia sa-l pun pe varfuri si abia la final sa pun si pe radacini, eu am facut invers ca la vopsit de par (deci nu sunt o tipa foarte smart)...
sedinta foto, DA, n-am zis eu ca m-am abonat la gashka???
sf. Valentin, NU!
Ruxita spune:
rasnesc la ora asta tardiv de tarzie un mic regret... (m-a trezit copilul, mi-a sarit somnu si am venit la bucatarie si dau iama in frigider!)
... regretul... din ciclul "Tu n-ai avut curaaaaajjjjj!!!" (adica eu)... n-am avut curaj sa divortez cand am aflat ca sunt insarcinata... adica n-am mai avut curaj sa finalizez o separare care putea fi benefica pt amandoi... n-am avut curaj sa fiu mama singura a doi copii, unul fiind bebe mic... acum imi dau seama ca m-as fi descurcat "just fine" si cred ca aceasta lipsa de curaj vine de la neincrederea in sine... (acum verific cu voi niste ipoteze poate imi impartasiti punctul de vedere)... un copil nu rezolva mare lucru intr-o relatie terminata... dar daca ma gandesc la binele suprem al copilul il vreau pe taica-su alaturi... onest insa ar fi sa ... totusi...
Nu avem o relatie dezastruoasa, e chiar una very friendly, dar doar friendly... ne ajutam si ne sustinem reciproc... impartim impreuna greutati si probleme... in momente de cumpana ma bucur ca-mi este alaturi... dar cum spunea si BF, eu n-ar trebui sa ma substitui liberului lui arbitru (sa-i fac program de gimnastici, lasat de tigari, program de duminica in familie, program de luat pastile, program de cursuri de calificari, program de credite, program de programari pe la diversi medici, program de slabit)... ar trebui sa-l las sa respire dupa bunul lui plac...
Stau in cumpana si cantaresc lucrurile ca sa fie bine pt toata lumea...
Ruxita spune:
tomaca, mi-am amintit...
se numesc remediile formule complexe de la PLantExtrakt... intra pe site-ul lor pt mai multe detalii.
Eu i-am dat formula 1 in combinatie cu 17 (pt stari febrile si sporirea rezistentei organismului la boli si infectii, inclusiv Candida)...
de cand ii dau homeopate parca e ceva mai bine, desi face in continuare un 37.4-37.6, dar ma gandesc ca o fi de la mucii care au devenit vascosi si colorati... dar respira mult mai bine, febra usoara (pana la urma febra e de bine, nu? ne arata ca organismul lupta), toata retinerea mea e ca o vom trena mai mult decat cu un trat alopat hotarat si nervos gen AB si s-ar putea sa avem multe alte zile febrile petrecute in intimitatea domiciliului pana isi face el doza optima de anticorpi anti-gradi...
decenuela spune:
neatza fetili....coffe fierbineteeee..cik la noi sun t -18
am citit si aseara si dimi...parca nici nu-mi vine sa raspund....sa nu omit pe careva deoarece toate scrieti atat de frumos...si mi-e atat de drag sa mai aflu una alata...
lali am ramas cu imaginea lui david de la sedinta foto....un baietel cu obrajori f rosii, ...cred ca viata voastraa intrat in normalul dat de situatie...si merg toate in ritmul lor...elsa fie sanatos...caastaecel mai imp.
nyny...wow de patanie...dar....eu te invidiez pt ca ai doi...e greu dar tare frumu...
onitza..bine ma bucur ca ai trecut pe la noi...nu uit ce prb ai av cu alaptatul...de mine...ce sa zic...nu cred ca am reusit sa dorm o noapte intreaga dar oricum...e mult mai bine...
mire , sa-ti fie de bine vopsirea...tre sa recurg si eu la treaba asta...
rux...esti ff sincera si de multe ori am senzatia ca te ajuta f mult sa te "descarci" aici, pe forum...iti face bine...eu recunosc, de multe ori ma abtin desi ..."as turna" dar am asa retineri...ca e forum public...si sunt pers care pot citi( poate nu o fac) si n-am chef sa se bucure de "reusitele" mele...
de data asta tac....cred ca m-am mai aprins eu o data cand afost vb de rel voastra...
eu sunt mult mai transanta...ori-ori...si poate nu e bine...sau cine stie...
jiji e topit dupa ta-su...chiar daca nu primeste atata atentie pe cat isi doreste si nu rel cea mai ok intre ei...uneori ma intrebam cum ar fi daca n-ar mai fi ok intre noi 2....si ma gandesc ca i-as frange inima lu jiji....chiar nu stiu...doar asa...sa fie ca in filme...chiar daca parintii se despart, sa ramana prieteni si sa creasca impreuna copilul astfel incat el sa nu simta acestia sunt despartiti....
e grele....tare grele...
cert e ca din fericire femeile sunt mai puternice si vrednice sa creasca singure copiii....
hai ca iar am luat-o pe aratura...
de intalneala....nu promit...pe motiv de stat JM cu jm...dar fac tot posibilul...poate o chem pe tanti...ne prinde bine o escapada...mai ales ca ultima data am dat cu absenta...
mi-am adus aminte. vecina mea de la 1 are un copil cu 7 luni mai amre ca jiji. e si ea pe un forum, la fel ca noi. si se intalnesc in fiecare an intr-un loc, la munte park unde si copiii se joaca etc. eu nu cred ca ar fi o idee rea sa ne vedem si noi intr-un we. imbinam utilul cu placutul...stabilim din timp sa fie ok...ce ziceti?
deci atata memorie de cacao am av si eu...
sa av un we superb
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...