Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!
Raspunsuri - Pagina 16
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela rux...esti ff sincera si de multe ori am senzatia ca te ajuta f mult sa te "descarci" aici, pe forum...iti face bine...eu recunosc, de multe ori ma abtin desi ..."as turna" dar am asa retineri...ca e forum public...si sunt pers care pot citi( poate nu o fac) si n-am chef sa se bucure de "reusitele" mele... de data asta tac....cred ca m-am mai aprins eu o data cand afost vb de rel voastra... eu sunt mult mai transanta...ori-ori...si poate nu e bine...sau cine stie... jiji e topit dupa ta-su...chiar daca nu primeste atata atentie pe cat isi doreste si nu rel cea mai ok intre ei...uneori ma intrebam cum ar fi daca n-ar mai fi ok intre noi 2....si ma gandesc ca i-as frange inima lu jiji....chiar nu stiu...doar asa...sa fie ca in filme...chiar daca parintii se despart, sa ramana prieteni si sa creasca impreuna copilul astfel incat el sa nu simta acestia sunt despartiti.... e grele....tare grele... cert e ca din fericire femeile sunt mai puternice si vrednice sa creasca singure copiii.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Neatza si la un ceai verde cu iasomie!!!
Dece, dap, sinceritatea e defectul meu major!!!
Dar pe de alta parte, nu scriu pe forum chiar orice, nu tot ce-mi trece prin minte, nu orice ma "doare", si nu scriu niciodata lucruri pe care persoanele vizate de postarile mele nu le cunosc sau ar putea sa le afle tocmai citind mesajele mele pe diverse forumuri... exact textul de mai sus (cu n-am avut curaj sa fiu mama singura) i l-am servit sotului... daca intelegi cum vine chestiunea...
pe de alta parte, urasc treaba cu spalatul rufelor in public si evit sa fac asta pe cat posibil si daca unii pot interpreta astfel, atunci avem notiuni foarte diferite despre cum se spala rufele in public si pe aceasta cale ma grabesc sa-mi cer scuze (ca postarile mele poate le-au provocat astfel de senzatii)...
Un forum e un forum... locul tau de intalnire cu restul lumii...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
atlantique spune:
Buna dimi!
de coffee Dece!
Alicredo felicitari pt reusita! acesta este startul!
Ruxita eram sigura ca ai sa ma intrebi! Nu am nici un motiv si nici o prejudecata vis-a- vis de blonde. Cred ca ai zis ca esti din Moldova si asa mi te-am imaginat blonda. Stai linistita ca erai genul de blonda dupa care intorceai capul pe strada
Cu cealalata problema nu stiu ce sa-ti zic decat ca tu stii cel mai bine ce se potriveste pt tine. Ca idee mama a ramas singura cu 2 fete la 28 ani si am supravietuit fata sechele
Eu nu i-am dat niciodata AB lui Alex, doar homeopate si antitermice cand a fost cazul, dar nici nu am avut probleme majore. pt pontul cu influcid. Uitasem sa iti spun ca l-am folosit cu succes acum ceva timp in urma
Nyny multumim de aprecieri! Sa stii ca si eu te invidiez ca ai doi ...si pereche, cred ca este greu dar merita fiecare moment. Abia astept si eu sa facem o fetita.
Dece si eu tot ca tine....am retineri sa zic cam tot ce imi trece mie prin cap...nu stii cine sta dupa cortina Chiar ma gandeam cand aveati pozele publice la inceput ca nici nu m-as gandi sa le postez pe cele cu noi.
Cu intalnirea, zicea si Lorex de ceva de genul acesta, cred. Mi-ar face placere sa ne intalnim asa prin vara la munte, undeva...
Eu, ca o mama responsabila ce ma aflu, am lasat copilul singur la desene si stau pe forum.
Ma duc sa arunc un ochi la el si revin.
lorex spune:
Fetelor care ati dat First Defence la pufi, de cate ori pe zi ati dat?
Fiica mea e racita iar, de data asta mai rau: muci galbeni, raguseala, febra asnoapte :(((((
...si maine trebuia sa ajung la Bt sa tai motul unei finute
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui lorex Fetelor care ati dat First Defence la pufi, de cate ori pe zi ati dat? Fiica mea e racita iar, de data asta mai rau: muci galbeni, raguseala, febra asnoapte :((((( ...si maine trebuia sa ajung la Bt sa tai motul unei finute |
Lorex......sorry de raceala Bobitei....
Pe First defence scrie modul de administrare....de 3 ori/zi cate 5 ml, cat timp simptomele sunt zgomotoase, si apoi, dupa disparitia simptomelor cate 5 ml, o singura administrare pe zi.
...sa treaca cat mai repede.
atlantique spune:
citat din mesajul lui lorex Fetelor care ati dat First Defence la pufi, de cate ori pe zi ati dat? Fiica mea e racita iar, de data asta mai rau: muci galbeni, raguseala, febra asnoapte :((((( ...si maine trebuia sa ajung la Bt sa tai motul unei finute _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Buna!
http://www.secom.ro/argint-coloidal--imunitate--anticorpi--antioxidant-0 uite, aici spune ca se da 1 lingurita de 3 ori pe zi.
Sanatate multa!
sorina_bz spune:
Si....buna dimineata, ca n-am salutat...am intrat direct cu bocancii
Sarumana de cafea, Dece, si de ceai verde, Ruxita...
Eu m-am trezit la 5, am hranit princesita, ea a dormit pana la 9, si eu am executat o jumulire, un pensat si o manechiura. Ma pregatesc sa-mi pun o vopsea in par, si sa imi fac si pedichiura, ca nu se mai poate.
atlantique spune:
citat din mesajul lui lorex Fetelor care ati dat First Defence la pufi, de cate ori pe zi ati dat? Fiica mea e racita iar, de data asta mai rau: muci galbeni, raguseala, febra asnoapte :((((( ...si maine trebuia sa ajung la Bt sa tai motul unei finute _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Uite, eu stiam ca merg bine impreuna http://www.secom.ro/colostru--probiotice--imunitate-copii--refacere-flora-intestinala--antiviral-copii--antiba-0
colostrum si first defence.
atlantique spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Si....buna dimineata, ca n-am salutat...am intrat direct cu bocancii Sarumana de cafea, Dece, si de ceai verde, Ruxita... Eu m-am trezit la 5, am hranit princesita, ea a dormit pana la 9, si eu am executat o jumulire, un pensat si o manechiura. Ma pregatesc sa-mi pun o vopsea in par, si sa imi fac si pedichiura, ca nu se mai poate. Sorina, mami de Diana si Iris |
Tu le faci pe toate singura? Eu am 2 maini stangi, nu ma descurc decat cu ajutor de specialitate
Acum sunt suparata ca peste doua saptamani cosmeticiana mea pleaca definitiv din tara. Mi-e groza sa ma gandesc unde gasescalta la fel de buna, care sa nu-mi strice fata cu sprancene pensate aiurea.
Felicitari ca tu poti sa nu depinzi de nimeni
atlantique spune:
Noi de ieri suntem la regim ca am fost joi seara la o petrecere de copii si a mancat alex pizza acolo (ii mai dadusem dar doar cu rosii si branza) iar ieri la 5 dimi a inceput sa faca scaune moi. Asa ca a prestat orez fiert cu morcov....Saracul, el nu mai mananca nici pilaf facut cu supa de pasare...imi inchipui ce placere a fost orezul acela pt el....dar ce face foamea din om...
Azi o sa incerc sa ii dau si putin piept de pui langa acelasi orez. Pana acum se pare ca este mai bine.