Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!
Raspunsuri - Pagina 17
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atlantique Tu le faci pe toate singura? Eu am 2 maini stangi, nu ma descurc decat cu ajutor de specialitate Acum sunt suparata ca peste doua saptamani cosmeticiana mea pleaca definitiv din tara. Mi-e groza sa ma gandesc unde gasescalta la fel de buna, care sa nu-mi strice fata cu sprancene pensate aiurea. Felicitari ca tu poti sa nu depinzi de nimeni |
Atlantique.......din pacate....sunt nevoita sa ma descurc...la indemanare nu stau nici eu foarte bine, dar m-am mai obisnuit...Inainte de iris....nici nu ma gandeam ca as putea sa ma execut singura...aveam programari permanente, saptamanale, la salon, pentru toate manevrele...Acum...asta e...n-are cine sa stea cu tanara, asa ca incerc sa ma descurc singura, ca nu-i chip sa stau asa.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui atlantique Noi de ieri suntem la regim ca am fost joi seara la o petrecere de copii si a mancat alex pizza acolo (ii mai dadusem dar doar cu rosii si branza) iar ieri la 5 dimi a inceput sa faca scaune moi. Asa ca a prestat orez fiert cu morcov....Saracul, el nu mai mananca nici pilaf facut cu supa de pasare...imi inchipui ce placere a fost orezul acela pt el....dar ce face foamea din om... Azi o sa incerc sa ii dau si putin piept de pui langa acelasi orez. Pana acum se pare ca este mai bine. |
Refacere rapida va dorim!
atlantique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Atlantique.......din pacate....sunt nevoita sa ma descurc...la indemanare nu stau nici eu foarte bine, dar m-am mai obisnuit...Inainte de iris....nici nu ma gandeam ca as putea sa ma execut singura...aveam programari permanente, saptamanale, la salon, pentru toate manevrele...Acum...asta e...n-are cine sa stea cu tanara, asa ca incerc sa ma descurc singura, ca nu-i chip sa stau asa. Sorina, mami de Diana si Iris |
Eu am noroc ca daca am nevoie o chem pe mama sau pe sora mea si stau cu el o ora sau doua. Le prezint frumos programarile si plec. Acesta este timpul meu pentru mine. Iar la manichiura vine o fata la mine acasa si ma face cat doarme puiul.
Sunt norocoasa, daca stau sa ma gandesc
atlantique spune:
Este asa un soare afara...dar frig rau. Mai astept ca poate mai creste putin temperatura si putem sa iesim si noi cu sania.
Intre timp mai prestez ceva treburi administrative....si forum
ana_g spune:
Fara multe introduceri si cu mii de scuze ca absentez, va anunt ca stefan va mai avea un frate!
Voi modifica semnatura data viitoare, acum va pup si fug, am un botez
_
mama lui Stefan, pui scump si 16+ piersicuta cu coditze
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g Fara multe introduceri si cu mii de scuze ca absentez, va anunt ca stefan va mai avea un frate! Voi modifica semnatura data viitoare, acum va pup si fug, am un botez _ mama lui Stefan, pui scump si 16+ piersicuta cu coditze |
felicitari!!! deci pana la urma e cu coitze si nu coditze! (sotul e de parere ca pt un copil e mai bine sa fii baiat si il cred pe cuvant!)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
Neatza si la un ceai verde cu iasomie!!! Dece, dap, sinceritatea e defectul meu major!!! Dar pe de alta parte, nu scriu pe forum chiar orice, nu tot ce-mi trece prin minte, nu orice ma "doare", si nu scriu niciodata lucruri pe care persoanele vizate de postarile mele nu le cunosc sau ar putea sa le afle tocmai citind mesajele mele pe diverse forumuri... exact textul de mai sus (cu n-am avut curaj sa fiu mama singura) i l-am servit sotului... daca intelegi cum vine chestiunea... pe de alta parte, urasc treaba cu spalatul rufelor in public si evit sa fac asta pe cat posibil si daca unii pot interpreta astfel, atunci avem notiuni foarte diferite despre cum se spala rufele in public si pe aceasta cale ma grabesc sa-mi cer scuze (ca postarile mele poate le-au provocat astfel de senzatii)... Un forum e un forum... locul tau de intalnire cu restul lumii... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
offf rux...departe de mine gandul asta...treaba cu spalatul rufelor..etc....am inteles perfect ce-ai vrut sa zici acu si faptul ca e un forum public.
eu ma refereamstrict la mine...si exact cum ai zis si tu... nu imi pot spune off-ul tot timpul desi nu m-as feri de voi pt ca imi sunteti ca o famile...si atuncio fac asa...mai cu perdea...ca asta e lumea in care traim...de kk....sau na spun uneori chestii care poatevreau sa fie..."citite"....asa cum ai zis si tu de altfel...
te rog sa ma scuzi ink o data daca m-am fc prost inteleasa...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
ana, felicitari....hm ca si bea...nu vru sa fie cu fundite...lasa , sanatos sa fie...
antic...f bine ca ai timp si pt tine....admir doamnele
stateam aici la calc si...i-am pus ciorapii lui jiji( se baga in pat si cere sa i sedea jos) si cum n-a vrut sa doarma...i-am pus pe motiv ca e frig....eu nu aveam si el ce-a fc...s-a dus in sertat la mine mi-a adus o pereche deciorapi mi i-a dat si a zis..mami...apii... cum are el grija de mine...
evident suntem in faza...dormim sau nu dormim la amiaza..si iar se
lasa cu...delicatesuri
lorex , sanatate bobitei
of a gasit un spary cu apa termalasi ma capiaza...s-a udat tot...plus ca vrea sa-i fasaie in gura...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexia28 spune:
LA MULTI ANI SEBI !!!
LA MULTI ANI DANIEL !!!
Sa fiti sanatosi, norocosi, sa aveti viata lunga si frumoasa alaturi de familiile voastre!