Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Fara multe introduceri si cu mii de scuze ca absentez, va anunt ca stefan va mai avea un frate!
Voi modifica semnatura data viitoare, acum va pup si fug, am un botez

_
mama lui Stefan, pui scump si 16+ piersicuta cu coditze

Ana felicitari! Sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Dece nu am timp dar incerc sa imi fac. Nu stiu ce intra la tine la categoria "doamne", dar eu nu ma incadrez in ce intra la mine in categoria "doamne", daca intelegi ce vreau sa spun

Nici A nu sta cu ciorapi sau papucei, ii scoate imediat ce ii pun si asa a fost de mic. Dar daca me vede pe mine fara papuci se apleaca si ma incalta

Spor la somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Ce o fi cu Alexutzzza? Ca nu a mai scris de ceva vreme.

Atiq! nu va mai ajung din urma, ce sa fac

Am recuperat tot, evident nu tin minte nimic
spun repede un
La Multi Ani tuturor pufuletilor pe care i-am ratat, ii zic de pe prima pagina ca nu ma tine memoria ca am recuperat maui mult de un capitol in utlima ora:

Marcu de satulica
Lucas Gabriel de Oani_2002
Maria Dalia de adina_bulina
Ioana-Cristina de mandruta
rox_y
Arya-Miruna de Annaiss
Sebastian Mihai de Evyme
Daniel Alexandru de Onitza

Ariana de Simply

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Imunizare eu acum ii dau Imunal Junior de l a Sandoz ca am falimentat cu produsele de la Secom asta vara, care da se pare ca sunt bune ca Yannis nu a mai trecut prin nimic sever de atunci, nimi care sa-l tina acasa, poate max o zi nu muci verzi/galbeni, nu mai mult de 1 zi de febra si nici aia f mare.
MARE ATENTIE ca vad ca s-au vehiculat diverse pe aici gen sa le dati deodata sau sa dati intai colostru apoi first defence. Producatorul recomanda o cura de imunizare de 3 luni (ca orice homeopat are nevoie de 3 luni ca sa mearga, de ce credeti ca am falimentat eu?) si Prima luna e de First Defence (aviz amatorilor ca e nevoie cam de 2 sticlute ) urmat de 2 luni de Colostrum.
Eu cred ca i-am dat de 2 ori pe zi First Defence, daca reuseam!!! ca l-am administrat f greu, de aia eu i-am dat numai 1 sticluta de First Defence ca nu l-a luat bine de nici o culoare si apoi am continuat cu colostrum.

Imunalu asta de la Sandoz il ia f bine, ori a mai crescut si ia "bulina" ori e mai ok la gust nu stu ce sa zic.

...nu mai stiu ce vroiam sa scriu...
in afara de multe
si tot respectul pentru MIREMIA ca nu stiu ce ne faceam fara ea!

Ah! Tomaca, da am fost la serviciu toata saptamana chiar si in cele 2 zile in care strada a fost inchisa. Luni seara am trecut prin ceva similar cu ce a fost cand am ramas blocate pe strada, dar de data asta erau mai putine masini si poate multi aveau experienta din trecut asa ca au intorsmult mai repede in loc si au plecat pe alte parti si deci am ajuns mai repede acasa decat in noaptea horror.

In dimineata de dupa viscol (marti sau miercuri? nu mai stiu) am iesit de pe strada cu excavatorul ca era complet blocata si desi am incercat sa ies cand am vazut ca au reusit 2 jeepuri si un audi care a plecat cu viteza mare mare si mai mult a zburat, cik sa plec si eu normal ca nu am mai acelerat cand am vazut cum ma duc pe zapada ca mi-era ca zbor in camp cu copil cu tot si am ramas blocata nasol, nu m-au putut scoate nici impinsa nici cu lopeti, al meu era si el blocat fix in spatele meu noroc ca a venit repede excavatorul si ne-a scos de acolo, a curatat strada in fata noastra si pe teren relativ curat in fata am plecat usor impinsi dein spate.

Oricum.... luni si marti am ajuns acasa tarziu din cauza de trafic naspa viscol si ninsoare.
Miercuri am trecut pe la Mothercare sa iau o protectie laterala pentru pat (ca-i dau jos gratiile lui Yannis) si ne-am intors prin alta parte decat in mod obisnuit si ne-am blocat iar in trafic.
Joi m-am oprit la o prietena unde am stat cu tot cu Yannis pana la 9 jumate ca ma saturasem deja sa stau cu orele blocata in trafic si dupa o barfa mica am ajuns in numai 12 minute acasa in lipsa de trafic la ora de varf.
Vineri am fost la Mire si Mara sa recuperez copilul si normal ca am mai stat cu ele un pic... Mire este asa cum probabil v-ati dat seama ofata deosebita, una intr-o mie ! S-a incumetat ea sa il ia pe Yannis de la gradi ca eu am avut niste intalniri la serviciu iar tati nu ar fi putut ajunge in timp util, de la gradi nu l-ar fiputut tine peste program ca aveam o mare sedinta cu parintii de la grupa pregatitoare sa discute legea si nebuniiile si cum Mire era aproape am rugat-o daca poate si nu a ezitat!
Diminetile ma scol la 6:45 si intru in viteza....cam de asta am absentat.

Mi-e dor de voi!
SI mi-e dor de timpul cand stateam cu Yannis si faceam ce vroiam noi toata ziulica!
Cum spunea Mirela, e o varsta foarte frumoasa, vrea sa repete, ma ia de mana peste tot, ma pupa si ma imbratiseaza din senin asa il apuca dragul zice pe zi ce trece tot mai multe (pocul e porcul, calu il zice corect pii sunt copii si mai multe dar nu le zice /repeta constant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

offf rux...departe de mine gandul asta...treaba cu spalatul rufelor..etc....am inteles perfect ce-ai vrut sa zici acu si faptul ca e un forum public.
eu ma refereamstrict la mine...si exact cum ai zis si tu... nu imi pot spune off-ul tot timpul desi nu m-as feri de voi pt ca imi sunteti ca o famile...si atuncio fac asa...mai cu perdea...ca asta e lumea in care traim...de kk....sau na spun uneori chestii care poatevreau sa fie..."citite"....asa cum ai zis si tu de altfel...

te rog sa ma scuzi ink o data daca m-am fc prost inteleasa...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

mda, chestia cu sinceritatea e cu dus si intors... de regula, ne "laudam" ca ne este bine si preferam sa tacem cand nu ne e... cand o femeie spune ca are o relatie si casnicie perfecta (desi ma indoi ca e, chiar avem tendinta de a cosmetiza usor realitatea de ochii lumii) iar alta spune ca ar vrea o schimbare, de fapt ambele fac acelasi lucru, impartasesc experiente, sentimente si emotii... si doar pt ca realitatea celei de-a doua nu e tocmai roz, avem impresia ca ar da din casa...

dar chiar azi am prins o idee, dintr-un serial, pe care nu-l urmaresc, m-am uitat doar cateva secvente dintr-un episod ales la intamplare (!)...o tipa scrisese o carte despre viata ei (ea fiind psiholog) si sotul ei era suparat din acest motiv pentru ca i-a expus viata lui... ea se apara, ca si-a povestit doar viata ei, iar el face parte din viata ei... cred ca asta ar fi riscul primar... cand te expui, te supra-expui si mai expui si viata celor apropiati tie... si ei n-au ales sa faca asta, spre deosebire de tine...

aaa, si de partea cu rufele, chiar n-am crezut ca ai fi crezut asta... am facut o referinta asa mai contextuala generala...

de regula nu am retineri mari in a povesti despre mine... si am tendinta de a spune prea multe... spre deosebire de sora-mea care spune prea putine si se supara ingrozitor pe mama cand povesteste cuiva despre ea (nimicuri si kkturi marunte), nu suporta gandul ca cineva ar putea sti ceva despre ea!!! (chestii de genul ca si-a cumparat mobila sau ca au vandut niste grau...)... mda, e o chestie de feeling de securitate personala la expuneri publice...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
in afara de multe

Mamica de copil neastamparat Yannis

Stai asa ca nu-i asa! Eu am absentat in ultima vreme de la schimbul 3, pe motiv ca ma ia somnul pe la 12.
Asa ca sunt pt (banuielile mele) Simply, Sorina, Nyny si Tomaca.

Cum e pe la voi acum? M-am intors din Baneasa de vreo 2 ore si deja se circula greoi.

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Sa propuna cineva o locatie si o zi din saptmana viitoare/weekendul viitor pt iesire. Pe mine daca ma intrebati, as alege tot ceva din zona unde am fost data trecuta.

Cine mai vine?

Cu sedinta foto...sa ridice o mana sus cine doreste si dupa ce ne facem o idee despre cati pufi vor fi, o rugam pe lali sa sune stabileasca o zi.

_

Mergi la inceput

...pe Ela azi am convins-o sa duca alimente la sinistrati (a incercat s-o mituiasca pe prietena sa sa mearga impreuna si aia i-a zis ca sinistrati or sa tot fie si ca nu are chef azi, i-am dat Elei vreo 20 de lei sa cumpere niste conserve si ce mai crede ea ca ar avea nevoie un om aflat in situatie limita, se cheama ca am responsabilizat-o! si s-a dus si inca n-a venit... si ma intreb daca s-a dus sa dea alimente la sinistrati, sau a convins-o pe prietena ei sa iasa la o pizza... la fel de plauzibil...)

... sotul si-a facut niste afise si s-a dus sa protesteze in piata Univ... (asta dupa ce ieri l-am facut cu ou si otet ca a stat 14 ore nedezlipit de calculator acum dau din casa...)

si am mai vrut sa zic de Kay ca s-a refacut foarte repede cu homeopatele de care v-am tot pomenit... mucii sunt pe terminate, tusea la fel.. febra n-a mai facut... sunt impresionata!!! doar 3 zile l-am tinut pe homeopate... asta dupa ce sapt trecuta i-am dat AB 5 zile si tot nu i-a trecut...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

...pe Ela azi am convins-o sa duca alimente la sinistrati (a incercat s-o mituiasca pe prietena sa sa mearga impreuna si aia i-a zis ca sinistrati or sa tot fie si ca nu are chef azi, i-am dat Elei vreo 20 de lei sa cumpere niste conserve si ce mai crede ea ca ar avea nevoie un om aflat in situatie limita, se cheama ca am responsabilizat-o! si s-a dus si inca n-a venit... si ma intreb daca s-a dus sa dea alimente la sinistrati, sau a convins-o pe prietena ei sa iasa la o pizza... la fel de plauzibil...)

Abia astept sa aflu deznodamantul.

... sotul si-a facut niste afise si s-a dus sa protesteze in piata Univ... (asta dupa ce ieri l-am facut cu ou si otet ca a stat 14 ore nedezlipit de calculator acum dau din casa...)

Tot respectul pt el!

si am mai vrut sa zic de Kay ca s-a refacut foarte repede cu homeopatele de care v-am tot pomenit... mucii sunt pe terminate, tusea la fel.. febra n-a mai facut... sunt impresionata!!! doar 3 zile l-am tinut pe homeopate... asta dupa ce sapt trecuta i-am dat AB 5 zile si tot nu i-a trecut...

Super!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Imunizare eu acum ii dau Imunal Junior de l a Sandoz ca am falimentat cu produsele de la Secom asta vara, care da se pare ca sunt bune ca Yannis nu a mai trecut prin nimic sever de atunci, nimi care sa-l tina acasa, poate max o zi nu muci verzi/galbeni, nu mai mult de 1 zi de febra si nici aia f mare.
MARE ATENTIE ca vad ca s-au vehiculat diverse pe aici gen sa le dati deodata sau sa dati intai colostru apoi first defence. Producatorul recomanda o cura de imunizare de 3 luni (ca orice homeopat are nevoie de 3 luni ca sa mearga, de ce credeti ca am falimentat eu?) si Prima luna e de First Defence (aviz amatorilor ca e nevoie cam de 2 sticlute ) urmat de 2 luni de Colostrum.
Eu cred ca i-am dat de 2 ori pe zi First Defence, daca reuseam!!! ca l-am administrat f greu, de aia eu i-am dat numai 1 sticluta de First Defence ca nu l-a luat bine de nici o culoare si apoi am continuat cu colostrum.

Imunalu asta de la Sandoz il ia f bine, ori a mai crescut si ia "bulina" ori e mai ok la gust nu stu ce sa zic.

...nu mai stiu ce vroiam sa scriu...
in afara de multe

Ah! Tomaca, da am fost la serviciu toata saptamana chiar si in cele 2 zile in care strada a fost inchisa. Luni seara am trecut prin ceva similar cu ce a fost cand am ramas blocate pe strada, dar de data asta erau mai putine masini si poate multi aveau experienta din trecut asa ca au intorsmult mai repede in loc si au plecat pe alte parti si deci am ajuns mai repede acasa decat in noaptea horror.

In dimineata de dupa viscol (marti sau miercuri? nu mai stiu) am iesit de pe strada cu excavatorul ca era complet blocata si desi am incercat sa ies cand am vazut ca au reusit 2 jeepuri si un audi care a plecat cu viteza mare mare si mai mult a zburat, cik sa plec si eu normal ca nu am mai acelerat cand am vazut cum ma duc pe zapada ca mi-era ca zbor in camp cu copil cu tot si am ramas blocata nasol, nu m-au putut scoate nici impinsa nici cu lopeti, al meu era si el blocat fix in spatele meu noroc ca a venit repede excavatorul si ne-a scos de acolo, a curatat strada in fata noastra si pe teren relativ curat in fata am plecat usor impinsi dein spate.

Oricum.... luni si marti am ajuns acasa tarziu din cauza de trafic naspa viscol si ninsoare.
Miercuri am trecut pe la Mothercare sa iau o protectie laterala pentru pat (ca-i dau jos gratiile lui Yannis) si ne-am intors prin alta parte decat in mod obisnuit si ne-am blocat iar in trafic.
Joi m-am oprit la o prietena unde am stat cu tot cu Yannis pana la 9 jumate ca ma saturasem deja sa stau cu orele blocata in trafic si dupa o barfa mica am ajuns in numai 12 minute acasa in lipsa de trafic la ora de varf.
Vineri am fost la Mire si Mara sa recuperez copilul si normal ca am mai stat cu ele un pic... Mire este asa cum probabil v-ati dat seama ofata deosebita, una intr-o mie ! S-a incumetat ea sa il ia pe Yannis de la gradi ca eu am avut niste intalniri la serviciu iar tati nu ar fi putut ajunge in timp util, de la gradi nu l-ar fiputut tine peste program ca aveam o mare sedinta cu parintii de la grupa pregatitoare sa discute legea si nebuniiile si cum Mire era aproape am rugat-o daca poate si nu a ezitat!
Diminetile ma scol la 6:45 si intru in viteza....cam de asta am absentat.

Mi-e dor de voi!
SI mi-e dor de timpul cand stateam cu Yannis si faceam ce vroiam noi toata ziulica!
Cum spunea Mirela, e o varsta foarte frumoasa, vrea sa repete, ma ia de mana peste tot, ma pupa si ma imbratiseaza din senin asa il apuca dragul zice pe zi ce trece tot mai multe (pocul e porcul, calu il zice corect pii sunt copii si mai multe dar nu le zice /repeta constant)

Mamica de copil neastamparat Yannis

gata, m-ai convins! cand o sa vreau o viata mai aventuroasa si mai putin lipsita de probleme, o sa-mi iau masina! sau 2...

Nu ai posibilitate sa iei transport public? metrou, ratb?

Mergi la inceput