Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

... ca de obicei hop si eu la miezul noptii. Greu tare cu timpul asta... da' am vazut ca ati avut ceva de lucru. Nu stiu cand o sa ma pun la zi si eu... curand sper.

Noi am avut o tentativa esuata de trecere la pat obisnuit de 1 persoana. Mara se tot ruga de ceva timp de noi sa o lasam sa doarma in patul de sus, i-am luat o margine lunga de protectie si am incercat marea cu degetul... ea sus, Dav jos. Mi-am propus sa-l las si pe el sa se urce ori de cate ori vrea sus pt ca oricum cu cat ii explic/interzic mai mult, cu mai multa inversunare cauta sa ajunga acolo... ca-n vorba aia 'fructul oprit cel mai dorit'. Cat putea sa tina si entuziasmul asta? Ar fi trebuit sa se plictiseasca la un moment dat. Asa ca m-am inarmat cu rabdare si l-am urmarit toata ziua... aoleu aveam inima cat un purice la fiecare miscare mai brusca dar incercam sa par cat mai relaxata ca sa nu se prinda cat sunt stresata. Cum spuneam a fost o tentativa esuata pt ca n-a durat mai mult de 24h incercarea... am renuntat dupa ce l-a impins Mara de pe trepte si-a lovit cu gura de calorifer. S-a lasat cu urlete de ambele parti... Dav pt ca il durea buza si Mara pt ca am decis pe loc sa se intoarca in patul de jos si i-am blocat calea de acces spre patul de sus demontand-ui treptele. La cat de mult si-a dorit sa doarma acolo eu chiar am crezut ca o sa ma inteleg omeneste cu ea. A fost foarte schimbatoare azi... ba il indemna sa urce in patul ei sa se joace impreuna ba il respingea si nu-l mai vroia deloc... toata ziua asta am facut... Mara sa ai grija si de el sa nu cada de acolo( eram eu oricum cu ochii-n patru dar vroiam sa o implic si pe ea), sa nu-l impingi niciodata ca se poate lovi rau... am si avertizat-o de cateva ori ca daca nu inceteaza cu rautatile revine la patul de jos si uite ca intr-o clipa s-a intamplat. Si asa a plans si a suspinat... si eu pe langa ea ca si mi-e mi-a parut tare rau ca i-am rapit placerea asta. Ne-am tinut in brate pana a adormit, s-a dat si Dav jos din tzarcul lui si s-a asezat langa noi... o mangaia pe par mami, Mala moasa (frumoasa)... acum imi aduc aminte ca dupa 'accident' au inceput amandoi sa planga si dupa ce s-a potolit el din plans s-a dus la ea cu bratele deschise si cu cioculetzul intins sa o pupe Mala ata-ma (iarta-ma)... sa o impace si pe ea, de parca lucrurile stateau invers... el a impins-o si ea s-a lovit.
Mor pe mine cateodata cand gandesc cat o gaina. M-am imbatat ca fraiera cu apa rece crezand ca e suficient de mare incat sa o responsabilizez intr-o situatie atat de riscanta... adica eu n-am fost suficient de prudenta si am avut pretentie la ea. Bine ca nu a fost mai rau... i s-a umflat buza de la busitura, sper sa nu se fi lovit la dinti. Voi vedea maine.

Ma bag la un dus. Va pe toate. Noapte buna!

Mamica fericita de Mara si de David

offf, puisorii dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

LA MULTI ANI SEBI !!!

LA MULTI ANI DANIEL !!!

Sa fiti sanatosi, sa aveti viata lunga si frumoasa alaturi de cei ce va iubesc !

La multi ani si de la noi pufuleti frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna, fetelor, ne mai tineti minte?:D

MUltumim din suflet pentru urarile calduroase, dragele noastre NYNY, SORINA, DECENUELA, TOMACA, MIREMIA, BLUE FLOWER, si tuturor prietenelor care s-au gandit la noi, va pupam dulce pe fiecare in parte si va dorim petreceri frumoase cu printisori si printese din cei mai fericiti!!!!

Urez si eu lui SEBI un calduros LA MULTI ANI!!!!!!!

A trecut foarte mult timp de cand "nu am mai dat" pe la voi, nu v-am uitat, iar timpul nu este o scuza insa am intrat f rar pe DC fiindu-mi greu sa fac fata si job-ului, copiilor (fiecare cu sv-ul lui cel mare la scoala cls I cel mic e cresar), FB-ului -boala grea , etc:D

Azi implinim 2 anisori, dam de beut, papica ce doriti!!!!! Acum 2 ani pe vremea asta aveam niste contractii infernale la 5 min si imi pregateam bagajelul, pe la 8 m-am internat pe la 11.30 am nascut. Acum suntem mari, se cam termina perioada de bebeluseala si nu pot crede ce repede trece timpul!!! Nu au iesit caninii, avem putintei dinti dar 4 masele, iar fiecare eruptie este asociata cu viroze, deja s-a intamplat de prea multe ori sa fie coincidente. NU dormim noptile, oare DECENUELA doarme bine acum? E la cresa IV Titan, s-a acomodat f bine, papa bine acolo, doarme, danseaza cu doamnele:D , se joaca, suntem multumiti. E cam bolnavicios din pacate, avem la activ iarna aceasta 2 pneumonii si 6 bronsiolite, cam asa. Nu am scapat de pampersi, la vara e nazdravan :D il supara pe frate-su , ii ia jucariile si nu i le mai da inapoi , dorm amandoi in aceeasi camera....:) Ii plac f mult cartile, te ia de mana iti aduce cartea, se asaza la tine in brate si doreste sa ii spui ce iti arata cu degetul, apoi repeta si el. Suntem fani Thomas in continuare, dar ne place si Mickey MOuse ( el ii spune Kiki :D )
I-am luat cadouas bineinteles pe Mickey interactiv:
http://www.ebebel.ro/clementoni-plus-mickey-interactiv.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Maine avem party-ul, voi pregati 2 platouri rustice (unul de aperitive si unul mai consistent), tort - ponei, briose cu glazura de ciocolata, saleuri, voie buna cat cuprinde!

VA pupam si va multumim pentru atentia acordata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Onitza

Evyme niciun semn?:D O placinta de dovleac, ceva?

Eu sunt cu vopseaua in cap. Si nu, nu ma fac blonda. Rux eu nu mi te pot imagina blonda, nici morcov. Ciocolata e prefereata mea, am incercat si eu o decolorare o data, n-a iesit cum am vrut eu dar poate mai incerc.

Nyny

Simply spor la invatat si momente cat mai frumoase cu tati!

Si vine imediat si Valentinul.....faceti ceva special? Noi nu l-am sarbatorit niciodata.

Si asa cum bine zicea micki cum ramane cu intalnirea? Parca ne propusesem sa ne vedem in fiecare luna. Cus edinta foto pro a pufilor cum ramane?

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Si vine imediat si Valentinul.....faceti ceva special? Noi nu l-am sarbatorit niciodata.

_

Multumesc, dar nu mai invat m-a cuprins lenea , acum fac sarmalute si tort ,ca maine il sarbatorim pe tati .

Nici noi nu am sarbatorit Valentine's Day .

Eu sunt fan vopsit brunet . Sa iti fie de bine vopseala , si tie Rux (sa te faci stil Marilyn Monroe )

La multi anisori Sebastian si Daniel

Sa fiti mereu fericiti si sanatosi

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Ziua buna si de la noi….eu azi stau acasa ca daca nu avem caldura la birou…zi administrativ…am vrut eu sa mai lenevesc prin pat, dar daca david nu a mai avut somn de la 7…s-a dus leneveala mea…cu bona nu a vrut sa stea, ca daca sunt eu acasa…poate sa vina si regele…nu conteaza….acu isi face somnul de dinainte de pranz…la masa de 10 dimineata a tras niste tipete ca eram gata sa ma duc sa vad ce are, dar m-a tinut sotul sa nu ma duc peste bona…sa o las sa-si faca treaba.

Pe mine ma dispera david ca nu mai vrea sa bea lapte seara. Imi era mult mai comod, recunosc, cand ii dadeam biberonul cu lapte sa bea…acu tot incerc sa-l ademenesc si el tot imi zice nu-nu-nu, dar daca il intreb daca vrea sa manance laptele cu cereale cu lingurita zice un da hotarat…problema este ca zice ca mananca dar tot cu fitze baga in el…bine macar ca nu dureaza masa cate o ora ca la pranz. In 20 de minute si-a mancat portia.

A inceput sa aiba si david muci de ieri, asa ca am trecut pe oscillo si aspirat cat mai des. Sper sa scapam usor. Din pacate a racit tati de david si bag de seama ca a luat de la el.

Simply, lasa-l incolo de net…mai bine profiti de zilele astea cat e sotul acasa ca sa inveti si sa stati toti trei impreuna…forumul tot aici e

Livia, bine ai revenit…stai linistita ca mai sunt destui pufi care nu vorbesc…nici al meu nu rupe foarte mult…ei sunt acum la faza de acumulare si dintr-o data o sa vorbeasca direct in versuri

Wow Ruxita…blonda zici? Jur ca nu mi te pot inchipui blonda…musai sa ne arati poze…felicitari pentru curajul de a trece de la bruneta la blonda…

Atlantique..ce sa zic…inceputul e promitator…las ca o sa faca si la wc…eu inca nu l-am pus la wc ca face bine la olita, dar pentru ziua lui am dat comanda unei prietene sa-i ia reductor si scarita….sa vedem…pe mine cand ma vede la wc vine la mine si zice …mami, pipi….asa ca el stie de pipi, acu tre sa-l invat ca si caca se face acolo

Nyny, imi pare rau ca a esuat mutatul Marei in patutul de sus. Cred ca nu este usor cu doi copii…trebuie sa multa rabdare si tact sa explici la fiecare pe limba lui ce e bine si ce e rau…off, cand am citit de lovitul de calorifer…ma gandeam la mai nasoale…bine ca a trecut…si ce dragut a fost el cum mergea sa-si ceara scuze…chit ca nu avea nici o vina.

hai ca trimit mesajul ca aud tipete chit ca david e cu bona, bunica si sotul...poate e prea multa lume pe capul lui, dar daca acu e marait iniante de masa...la masa va fi horror...

Mergi la inceput

Citat:

LA MULTI ANI SEBI !!!

LA MULTI ANI DANIEL !!!

Sa fiti sanatosi, sa aveti viata lunga si frumoasa alaturi de cei ce va iubesc !

.....subscriu si eu....tot binele din lume va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

lalitica2000, esti cumva pacienta a dr. Tutunaru, scriai pe la "Asteptand un ingeras in viata noastra", subsectia "paciente optimiste a dr T"? Scriai de "mazariche" cadn erai cu burtica...

Tu esti au ba? Dca esti tu, ce repede a trecut timpul, se fac deja 2 ani! Imi aduc aminte ce fericita erai cand ai aflat de sercina!. Iti urez La multi ani pt David, si multa sanatate

Daca te confund, imi cer scuze, dar tot iti fac urarile de mai sus!

PS: ma scuzati pt "invazie" aici

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Citat:

Onitza

Evyme niciun semn?:D O placinta de dovleac, ceva?

Eu sunt cu vopseaua in cap. Si nu, nu ma fac blonda. Rux eu nu mi te pot imagina blonda, nici morcov. Ciocolata e prefereata mea, am incercat si eu o decolorare o data, n-a iesit cum am vrut eu dar poate mai incerc.

Nyny

Si asa cum bine zicea micki cum ramane cu intalnirea? Parca ne propusesem sa ne vedem in fiecare luna. Cus edinta foto pro a pufilor cum ramane?

_

mire, sa-ti fie de bine vopsitul. eu zic pas la intalnirea din week-end-ul asta dar legat de sedinta foto stii ca eu sunt PRO. Trebuie sa ma uit prin calculator ca mi-am salvat pe undeva linkul de la studioul foto si in functie de cate fete ne strangem sa dam telefon sa vedem tariful si daca se poate tot asa sa facem sedinta foto in week-end. Cine se mai baga la o sedinta foto...o sa fie fun...veti vedea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

_

Multumesc, dar nu mai invat m-a cuprins lenea , acum fac sarmalute si tort ,ca maine il sarbatorim pe tati .

Nici noi nu am sarbatorit Valentine's Day .

Eu sunt fan vopsit brunet . Sa iti fie de bine vopseala , si tie Rux (sa te faci stil Marilyn Monroe )

La multi anisori Sebastian si Daniel

Sa fiti mereu fericiti si sanatosi

Simply,mami de fetita frumusica

La Multi Ani pentru tati de Ariana. Sa petreceti frumos...ce de bunatati faci tu acolo...ce tort faci?

Nici noi nu suntem cu Valentine's Day, nici cu Ziua Recunostinteti sau alte sarbatori importate de prin diverse tari.

Mergi la inceput