Pufi de ian-feb 2010(63)-LMA Sebastian si Daniel!
Raspunsuri - Pagina 11
tomaca spune:
Ruxi - poti sa mai sumarizei ce-i dai homeopat pentru febra si ce-i dai pentru imunitate? Merci
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annaiss Buna dimineata Vrem sa va multumim ca nu ne-ati uitat si sa facem cinste cu o felie de tort si un pahar de sampanie Desi nu scriu, va citesc cu mare placere zi de zi , si invat din sfaturile si experientele voastre, si ma mandresc alaturi de voi la fiecare "cra". Arya este foarte activa si energica, nu sta nici o secunda. Nu am avut nici o problema de sanatate cu ea, din punctul acesta de vedere ma consider o norocoasa. Este foarte vorbareata, repeta foarte multe cuvinte pe care le aude. Si ii place sa numere De cateva zile a inceput sa se joace si singura, serveste ceaiul catelului ei Mopsy. Doar ca nu dureaza mult Uram si noi tuturor pufilor La Multi Ani si pentru mamicile lor un buchet mare de mamica de elfa Arya Miruna |
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Simply Lorex bafta multa! Mara se uita la Rapunzel, cu gura cascata, atat cat sa nu-i cada suzeta. Ieri ne-am uitat la Clopotica. Cat de frumoase sunt desenele astea, te prind si pe tine, om mare! Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
sunt foarte frumoase desenele astea intradevar, eu nu i-am luat inca pentru ca ar trebui s-o las la laptop, si nu as mai avea eu ce face ,
danasor spune:
citat din mesajul lui Ruxita va aud de examene... cat am stat acasa, am pierdut mai multe oportunitati... aud pe fiecare din firma ca are examene de master si cursuri platite de firma... si eu ciuciu.... niste studii aprofundate amarate nici macar in domeniul meu... si mi-a propus sefu un MBA si eu am refuzat (din falsa modestie ca stiu cat de scump e)... o sa cutez! ca mi-ati facut pofta de invatat... lorex, bafta! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
iti recomand din tot sufletul!!!
face foarte bine la psihic... e ca un fel de criza de varsta, vrei sa fii tanar din nou, faptul ca te evalueaza cineva e grozav,
plus ca sistemul de invatamant e complet schimbat, se pune foarte mult accent pe proiecte si mai putin pe toceala aiurea.
as fi vrut sa fi avut ambitia care o am acum in urma cu 10 ani... cred ca multe ar fi fost altfel dintr-un anumit punct de vedere, oricum eu sunt super entuziasmata, poate ca as fi fost foarte buna sa lucrez in cercetare
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita tomaca, mi-a venit subit o idee si esti prima persoana la care m-am gandit!!! workshopuri pe diverse teme in diverse locatii (una din teme ce-ai propus tu acolo metode de dezvoltare a limbajului la copii, altele - prevenim raceala, alta - ma rog, ma depaseste acum ca interes, alaptatul)... metoda e simpla, se fac rezervari, intrare cu plata in care intra sa zicem un ceai/cafea la alegere... (intrare 10-15-20 lei in functie de locatie)... un mod placut de a scarpina limba pe teme de interes pentru noi gagicile/mamicile/femeile, s.a.m.d. intr-o ambianta placuta... eu as veni la un eveniment organizat de o mamica documentata si lecturata!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
E o idee f buna si care prinde la public/mamici acum. Se poarta!
De ex. psihologul de la gradinita organizeaza astfel de intalniri, ori la gradinita, ori la carturesti in librarie, unde bem si un ceai si stam cam o ora si ceva si dicutam despre una alta. Vin mamici de la gradinita dar si tatici sau prietene de-ale mamicilor. E 10 lei participarea.
Ultima data s-a discutat despre ce mesaje transmitem copiilor nostri iar miercurea viitoare despre ce spunem copiilor despre sex, moarte si Dumnezeu!
Revin mai tarziu..
danasor spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Tomaca, Mire, BF... Sunt prin zona, incerc sa recuperez cele trei zile cand am lucrat pentru birou de acasa, intr-un mare fel...aka.....cu spalat, calcat, curatenie, hranit, adormit, schimbat copil...timpul de lucru...stiti si voi cam ce devine... Despre First Defence.... Eu am ales sa-i dau lui iris in deplina cunostinta de cauza...am citit fel si fel de pro's and con's, legate de stimularea cu ag coloidal a sistemului imunitar, cat si legate de argiria, boala datorata argintului coloidal administrat a la long, in concentratii prea mari. Am studiat concentratia de ag aflata in first defence, si am ales sa-i dau...si am facut o buna alegere se pare. Cunosc si folosesc de mult timp (cam de 15ani) argintul coloidal....tati de iris chiar de mai mult timp...chiar isi prepara singur coloidul de argint.... Sorina, mami de Diana si Iris |
ma depaseste total mesajul tau , sincer nici nu ma chinui sa aflu ce face fiecare de pe net, dar asa cum te stiu sunt singura ca ai facut cea mai buna alegere pentru Iris
pupam fetele frumoase si destepte
danasor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
nu rectal, ca nu mai permite rectalii... sub axila... apropo, s-o sun pe educatoare, s-o intreb de temperatura... (ieri m-a sunat sa-mi zica ca a facut un 37.4 si sa ma intrebe daca sa-i dau sau nu nurofen si am zis categoric NU) -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
dr. meu mi-a spus ca dupa un an nu se mai ia temp. rectal
37.4 nu e temp, dar nici bine nu e
danasor spune:
citat din mesajul lui atlantique LA MULTI ANI ARYA MIRUNA! LA MULTI ANI ROX_Y! |
subscriu si eu cu intarziere
danasor spune:
citat din mesajul lui alicredo tata apicultor cu diploma...si eu stau cu propolisul in casa si nu stiu ce sa-i fac...ceva reteta? 1 ml la 2 lingurite de miere zicea...tomaca/ruxita parca? asa?....in stare bruta? david dupa o raceala ...a ramas cu o tuse azi-vara...o luna mi-a tusit cu toate siropurile....i-am dat polen(bobo) si dupa 3 zile s-a lecuit...nu mai stiam de la cat se poate da....mierea de la 1 an...dar de polen...se poate da, doar daca nu e alergic...de propolis stiti ceva? acum ii dau o lingurita de polen la 2 zile...e mult? din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! "A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!" |
eu ii dau doar miere de albine cu care ii indulcesc ceaiul; mai bine intreaba un pediatru cum poti sa-i dai propolis, polen...
danasor spune:
citat din mesajul lui atlantique Sa va spun ce a facut puiul meu in seare acesta. L-am bagat in cada sa il spal si am plecat sa ii duc hainele la masina de splat. Cand m-am intors, in cada plutea un ....kk Daca am tot stat in casa zilele acestea, l-am pus f des la olita, i-am spus ca e baiat mare, ca nu mai trebuie sa faca in chilotei, etc...L-am pus apoi la wc si i-am zis ca facem pipi si kk acolo, ca ii dam drumul in apa...si copilul cred ca s-a conformat numai ca a gresit apa...Acum el poate a cerut saracul, dar daca eu nu eram langa el... Oricum am ramas blocata si nu am stiut ce sa ii fac sa ii zic bravo ca nu a mai facut in pampers sau sa il cert ca a facut acolo.... Aaaa si inca ceva..el vorbeste in somn...uneori ma cheama, alteori repeta diverse cuvinte folosite peste zi, sau cere jucarii....diverse chestii. Si eu vorbesc in somn...oare de acolo i se trage sau il stresez prea mult? |
sa fie cu noroc!!!