Piersicute de iulie-august 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_80 Am tras cu ochiul la colegele noastre de la martie-aprilie :)) Ia uitati ce bombonica de set de bebe... Nici prea ieftin, nici prea scump, dar mi se par ff ok rotile si amortizoarele. http://www.leagane.ro/carucior-espiro-vector-air-3in1-p-308.html ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
Ada, ai luat un no spa?
Mami
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ZIZOU/ZIZOU.jpg)
ZIZOU spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura32
Zizou , motanelul tau este superb , sa-l mai trimiti si pe la mine ![]() ![]() Nu am putut sa-l conving , am facut testul la toxoplasmoza si a reisit ca nu am anticorpi ... cu toate ca am mai avut o pisicuta inainte (10 ani ) si se pare ca nu am facut boala . Oricum ... este un frumos ! ![]() |
Multumesc, Laura!
Nu toate pisicile sunt purtatoare de toxoplasma. In general pisicile bolnave au simtome.
Eu nu renunt la el pentru nimic in lume. Il consider primul meu copil. Si sotul meu a vrut sa il exileze dar am facut urat si a renuntat la idee.
Nici eu nu am anticorpi de toxoplasma, dar e mult mai probabil sa iei toxo din alta parte decat de la pisica.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Hai ca nu ati scris chiar asa de mult. Doar vreo 4 pagini intr-o zi, ce-i asta fetelor, ma dezamagiti !
Ada, parca tu ai intrebat,vitamine se prescriu si aici chiar de la inceputul sarcinii pana (inclusiv) perioada de alaptare- asa scrie pe prospectul vit. mele. Un prim dr. gineco vazut de mine intamplator, in alta problema, dar imediat dupa aflarea sarcinii (sa fi fost in 5 saptamani) mi-a prescris imediat vit.+ minerale+ folic concentratie maxima (5), a, si vit. D separat. Tine cont ca eu sunt solida si, din ce ne scrii tu, mananc considerabil mai mult ca tine. As crede ca e bine sa iei si tu, cat mai repede. Poti intreba direct la farmacie daca nu iti vezi dr. prea curand, sau sa il suni. Of, imi pare rau ca ai cazut, sper ca totul e in regula, dar fii mai atenta, te rog (porti tocuri?).
Zizou, de motanul tau, il dau la schimb cu barbata-miu, care e foarte hachitos in ultimul timp...
Revin, trebuie sa restartez calculatorul. 19 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](images/user_woman.png)
b_1403 spune:
Fleurdelise sotul tau o fi gravid de e hachitos???
Nu de alta da a meu sigur e ca are niste pofte mai ceva ca a mele si bineinteles si burta pe masura.
In alta ordine de idei si eu am luat acid folic imediat cum am aflat de sarvina si la 12 sapt am trecut pe Elevit care apropo sunt f bune..sau cel putin asa simt eu.
Beatrice 15 + , viitoare mamica de print
Carmen_80 spune:
Michelle super pont. Dar esti multumita? Eu nu ma pricep, dar pare solid si rezistent la drum accidentat. Asa este? Mie carucioarele alea cu roti minuscule mi se par horror pt bebe.
Cred ca eu sunt singura careia dr-ul nu i-a recomandat vitamine? :)) Am luat acid folic pana pe la 14 sapt, am facut analizele si au iesit ok, iar el a fost de parere ca dc incerc sa am mese diversificate, bazate pe vitamine si calciu, nu e nevoie deocamdata. 19 sapt +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Nu, Fleur nu port tocuri pe vremea asta. Eram cu UGG urile si aproape de casa. Asta e, o sa fiu mai atenta dar, nu stiu cum.Michelle nu am luat no-spa.Sa iau oare preventiv? Nu am cazut rau sa ma lovesc, mai mult asa pe noada , dar nu ma doare. Doamne cand ma gandesc ca in doua saptamani mai fac si amniocenteza, ma ia cu friguri.Gata, nu ma mai gandesc.
Ada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Da, si el e gravid... sta ce sta seara si din senin cuvanteaza, asa visator: "spaghete cu carne", "orez cu lapte", "taietei cu lapte"...etc. De burta mai respectabila ca a mea am mai zis. Ma opresc aici cu subiectul, dar pe scurt are zile bune si altele invers, exact toane de gravid...
Michelle, mersi mult, nu am citit inca dar sunt convinsa ca e yummy .
S-a mai vorbit de simtit miscarile lui bebe, fetelor mie mi-e un pic frica de subiectul asta, sunt in aproape 20 sapt. si nu am simtit inca, uneori am impresia ca... dar nu sunt sigura. Cand stau culcata pe o parte, indiferent care, simt impunsaturi in partea aia. Si burta o simt foarte grea, desi nu e deloc mare. Eu am placenta anterioara si fiind si la prima sarcina nu ma pricep deloc la asta! Cum pot sa aflu daca e sigur bebe si nu miscarile mele intestinale sau mai stiu eu ce? 19 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
balanta_tm spune:
Fleurdelise, probabil ca tocmai acele impunsaturi sunt miscarile lui bebe. Eu le zic zvacnituri; senzatia e ca si cum ar pulsa ceva acolo f puternic.
balanta_tm spune:
Sotul meu a fost si este f f pofticios, desi in general este f mofturos (dar si ce ii place, ii place).
Acuma ma uit uimita la niste bomboane cu lamaie ce le-am adus din Austria care imi plac si mie de cand sunt gravi, si vad ca punga e aproape neatinsa. Altadata, ar fi fost terminata demult (de catre el ). Azi mi-a cerut voie daca poate sa manance una. Am ramas masca, altadata manca cu pumnul si nu ma intreba nimic.
Fleurdelise spune:
Fetelor, purtati incaltaminte cu talpa antiderapanta!
Balanta, mersi de parere. Sa dea D-zeu asa sa fie. Sunt tare derutata cu treaba asta, ma tot uit cand merg la spital cum sunt monitorizate fete cu sarcini nu mult mai mari ca a mea (cam 24-26 sapt.) ceva cu inima fatului, nu stiu, dar trebuie sa apese un buton la fiecare miscare a lui bb. Eu daca oi fi in aceeasi situatie, cum stiu ca a miscat?
In cu totul alta ordine de idei, am rezervat minivacanta 1-8 martie in Cuba, yey. Intr-o zona in care nu am mai fost pana acum (Santa Lucia). Aici e un adevarat exod in perioada asta spre Caraibe, mai ales ca e si o vacanta scolara in prima sapt. din martie. De-abia astept sa pun burtica la soare! 19 +
X Ioan