Piersicute de iulie-august 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Michelle super pont. Dar esti multumita? Eu nu ma pricep, dar pare solid si rezistent la drum accidentat. Asa este? Mie carucioarele alea cu roti minuscule mi se par horror pt bebe.

19 sapt +
Da, f multumita, dar sa stii ca e greu, nu e asa usor cum zic ei. Adica eu nu ma incumet sa il ridic singura daca ar fi fost cazul, pe scari sa zicem. Eu am lift de 7 persoane si rampa la bloc. Si in portbagaj ocupa cam mult, nu prea mai incap geamantane, doar bagaje mici.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fleurdelise, nu iti face griji, ca nu e cazul. O sa vezi ca in curand miscarle lui bb vor fi mai clare .
Legat de concediu, ma enervezi - vreau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Vad ca acus e rost de inca un capitol.
Fleurdelise se poate sa ma iei cu tine? Sunt micuta, cuminte si nu fac mofturi. M-am saturat de frig vreau primavara sa imi pun rochitele cu burta

Beatrice 15 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce fain, Fleur!Bravo tie!Fetelor, daca m-ati vedea ce cuminte stau, de se minuneaza toti ce-i cu mine.Nu stie nimeni ca eu sunt cu morcovul infipt.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ada, ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna din nou.eu ma gandeam ca numai sotul meu e gravid.

cred ca la mine se referea cu crenvusti.ca am mancat 5.stiu ca nu sunt buni dar mananc odata la muuuuullllttt timp.si multe nu sunt bune dar daca ar fi sa ne luam dupe ce e bun si ce nu cred ca nu am mai avea voie sa mancam nimic.nici macar fructe(cum mai zicea cineva).

tocmai am mancat 4 clatite cu nutela si banane

fleur-cu siguranta o sa iti dai seama cand o sa fie miscarile lui bobolica.poate acum sunt prea slabute si nu le poti deosebi dar acusica o sa iti dai seama.sunt ca niste pestisori dragalasi care inoata la tine in burtica

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Ali nu stiu excat la cine se referea da si eu m-am simtit cu musca pe caciula. Asta este. O sa am grija dar ma repet am vazut asa multi parinti care au in meniul copilului crewust.

Beatrice 15 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

mama pana am scris eu mesajul meu au mai aparut inca vreo 5 de la voi.
ada eu cred ca poti sta linistita ca te ar fi durut probabil deja burtica daca era sa fi deranjat ceva pe acolo.

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Beatrice, hai incoace, te iau in geamantan!

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna fetelor,
Am fost ieri la prima ecografie la privat de dupa iesirea din spital si surpriza fetita noastra are "cuc", deci vom avea un baietel, cu toate ca in saptamana 13 ni s-a spus ca avem fetita.
Hematomul este tot acolo, pe peretele posterior si lateral stanga al uterului cu urmatoarele dimensiuni: 145/127/23.5 mm. Mie una mi se pare mare in continuare cu toate ca stau de 4 saptamani in repauz absolut. Mi s-a recomandat in continuare repauz la pat si sa iau tratamenul de pana acum, la care sa adaug si nospa de 3 ori/zi.
Sunt tare ingrijorata pentru ca ma gandesc ce-o sa se intample cand se va mari placenta, n-o sa atinga acest hematom. Momentan puiutul nostru are 183 g si aproximativ 12 cm, iar hematomul de la baza uterului are 14.5 cm.

18

Mergi la inceput