Piersicute de iulie-august 2012 (13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iul_aug_2012/iul_aug_2012.jpg)
Bine ati venit !
Capitole : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Suntem un
![](grup.gif)
![](gravida.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Odiseea lunii iunie
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Odiseea lunii iulie
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Odiseea lunii august
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
![](gravida.gif)
user comun : iul_aug_2012
Adresa email comun : iul_aug_2012@yahoo.com
Link-uri utile
www.desprecopii.com/info.asp?id=17" target="_blank">Conceperea unui bebelus sanatos
www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">Valori hCG
Calculator de ovulatie
www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">Calculul datei nasterii
www.visembryo.com/baby/1.html" target="_blank">Fiecare saptamana de la fertilizare la nastere
Despre fertilitate
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate
www.betabase.info/" target="_blank">Evidenta valorilor beta in sarcina
www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank">Odiseea sarcinii pe saptamani
www.desprecopii.com/info.asp?id=6" target="_blank">Nasterea si sanatate post-natala a mamei
www.ehd.org/" target="_blank">Poze, ecografii si explicatii medicale
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
balanta_tm spune:
ada, 2000 lei salariu e bataie de joc pt un asa job , care vine cu riscurile si stresul aferent.
b_1403 spune:
Sa fie cu vesti bune.
Ohoo sotul Adei are salar bunicel. Eu cu 11 ore de luni pana vineri si munca cu responsabilitati, adica cu bani si acte iau doar 1000 RON. Bine si orasul e micut si salariile mici pe aici pentru ca in comparatie cu cunostintele mele eu sunt o avuta:)))
Ma retrag ca trebuie sa ma pregatesc de iesire.
Va pop O seara buna si maine dim pun si meniul de astazi.
Beatrice 15 + , viitoare mamica de print
Carmen_80 spune:
Balanta, era vorba de o prima care se calcula ca diferenta intre salariul de incadrare din contractul de munca si indemnizatia de maternitate pe primele 42 zile. De obicei erau avantajate persoanele care nu aveau bonusuri, comisioane, ore suplimentare care contribuiau la cresterea veniturilor brute si implicit a indemnizatiei de maternitate.
Ma uitam acum prin lege si zice ca angajatorii nu au voie sa dispuna concedierea salariatelor:
a) care se afla in concediu de crestere copil pana la 1 an sau 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap. Si ca aceasta interdictie se mentine pe o perioada de 6 luni de la revenirea in unitate.
b) salariatelor care se afla in plata stimulentului.
Deci si daca stam un anisor se aplica aceeasi regula. Mai mult decat atat, daca revenim la serviciu pe la 11 luni, si intram in plata stimulentului, avem locul de munca asigurat pana la implinirea varstei de 2 anisori. 18 sapt +
balanta_tm spune:
Eu am gasit asta:
ART. 25
(1) Angajatorul are obligatia de a aproba concediul pentru cresterea copilului prevazut la art. 2 alin. (1), precum si concediul fara plata; prevazut la art. 6 alin. si art. 10 alin. (1) si (2). Perioada de acordare se stabileste de comun acord cu angajatul.
(2) Este interzis angajatorului sa dispuna īncetarea raporturilor de munca sau de serviciu īn cazul:
a) salariatei/salariatului care se afla; īn concediu pentru cresterea copilului īn vārsta de pāna la un an, respectiv 3 ani, īn cazul copilului cu handicap;
b) salariatei/salariatului care se afla īn plata stimulentului de insertie prevazut la art. 7.
(3) Interdictia prevazuta; la alin. (2) se extinde, o singura data, cu pāna la 6 luni dupa revenirea definitiva a salariatei/salariatului īn unitate.
(4) Prevederile alin. (2) si (3) nu se aplica īn cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului angajatorului, īn conditiile legii.
Nu vad sa zica nimic de cele care stau 2 ani.
balanta_tm spune:
ORDONANTA DE URGENTA nr. 111 din 8 decembrie 2010
privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor
EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT ĪN: MONITORUL OFICIAL nr. 830 din 10 decembrie 2010
Data intrarii in vigoare : 1 ianuarie 2011
Deci data de intrare in vigoare este 1 ian 2011, care este si data cand s-a schimbat si cuantumul indemnizatiei CIC.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Multumim, Balanta, pentru capitol nou, sa aduca numai vesti bune cu roz sau bleu la care cum vrea, si in primul rand bebei piersicute sanatosi si miscaciosi! Si vesti mai bune despre vreme astept de la voi!
Acuma daca blagoslovesti si cu carucioare bleu pe Carmina si pe Freedelia, te ! Daca ai timp, bineinteles, daca nu, nu-i bai, ma ocup eu mai pe seara (dupa ora canadiana). Poate intre timp mai sar si alte fete cu update-uri la carutz, am vazut si fete noi parca, le rog sa lase datele (UM, DPN) pentru lista.
Va pup, fug in pauza de pranz pana la banca. 19 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
fetele azi a facut niste tumbe bebelicu ca l a simtit si sotul ptr prima data.voi il simtiti si la exterior?
dar saracutu cred ca s a miscat asa rau ca am mancat salata de vinete cu usturoi(ca nu mai suport ceapa)si probabil nu i o fi convenit.sau io fi placut prea mult.dar nu as crede.
dana de cand merge baietelul tau la fotbal?ca si al meu are approape 5 ani si ma gandesc sa il dau ca are prea multa energie pe care si o consuma enervanduma pe mine.nu e prea devreme oare?
17+
rafael albert(25.05.2007)
Carmen_80 spune:
Da, asta este, doar ca a fost modificata prin legea 132/ 2011, in 28 iunie. Si a fost modificat si articolul ala.
4. La articolul 25 alineatul (2), litera a) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"a) salariatei/salariatului care se afla, dupa caz, in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an sau de pana la 2 ani, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap;". 18 sapt +