Piersicute de iulie-august 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, spuneti-mi va rog, voi cu ce crema va dati pe maini? Mie mi s-au uscat mainile in ultima perioada si parca ma tem sa ma dau cu ce ma dadeam inainte sa fiu gravi. De 4 zile ma dau cu ulei de masline, dar se pare ca nu ma ajuta, adica mainile imi sunt la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Aruba,Femibion 2 sunt exact concepute pentru gravide si cele mai noi pe piata.Eu zic ca daca ar contine mercur nu s-ar recomanda,parerea mea.
17 sapt

Daconst, eu am avut surpriza sa imi comand vitamine pentru sarcina si sa descopar ca au printre ingrediente si cateva E-uri. La fel am patit cu acidul folic cumparat de la farmacie...
Femibion-ul pare sa fie safe din punctul asta de vedere, dar pe cutia mea de omega-3 scrie: The Natural Fish Oil Concentrate used in this softgel is manufactured under strict quality control standards. It is tested to be free of potentially harmful levels of contaminants (i.e. mercury, heavy metals, PCB's, dioxins, and other contaminants) si mi s-ar parea necesar sa scrie asta si pe Femibion. Macar asa, pentru linistea gravidutelor care il cumpara (me included)...
Balanta, eu imi dau cu unt de shea pe maini. Nu zic ca face minuni, dar e ok. O sa imi comand la salariu ulei de migdale dulci - daca e mai bun, va dau de stire. Mai poti incerca cu glicerina vegetala (amestecata cu apa in concentratie de 5%).

17+
MTHFR - A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Am tras cu ochiul la colegele noastre de la martie-aprilie :)) Ia uitati ce bombonica de set de bebe... Nici prea ieftin, nici prea scump, dar mi se par ff ok rotile si amortizoarele.

http://www.leagane.ro/carucior-espiro-vector-air-3in1-p-308.html

19 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Fetelor, spuneti-mi va rog, voi cu ce crema va dati pe maini? Mie mi s-au uscat mainile in ultima perioada si parca ma tem sa ma dau cu ce ma dadeam inainte sa fiu gravi. De 4 zile ma dau cu ulei de masline, dar se pare ca nu ma ajuta, adica mainile imi sunt la fel.

Buna fetelor ,
Balanta , eu folosesc Nivea Soft cu ulei de jojoba si vitamina E , o folosesc de ani de Zile si este singura crema pe care tenul meu o accepta .

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui niccostea

Valy, eu am descoperit de curand salata de sfecla rosie, pe langa care mai pun ce legume am in casa la mom respectiv (broccoli, morcovi, telina, ardei gras, etc.) Iese delicioasa
Vitamina A din morcovi nu ii face rau lui BB, pt ca este betacaroten. Trebuie sa avem grija la vitamina A din carne (mai ales ficat), lactate, peste, oua.
http://www.desprecopii.com/info-id-1758-nm-Vitamina-A-si-sarcina.htm
Vitaminele pe care le iau eu au vit A obtinuta 100% din betacaroten si sunt safe in sarcina (Prenatal Caps de la Now Foods)
Cu mercurul - stiu ca trebuie sa avem grija la pestii oceanici. Teoretic cei de apa dulce nu ar trebui sa contina metale grele...

17+
MTHFR - A1298C heterozigot

Nicco , salata de sfecla rosie o consumi cruda , sau o fierbi inainte?

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Of... cu ochii aici am uitat sa ma duc sa imi iau paine. Azi am tocana de legume, facuta de soacra-mea si pusa la borcane ( ca zacusca).
Bun, bun.
Ma duc sa imi iau paine si ceva dulce!

PS: am incercat sa schimb poza de profil dar e tot aia veche. Dureaza mai mult pana apare sau ce se intampla?

Zizou , motanelul tau este superb , sa-l mai trimiti si pe la mine , am avut si eu un motanel ... sotul cand a aflat de sarcina la trimis la tara la " bunici " in vacanta
Nu am putut sa-l conving , am facut testul la toxoplasmoza si a reisit ca nu am anticorpi ... cu toate ca am mai avut o pisicuta inainte (10 ani ) si se pare ca nu am facut boala .
Oricum ... este un frumos !

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Am ajuns si eu acasa in sfarsit. Am mai "pescuit" ceva rezultate de analize, mai exact parte din cele de la profilul TORCH. Nu le am pe toate pentru ca nu stiu ce au incurcat astia pe la clinica. Par in regula din cate ma pricep.
Parca valoarea IGG pozitiva insemna imunitate la respectivul virus si IGM pozitiv arata infectie prezenta, nu ?
Eu pe maini ma dau cu Nivea Pure and Naturals. De fapt si pentru fata, tot din gama asta folosesc. Sunt in regula, dar nu spectaculoase. Oricum, pot doar sa sper ca reclama cu 95% ingrediente naturale e adevarata.
Eu stiam ca nici ton nu avem voie....ca ma gandeam si eu la o salata de ton.
Salata de sfecla se poate face si din sfecla cruda ca eu stiam doar cu ea fiarta/coapta.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Muraturica, avem voie ton, cel din conserva, nu cel congelat (peste mare, urias chiar). Se recomanda maximum 2 cutii de ton pe saptamana (conserve de 220g). In general se recomanda la gravide sa pape peste de cel putin 2 ori pe saptamana.
Intr-adevar unii pesti nu se recomanda: cei oceanici mari, datorita concentratiei de mercur din ei, si cei pescuiti in ape dulci, poluate. Imi pare rau dar nu stiu care-s aia., In schimb stiu sigur ca somonul si tonul sunt safe, deci am noroc, ca doar astia imi plac..
Va pup, revin mai tarziu, dupa ce citesc romanul din urma!!!

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, fetelor.Aveti grija cum mergeti ca eu am comis-o azi.Am alunecat pe gheata, am cazut, nu rau ca mi-am pus mainile pe fund si am amortizat caderea.Eu zic ca sunt ok, ca nu m-a durut nici atunci si nici acum,m-am zdruncinat putin.Asa am patit si la prima sarcina, am cazut pe scari, iar ultima data eram in luna a opta si am cazut pe burta.Oricum nu le spun la ai mei ca am cazut, ca ma iau ca nu sunt atenta etc. Despre prietena mea, nu va pot da amanunte ca nu vor sa spuna nimic, chiar nu stiu ce s-a intamplat.Deci, cam asta e. Ma duc si eu sa mananc putin.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fleur, tu ajungi la birou cand ajung eu acasa.
Buna veste mi-ai dat cu tonul. De somon stiam si eu si mai stiam si de pastrav si crap ca sunt OK.
Aveti idee daca sardine sau hering conservat avem voie? Mie imi plac mult astea si pana acum nu reuseam sa manac suficient peste. Poate daca am voie si conserve mi-e masi usor.
Ada, ai grija de tine. Bine ca nu te-ai lovit si nu te doare nimic.

11+

Mergi la inceput