BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saddie Eu mai iau o pauza de la dulciuri, fie ele si sanatoase ca m-am oprit in loc cu slabitul. A propos ca nu v-am mai spus, am ajuns la 56.5 deci -19kg |
wowwwww 19 kg....felicitari!!! poze poze!!
Victo spune:
alina, pai eu cam asta fac mai nou. termin ce am de terminat, semnez ce am de semnat si maine imi adun toate boarfele si de luni ma prezint la noul loc de munca.
si ma lua o tristete de nedescris..
trebuie sa ma readaptez, la loc de munca, volum, oameni, sefi..etc..si m-am saturat ca toata viata mea dupa 3-4 ani ma tot readaptez!
teoretic maine ar fi trebuit sa bem, sa mancam..dar cum eu sunt trista ca plec si colegii de asemenea, nu fac nicio masa si ma gandesc sa le las ceva, de pus pe birou, amintire.
crispro spune:
Ochidut, esti mortala! l-ai zapacit pe omul asta de cap. Stai sa vada lista cu meniurile. se duce in lume. Pana la urma suntem toate? Vine si Mirela???
Denisa, merci mult, scumpa! Sa stii ca e posibil sa apelez la tine pt medicamentul asta homeopat. Maine merg la farmacie (pe maine tb sa ajunga), si sper sa il aiba. Daca nu, iti trimit tie bani si daca poti, daca ai de unde, sa il cumperi, si il aduci la Mi. Te anunt! Merci mult de tot!
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
iar despre mihai nu am de zis decat ca ma minunez de cat poate fi de cuminte, intelegator,cooperant, ne violent (nu-mi aduc aminte sa fi ridicat el manuta sa loveasca..nici macar pe frate-su care il chinuie sistematic).si frumos pe deasupra :)
Victo spune:
crisitna, in cluj gasesti al farmaciile remedium cam orice.(e una vizavi de catedrala ortodoxa)
carla_2008 spune:
Eu sunt dusa rau,habar nu am cum sa va trimit meniul ca raspuns(cel cu MI2),adica l-am completat,dar nu il pot atasa,saude fapt,nu e online?adica il completam toate si apare online tabelulsa nu radeti dar habar nu am
Racusor,eu in loc de seminte de chia am pus nucisi 2-3 migdale,drept pt care e iesit mai aromata decat trebuie.Pufescu ce ai mai pus in blat sa iasa putin mai moale/pufos?
eu acum fac telina cica pane dar fara ulei si parjeli de pe blogul Cristelei cu piure de cartofi.Vedem ce iese.plus iar chifetele de soia ca imi plac mult.
aporpo picii mei au baut cate 150ml lapte soia din prima
dimineata si-au papat f bine fructele,sunt fericita,supa de brocoli la fel,sa vedem meniul de acum ce senzatii le da
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo crisitna, in cluj gasesti al farmaciile remedium cam orice.(e una vizavi de catedrala ortodoxa) Paula cu 2 nazdravani, M si S |
Am incercat ( a sunat dr) , dar nu a gasit. Am gasit vizavi de Sora si la Polus, imi aduc la comanda, dar concentratie mult mai mica (CH9- mie imi tb CH30).
Am uitat sa iti zic- am trimis pe mailul comun meniul (scris in mail, nu in format excel)- asa ca il poti vedea si poti alege.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Denisa, poti raspunde la mailul trimis de mine, acum- unde am scris meniul text, nu excel. Si le centralizeaza Oana (ochidut). Nu e online, tb sa trimitem fiecare si Oana le centralizeaza.
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
Fetelor multumesc . Adevaru-i ca nici eu nu m-am asteptat sa reusesc atata.
ochidut eu am 1.67 dar sunt genul cu oase usoare si pufoasa asa ca pe la 53 o sa ma simt cel mai bine.
Mai curmale am mai prins, oi fi luat eu ultima punga!
La MI beau si eu un vinisor cu voi, nu scapati de mine . Adevaru-i ca eu n-am renuntat nici la cafea, nici la cate un paharel de vin seara si mi-a fost f. bine.
mycya eu tin Montignac, bine mai adaptat putin ca am renuntat la mai multe alimente decat impune el dar in esenta dupa regulile lui ma ghidez. Hai ca trimit pe mail-ul comun materialele pe care le am ca tot promit demult si am tot uitat