BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
saddieeee, bravo!!!! 19 kggg!!!
incep sa ma simt prost la ce tampenii mananc!!!
eu nu vreau sa slabesc, dar sa renunt la mancat tampenii si mai ales seara, ca sunt pufoasa rau la burta
mai zi, ca poate de rusine ma opresc
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
eladea2005 spune:
saddie, ai toata admiratia naostra...felicitari!!!
eu pana la vara am target sa slabesc vreo 2 kile...
da de-o vreme iara bag ca sparta mai ales seara...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
nici nu prea am chef de nimic...
maine ma duc sa ma controlez la ochi, macar sa exclud asta.
am uitat sa va zic ca si eu m-am vopsit, e saten cu tenta aramie..o combinatie de culori, m-am mai tuns putin...am inceput masajul (anticelulitic mai ales ) si astept sa treaca frigul sa ma duc sa ma caut de dureri de spate....
sport...in primavara, cand poate sta tati cu Andrei afara cat eu ma zbantai
deci lipseste grija pentru dieta de pe lista
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saddie mycya eu tin Montignac, bine mai adaptat putin ca am renuntat la mai multe alimente decat impune el dar in esenta dupa regulile lui ma ghidez. Hai ca trimit pe mail-ul comun materialele pe care le am ca tot promit demult si am tot uitat |
tre sa ma mobilizez si eu. mai am de dat jos 5 kg si nu fac nimic
ciristina_serban spune:
Si eu vreau sa dau jos..dar numai de la burta La kg sunt multumita cu 60 ale mele, dar cum faci sa scapi de pufosenia de burta???
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 la noi petele astea la gurita se numesc DA,dar la voi inteleg ca e de la stersul abuziv la nasuc??? |
nuuu. a zis dr ca sigur nu e DA dupa ce i-a atins obrajorul, ci sunt pete cauzate de aciditatea salivei in perioada cand ies dintisori
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
palomina spune:
Ca tot vorbiti de cure de slabire ... Am facut dulceata de morcovi, e super :
500 gr morcov ras pe razatoarea mare
2 lamai
Un pumn de migdale macinate
O cana zahar ( eu am pus brut)
Morcovii se fierb putin( cat sa se inmoaie), se blenderuiesc dupa ce i-am scurs de apa , se adauga zaharul, zeama de la cele doua lamai si coaja de la o lamaie. Se pun iarasi pe foc pana se topeste zaharul, se adauga migdalele, se mai lasa un pic si gata!
Cred ca se Poate si mai putin zahar! Eu abia astept sa mananc cu unt pe paine si o cana de lapte alaturi
Am reteta de cand eram insarcinata si ma uitam pe Euforia Cuisine in disperare:)))))
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
Victo spune:
gata, am terminat si eu cu meniul. ma gandeam ca e mai usor :):).multumesc frumos cristina, oana si andreea.
pana la urma le-am luat tuturor cate o punga din aia de ceai smecher ..stil Carturesti- si un vas de tinut ceai (asta sa ramana)..tot m/a ajuns la peste 200 lei...ca mai mult nu m-a dus nici capul nici magazinele din molu nostru nu au fost pline de chestii mai acatarii.
crispro spune:
Ma distreaza V de numa!!! De o vreme e mai aociabil, nu mai fuge de straini, ba incepe sa le raspunda. Azi a fost cuminte, m-a lasat sa fac si mancare pt musafiri. I-a placut sa fie in centrul atentiei.
Ii place sa se joace cu o cutie maaare de jeleuri, le suceste, le strange, le muta, dar nu le baga in gura ( nici nu i le-as mai da sa se joace daca le-ar gusta). Azi am avut praji pe masa- s-a uitat, am tot insistat sa isi bage degetul, sa vedem ce face- nu a vrut.
Cand era mic ii ziceam si Vladut, apoi Laladut, si prescurtarea Lala( neaccentuat) ca si "a" de la " o gaina". Si la fel repeta si el :) de 2 zile turuie de numa. Panaacum nu vorbea decat cuv care le stia, si le intelegeam. Acum pe langa alea zice o gramada de propozitii numai de el intelese. Ne distram cu sotul grozav! Acum seara si-a luat o pereche de ciorapi, pe langa gat si se maimutarea in oglinda, radea si el in hohote, noi la fel. Apoi a inceput sa danseze si sa faca uuuu, asa ca de frica. Il intreaba sotul ce danseaza, v zice " ba-ba", adica melodia " nu mi-e frica de bau-bau".
E un scump, mi-e tare drag de el, e asa mare!!!
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
hai ca azi am fost activa rau.
mi-am culcat baietii. ma duc sa vad eu ce mai gasesc de papi prin frigider.maine voi avea zi grea dpdv emotional la serv.
va pup. noapte buna.