BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie
Bey care ati comandat toate migdalele de pe site, ca se terminasera aseara cand am facut si eu comanda!

Eu mai iau o pauza de la dulciuri, fie ele si sanatoase ca m-am oprit in loc cu slabitul. A propos ca nu v-am mai spus, am ajuns la 56.5 deci -19kg

ceeeeee??????? femeie dar la cat vrei sa ajungi???? tu ce inaltime ai?

pai sa imi trimiti si meniul pt MI. Si nu bei tu ceva bun cu noi???Doar apa plata sa inteleg?

ajunsesem si eu la 57, eram tare multumita dar in concediu m-am ingrasat vreo 2 si......
Nu am mancat chiar multe prostii dar in schimb nu m-am abtinut de la cafele, frappe-uri cu tot felul de frisca si inghetata..... si prajiturele bune de la paul si starbucks, in fiecare zi ma infiintam acolo.
acum iar la regim sanatos.... dar voi calca stramb la MI

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

saddie, am uitat sa te felicit.........dar stii ca te-am mai admirat eu odata pt cat ai slabit

si curmale nu mai sunt pe site ca le-am luat noi fetele pe toate....ce ti-a trebuit sa ni-l recomanzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ce activitate!
adriana , bine ai venit!laptic din belsug sa ai si strumfita mancacioasa, sanatoasa si linistita!

cand se termina cu gerul?

trebuie sa-l trec pe sot la regim.are glicemia mare si nu rezista sa nu se infiga in borcanele cu dulceata.

denisa, incearca fie la adresa aceea din germania, pt dermatita fie la mihaela leventer.

daca si noaptea urmatoare mai se foieste si mai papa in halul asta(750 de ml de cereale cu lapte si miere si sanzyme, infatrini etc), eu fug de acasa.

dorm oricand, oriunde si cu oricine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

poate va tine gerul in casa si veniti cu idei. as vrea sa le cumpar ceva colegilor de birou si de pe langa, de ramas bun, nu f scump. ce propuneti? vre 5 pot fi mai scumpe un pic, vreo 15 mai putin scumpe :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Adriana, bine ati venit acasa! Laptic din plin, liniste si intelegere, mami scumpa si curajoasa!
Cand ai o clipa, tare ne-am dori sa-ti cunoastem mica printesa.

Si eu m-am ingrasat vreo 2 kg .
Tratamentul de la gine imi dadea niste dureri de stomac de-mi venea sa-mi iau campii (dupa care noaptea imi era o greaaataaa), asa ca (maxim de ambitioasa si de desteacta) bagam cate ceva in text (aka gura) si tot bagam si tratamentul l-am terminat, dar obiceiul nu l-am lasat.

Nicole, draga de tine, dormi cu oricine?

Eladea, sanatate multa!!

La MI n-am eu timp sa va fac sa deveniti neserioase, asa, ca mine. Dar macar sa ajungem o noapte, ca am o viata timp sa va convertesc.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

poate va tine gerul in casa si veniti cu idei. as vrea sa le cumpar ceva colegilor de birou si de pe langa, de ramas bun, nu f scump. ce propuneti? vre 5 pot fi mai scumpe un pic, vreo 15 mai putin scumpe :):)

Paula cu 2 nazdravani, M si S

Hhhhabar nu am. Eu mai mult de o carte buna, o cana cu cel mai bun coleg si o cutie de bomboane nu ma duce capu'. Pt ca ma gandesc ca vrei sa fie simbolic si nu prea personal.
Dar voi ce mai faceti?

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

cana cu cel mai bun coleg
rama foto
un calendar personalizat, cu tine si ei(max 50 lei)

daca raman la job peste noapte gandesc ca as dormi!

Mergi la inceput

fetele din Bucuresti,care aveti nevoie de o bona, am postat la crese/gradinite/bone mesajul
stiu pe cineva de incredere
va dau mai jos recomandarea

Sa postezi si asta ca recomandare:
Am o doamna care de doi ani jumate ma ajuta si ca menajera si ca bona si ca bucatareasa. Eu plec din Bucuresti cu toata familia si as vrea sa o recomand cu caldura. Eu m-am inteles excelent cu ea. E de toata increderea. Dna Mioara tel: 031 800 1009.
Numai bine,
A.M

Mergi la inceput

Uitam sa va zic....l-am sunat pe omul de la han, sa-l mai bat la cap
cred ca deja ma uraste....ca tot insist ca "noi avem copii multi...si sa fie totul bine"

deci
Intrebarea 1: cum e vremea la ei. temperatura in sibiu la ora asta -6 grade si cica la ei nu a fost asa ger, se circula bine. am intrat repede pe yahoo wather, sa-l verific si asa e. se pare ca parfum de fericire, fata de -12. -14 sau chiar mai mult cat e in sud.
intrebarea 2: dle, dar faceti cald bine acolo? ii dau iar placa ca "noi avem copii.....". omul daaa doamna, ca doar avem centrala proprie. eu:dle, dar sper sa o si folositi la capacitate maxima

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
La MI n-am eu timp sa va fac sa deveniti neserioase, asa, ca mine. Dar macar sa ajungem o noapte, ca am o viata timp sa va convertesc.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

convertite, neconvertite......dar macar bem ceva, nu?

Mergi la inceput